Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zagubiona94

samotna młoda mama

Polecane posty

Mam do was pytanie. 

Jestem mamą dwóch Córek. Młodą mama. Niestety los chcial bym zakochala sie nieszczęśliwie , każda z Córek ma innego Ojca 😞 Czy przez to jestem skreślona? nie mam juz prawa byc szczesliwa bo jak to tak ... nie dość że młoda to jeszcze  każde dziecko z innym mężczyzną?!  😞 czy na prawde nie zasługuje  by byc z kimś szczesliwa ?

Gość błękitnaa

Oczywiście,  że zasługujesz. 

Gość Samotny

Oj tam, też ci się po pierogu należy jak każdej jednej, ja tam bym cię bzykał.

Gość Onn

Jak najbardziej zasługujesz  i masz prawo być szczęśliwa , musisz  . Mądry i wartościowy mężczyzna napewno Ciebie - Was doceni i nie przekreśli .

Gość abc

ludzie co wy piszecie taka osoba jest skreslona u 99% panow. Tylko jelen by sie zgodzil na zwiazek z taka osoba,. Wy chetnie byscie sie zwiazaly z panem ktory ma 2 dzieci i kazde z inna. Z taka osoba panowie chetnie do lozka pojda i poslodza, zeby latwiej bylo i uciekna, nie bede pracowac na nie swoje dzieci taka prawda. Ty droga pani teraz to skup sie na wychowaniu dzieci. 

Gość abc

ludzie co wy piszecie taka osoba jest skreslona u 99% panow. Tylko jelen by sie zgodzil na zwiazek z taka pania. Wy chetnie byscie sie zwiazaly z panem ktory ma 2 dzieci i kazde z inna. Z taka osoba panowie chetnie do lozka pojda i poslodza, zeby latwiej bylo i uciekna, nie bede pracowac na nie swoje dzieci taka prawda. Ty droga pani teraz to skup sie na wychowaniu dzieci. 

Gość Ekhem
31 minut temu, Gość Onn napisał:

Jak najbardziej zasługujesz  i masz prawo być szczęśliwa , musisz  . Mądry i wartościowy mężczyzna napewno Ciebie - Was doceni i nie przekreśli .

Raczej madry i wartosciowy mezczyzna nie poleci na mloda kobiete ktora ma dwojke dzieci i to z dwoma roznymi facetami. Trzeba bylo myslec jak sie rozkladalo nogi.. Albo jestes taka latwa albo lecisz na.. No wlasnie ciezko stwierdzic na kogo a druga sprawa moze to z toba jest cos nie tak skoro zmieniasz facetow tak latwo tym bardziej majac z nim dziecko. No nic moze akurat jakis facet ktory ma zerowe powodzenie albo jakis staruch poleci na mloda panienke ale nic wiecej nie oczekuj.. Jesli jednak trafisz na kogos wartosciowego to bedzie sie rownalo 6 w lotto. Powodzenia.

Gość Gość

Jeśli jesteś wartościowa i ogarnięta dziewczyna i chcesz znaleźć takiego samego gościa to jasne, czemu nie.

realnie - stereotypowo nie wyglada to za dobrze na pierwszy rzut oka i kojarzy się nie dokonca dobrze.

ale tak jak napisałam na początku. Wszytsko w twoich rękach.

Gość abc

jakby byla wartosciowa a przede wszystkim ogarnieta to 2 dzieci by nie bylo na jednym by poprzestala, jak znajdziesz wiatr w polu tak znajdziesz mezczyzne  wartosciowego. 

Gość abc

poszukaj kogoś, kto ma dwoje dzieci z dwiema różnymi kobietami. 🤣 polacza sily i 1500 wpadnie za free ,jakis sposob na zycie jest 

Gość ...

Jakiś samiec omega który nie ma szans u innych kobiet może się trafi...

Gość Onn

Z jednej strony macie rację , a z drugiej jesteście durni . A znacie dokładnie historię tej dziewczyny ? Nie więc nie osądzajcie jej co robiła i jak było bo tego nie wiemy . 

Gość Gość
30 minut temu, Gość abc napisał:

jakby byla wartosciowa a przede wszystkim ogarnieta to 2 dzieci by nie bylo na jednym by poprzestala, jak znajdziesz wiatr w polu tak znajdziesz mezczyzne  wartosciowego. 

Dlatego napisałam ze wszytsko w jej rękach. Jak jest ogarnięta to sobie poradzi. A jeśli nie to znajdzie kolejnego stereotypowego łobuza.

Nigdy nie jest za późno zeby zacząć na nowo i mądrzej.

Gość abc

dobrze jest poklepywac i mowic  bedzie dobrze ,ale to nie do konca jest szczere niestety. Rzeczywistosc nie taka kolorowa. Z 2 dzieci kazde z innym to tylko jelen ew czlowiek stary,  potrzebujacy opieki.  

Tu na forum pani sie zastanawia czy z 3 dzieci pana brac, takze wszystko mozliwe a pozniej  niepotrzebny lament. 

Gość Zuzanna
1 godzinę temu, Zagubiona94 napisał:

Mam do was pytanie. 

Jestem mamą dwóch Córek. Młodą mama. Niestety los chcial bym zakochala sie nieszczęśliwie , każda z Córek ma innego Ojca 😞 Czy przez to jestem skreślona? nie mam juz prawa byc szczesliwa bo jak to tak ... nie dość że młoda to jeszcze  każde dziecko z innym mężczyzną?!  😞 czy na prawde nie zasługuje  by byc z kimś szczesliwa ?

Nie ma czegos takiego jak lista zaslug za ktore dostaje sie milosc czy szczescie. Ja takiej listy nie znam. Jak Ci sie w zyciu ulozy zalezy od wielu czynnikow. Ja Ci zycze zeby Ci sie w zyciu ulozylo.

Gość Onn
9 minut temu, Gość Zuzanna napisał:

Nie ma czegos takiego jak lista zaslug za ktore dostaje sie milosc czy szczescie. Ja takiej listy nie znam. Jak Ci sie w zyciu ulozy zalezy od wielu czynnikow. Ja Ci zycze zeby Ci sie w zyciu ulozylo.

A Tobie droga Zuziu jak się ułożyło ? 

Gość abc

A Tobie droga Zuziu jak się ułożyło ? 

pewnie tak samo i tworza kolko wzajemnej adoracji  🤣

Gość Onn
1 minutę temu, Gość abc napisał:

pewnie tak samo i tworza kolko wzajemnej adoracji  🤣

Myślę że Zuzia bardziej ogarnięta i ma jeszcze męża . Zgadłem droga Zuziu ? 

Gość abc

Zuzia to moze byc  panna, ktora sie zastanawia czy pana z 3 dzieci brac, ona nie kalkuluje ,nie ma listy zaslug za ktore ma milosc unoszaca  pod niebiosa. A moze ona cwaniara mysli o tysiaku chociaz zaprzecza dzielnie temu. 🤣

Gość Onn

Przeczuwam że Zuzia już nie panna i zapewne   cwana jest w każdym calu . Myślę że szuka bratniej duszy , pocieszenia bo jest samotna w związku . 

Kochanieńka Zuziu odezwij się 

3 godziny temu, Gość Onn napisał:

Z jednej strony macie rację , a z drugiej jesteście durni . A znacie dokładnie historię tej dziewczyny ? Nie więc nie osądzajcie jej co robiła i jak było bo tego nie wiemy . 

Och, jestem pewien, że to samo byś napisała o ojcu czworga dzieci, z których każde ma inną matkę.

Gość Onn
8 minut temu, Piaskun napisał:

Och, jestem pewien, że to samo byś napisała o ojcu czworga dzieci, z których każde ma inną matkę.

Jeśli już to napisał bym , w co wątpię 

Przed chwilą, Gość Onn napisał:

Jeśli już to napisał bym , w co wątpię 

Skąd te podwójne standardy? ^^
Szukasz młodej matki z potomstwem o zdywersyfikowanym genotypie? 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Onn napisał:

Tyle że facetów raczej nie będzie interesować jej historia podczas gdy wokół pełno bezdzietnych pięknych kobiet... Samotne mamy maja wieeelka konkurencję w postaci atrakcyjnych panienek które nie mają zobowiązań. No niestety. 

Gość Onn
7 minut temu, Piaskun napisał:

Skąd te podwójne standardy? ^^
Szukasz młodej matki z potomstwem o zdywersyfikowanym genotypie? 

Nie martw się o moje standardy .

A czy ja szukam ? Gdzie tak napisałem ? 

A więc: nie pobieram żadnego 500+ 300+ czy co tam sobie myslicie , żadnych zasiłków i datków!  pracuje zarabiam na siebie i dzieci niczego nam nie brakuje  bo zarabiam dobrze 🙂 więc jeśli ktoś chciał mnie obrazić to mu się nie udało gdyż jestem pracowita kobieta a nie taka która liczy na te wszystkie datki od miasta 🙂  dziękuję za te wszystkie motywujące odpowiedzi jednak  to prawda że w ludziach jest więcej jadu do drugiego człowieka niż miłości i zrozumienia.  😕 Pozdrawiam

Gość abc

od dwojki dzieci  wzyz  dostaje sie 500 plus, jest to nie zwiazane czy ktos pracuje czy nie takze nie zmyslaj ,nalezy sie to jak psu buda. Pewnie tak masz te dzieci siedzi panna i tematy wymysla, trzeba z administracja sie skontaktowac, zeby ciut inteligentniejsze osoby to robily i nawigowaly troche. 

dostaję się jeśli składa się wnioski a jeśli ktoś nie składa to jak może dostać hehe śmieszni są co niektórzy 🙂