Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka

Dlaczego tyjecie jak świnie i po ciąży i NIC z tym nie robicie?

Polecane posty

Gość Autorka

Patrzę na dwie znajome, takie nalane baby jak ich własne 60letnie matki. Ja urodziłam dziecko 2 lata temu i zostało mi 2 kg nadwyżki a nie 20! Wam nie zależy na wyglądzie? 

Musiałyscie się nieźle obżerać w ciąży...nie ma siły żeby przytyć więcej niż książkowe 12 kg jeśli odżywiasz się zdrowo i masz jakas mała aktywność fizyczna 

Gość Gośc

Oczywiście, że się da, ale taki niedouk jak ty o tym nie wie. 

Gość :) yolo

spytaj sie swojej matki

Gość Pgf

Ja urodziłam dziecko 5 miesięcy temu i mam dwa kilo mniej niż przed ciążą także nie kategoryzuj i nie spinaj się tak 

Gość Gosc

Ja nie tylam dużo podczas ciąży. Rósł tylko brzuch. Po ciąży miałam kłopoty z hormonami i jem zdrowo ale i tak przytyłam bardzo dużo. Ważę więcej teraz niż pod koniec ciąży ale pracuje nad tym żeby kontrolować hormony. Syn ma 2 lata i co bym nie zrobiła, nie mogę zrzucić tych kilogramów. 

Czasem nie ma co oceniać bo nie zawsze jest to spowodowane przez świństwa. 

Gość szok

A mi w ciąży urosły stopy o 2 rozmiary na długość i co? Pewnie też wg ciebie się obżerałam? Jesteś pusta jak bęben, autoreczko!

Gość Loli

2 lata po ciąży i wciąż masz 2 kg niezrzucone? Ty leniu śmierdzący!

Gość mmm

chciałbym wypieścić takiego brzusia po ciąży

Gość Gość
16 minut temu, Gość 🙂 yolo napisał:

spytaj sie swojej matki

👌

Gość Autorka
2 minuty temu, Gość Loli napisał:

2 lata po ciąży i wciąż masz 2 kg niezrzucone? Ty leniu śmierdzący!

Spadaj ...ko. Te 2 kilogramy to nie jest 2 kg nadwagi, tylko 2 kg mieszczące się w normie jeśli o mój wzrost chodzi. Więc nie popuść w gacie. Coś poszło nie tak i nie udało ci się mnie obrazić...ups...

Ty za to pewnie oczywiście szczupła i zgrabna. Na milion pro 🙂

nie ma też jak zwalanie na hormony. A jakby ktoś wziął pod lupę wasza dietę to okazałoby się że daleko jej do dobrej i umiarkowanej. Kluchy, pierogi, słodycze ale nieeeeee....to wina HORMONÓW:)

Gość Gosc

Hahaha co za głupoty. W ciąży przykryłam 20 kg bo mi się woda zatrzymała, kostek nie widziałam. Teraz jestem 2 miesiące po porodzie i 20 kg nie ma, znów ważne 50kg. A Ty autorko dalej z nadwyżka 2kg się męczysz.

Gość Autorka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

👌

Chcesz w kły? Żeby było  co zbierać  pod  klatką? 😄 Wyzwij mnie od patologii, stały numer, a ja chamom odpowiadam po chamsku. Moja matka co jak co ale na pewno gruba nie jest.

Gość A ja też jestem szczupla
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Hahaha co za głupoty. W ciąży przykryłam 20 kg bo mi się woda zatrzymała, kostek nie widziałam. Teraz jestem 2 miesiące po porodzie i 20 kg nie ma, znów ważne 50kg. A Ty autorko dalej z nadwyżka 2kg się męczysz.

Umiesz czytać tumanie? Napisała że swój post kieruje do tych co NIE schudły, czyli nie do ciebie, tłuku. Grubasy w natarciu, będą zmyślać teraz że one to nie tylko nie utyly ale i zeszczuplaly :l

Gość gość

babki to się fajnie drapią o pierdoły , normalnie mają świra na punkcie czyjejś  wagi psiochy niedobre .

Gość Autorka

Zaraz poleca inwektywy "autorka to dno", "patologia, jak ona się wyraża", "głupia, durna" i w ogóle ale ja to zlewam i się śmieję z was nalane grubasy 🙂 a ktokolwiek mnie tu będzie próbował zawstydzać czy ganić jak z ambony to ma pecha bo mnie to nie rusza :))) nudne jesteście z tym lizaniem sobie tłustych dooop nawzajem na kafe, zmieńcie płytę przegrywy

Gość Hey

Prowokacja do kupoburzy.

Autorko jak tak bardzo czyjąś sylwetka Cię szokuje że aż posta napisałaś, to powiedz to samo takiej osobie w twarz albo skomentuj na fb 😉

Czasami w ciąży wychodzą choroby tarczycy. Co trzeba mieć w głowie żeby tak kogoś obrzucic lajnem. 

Ja też wyglądam po ciąży normalnie, karmilam pierwsze miesiące życia piersią. Natomiast nie czuje się dzięki temu lepsza od innych mam. Nie mam potrzeby ich obrażać, natomiast jak coś mi w kimś noe pasuje mówię to prosto w twarz. 

Gość gość

autorka to sfrustrowany autor

😊😀😀😀😀😀😀😀😁😁😁😁😁😁😂😂

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość A ja też jestem szczupla napisał:

Umiesz czytać tumanie? Napisała że swój post kieruje do tych co NIE schudły, czyli nie do ciebie, tłuku. Grubasy w natarciu, będą zmyślać teraz że one to nie tylko nie utyly ale i zeszczuplaly :l

Doskonale umiem czytać  i przeczytałam, że według autorki w ciąży 20kg się tyje gdy się obżerara. Więc napisałam, że to bzdura bo nie chodzi o jedzenie ale o zatrzymanie wody! Ale widać, że Ty masz ogromny problem z czytaniem ze zrozumieniem. Zamiast pisać głupoty zacznij czytać książki. 

Gość Autorka

A ja jestem estetką i osoba ambitną i szlag mnie trafia jak patrzę na swoje rówieśnice które pamiętam jako laski, osoby z potencjałem także intelektualnym a prawie wszystkie z siebie zrobiły wiesniary i lochy....w wieku 20pare lat wyglądają jak własne babki i poddały się jeśli chodzi o rozwój. Nie mogę patrzeć na lenistwo, brak rozwoju. A moje dwa kg to był.plan by przytyć bo przed ciążą byłam za chuda więc przystopujcie z przytykami

Gość Autorka

Zastanawia mnie też jak ich mężowie się z tym czują, ale to już sprawa drugorzędna bo wyglądać dobrze powinno się dla siebie. Ale taki.maz też ma przewalone, ożenił się z laską i ładna kobieta zadbana a teraz wraca do domu i widzi grubasa, wszystkiego mu się odechcidwa....pewnie się ślini na widok normalnie wyglądających koleżanek. I ja się nie dziwię

Gość gość
3 minuty temu, Gość Hey napisał:

Prowokacja do kupoburzy.

Autorko jak tak bardzo czyjąś sylwetka Cię szokuje że aż posta napisałaś, to powiedz to samo takiej osobie w twarz albo skomentuj na fb 😉

Czasami w ciąży wychodzą choroby tarczycy. Co trzeba mieć w głowie żeby tak kogoś obrzucic lajnem. 

Ja też wyglądam po ciąży normalnie, karmilam pierwsze miesiące życia piersią. Natomiast nie czuje się dzięki temu lepsza od innych mam. Nie mam potrzeby ich obrażać, natomiast jak coś mi w kimś noe pasuje mówię to prosto w twarz. 

Tak, tak nieśmiertelne "to przez tarczyce i haszimoto" :D

Ok, macie problemy z hormonami to chciałam sie spytać o Waszą profilaktykę prozdrowotną. Przede wszystkim chciałam ocenić trening i jego częstotliwość. No słucham :)

Gość gość
Przed chwilą, Gość Autorka napisał:

Zastanawia mnie też jak ich mężowie się z tym czują, ale to już sprawa drugorzędna bo wyglądać dobrze powinno się dla siebie. Ale taki.maz też ma przewalone, ożenił się z laską i ładna kobieta zadbana a teraz wraca do domu i widzi grubasa, wszystkiego mu się odechcidwa....pewnie się ślini na widok normalnie wyglądających koleżanek. I ja się nie dziwię

Ich mężowie to z reguły pantoflarze-brzuchacze z produkcji (brzuch, łysina etc.) czyli im odpowiada. Zero męskich sportów jak kulturystyka, mma, rugby, bieganie górskie. Słowem dwie połówki idealnie się sparowały w otłuszczonym uścisku ;)

Gość ko ko ko i tak w kółko

kafe mamusia i jej życiowe problemy, ile przytyły inne. Widać że masz mało problemów i zbyt dużo wolnego czasu:) może zajmij się swoim facetem i dzieckiem a swoje znajome zostaw w spokoju. Jakbyś tak naprawdę o nie martwilia to zaproponowała im np. wspólne ćwiczenia albo podsunela zdrowy jadłospis. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ok, macie problemy z hormonami to chciałam sie spytać o Waszą profilaktykę prozdrowotną. Przede wszystkim chciałam ocenić trening i jego częstotliwość. No słucham :)

1) Mopowanie podłóg codziennie

2) Pranie firanek co tydzień

3) Inhalacje poprzez dom pachnący ciastem

Gość gość
2 minuty temu, Gość ko ko ko i tak w kółko napisał:

kafe mamusia i jej życiowe problemy, ile przytyły inne. Widać że masz mało problemów i zbyt dużo wolnego czasu:) może zajmij się swoim facetem i dzieckiem a swoje znajome zostaw w spokoju. Jakbyś tak naprawdę o nie martwilia to zaproponowała im np. wspólne ćwiczenia albo podsunela zdrowy jadłospis. 

Chodakowska i jedziesz kochana.

Gość ko ko ko i tak w kółko

no to jedz 🙂 powodzenia 🙂

Gość Hey
8 minut temu, Gość gość napisał:

Jesli o mnie chodzi chodzi nie mam problemów z waga po ciąży,  jest w normie 53kg na 165wzrostu. Może jakoś bardzo szczupła nie jestem ale daleko mi do otyłości.

Tyle tylko że uważam skoro autorka ma tak duży problem z czyjąś otyłością,  niech to powie takiej znajomej. Jaki ma  sens oprócz wątpliwego dowartosciowania siebie zakładanie takich naprawdę chamskich tematów (nie mówię o problemie a o tym jak to ujęła) na forum? 

Gość Annn
21 minut temu, Gość Hey napisał:

Jesli o mnie chodzi chodzi nie mam problemów z waga po ciąży,  jest w normie 53kg na 165wzrostu. Może jakoś bardzo szczupła nie jestem ale daleko mi do otyłości.

Tyle tylko że uważam skoro autorka ma tak duży problem z czyjąś otyłością,  niech to powie takiej znajomej. Jaki ma  sens oprócz wątpliwego dowartosciowania siebie zakładanie takich naprawdę chamskich tematów (nie mówię o problemie a o tym jak to ujęła) na forum? 

Naprawdę nie rozumiesz jaki to ma sens? Taki, żeby jedna z drugą gruba trzydziestka lub, o zgrozo, dwudziestokilkulatka przeczytała to i ogarnęła że powinna coś ze sobą zrobić by ulice nie wyglądały jak wystawy kaszalotów i kobiety się nie zapuszczały jak szambo, tylko dbały o siebie bo nigdy nie było lepszych czasów dla kobiet niż te współczesne, można byc kim się chce a wy i tak wybieracie życie grubasa i niewolnicy chłopa, mówię to jako żona i matka.

Gość gość
29 minut temu, Gość ko ko ko i tak w kółko napisał:

no to jedz 🙂 powodzenia 🙂

No właśnie nie jedz tylko ćwicz dla własnego zdrowia.

Gość Hey
9 minut temu, Gość Annn napisał:

Naprawdę nie rozumiesz jaki to ma sens? Taki, żeby jedna z drugą gruba trzydziestka lub, o zgrozo, dwudziestokilkulatka przeczytała to i ogarnęła że powinna coś ze sobą zrobić by ulice nie wyglądały jak wystawy kaszalotów i kobiety się nie zapuszczały jak szambo, tylko dbały o siebie bo nigdy nie było lepszych czasów dla kobiet niż te współczesne, można byc kim się chce a wy i tak wybieracie życie grubasa i niewolnicy chłopa, mówię to jako żona i matka.

9 minut temu, Gość Annn napisał:

Nie wszyscy muszą być piękni i się Tobie podobać . A krytyka powiedziana w oczy daje więcej niż anonimowe wyznania na forum. Niewolnice chłopa 😁😉. Dziękuję za poprawienie nastroju.