Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy

Strach, obawy, pomocy

Polecane posty

Gość Qwa

Po terminie okresu jest wiarygodny. A tak to cóż skoro i tak nie ma opcji ciąży to jaki sens jest roztrząsać test?

Gość Pomocy

Boje się, a fakt, że on powinien być na dniach jeszcze to potęguje. Boje się, że coś gdzieś jakims cudem.

Gość gosc

Idź do jakiegoś psychologa bo Ci odbija. 

Gość Pomocy

Po prostu się stresuję, jest to mój 24 dzień cyklu i nic. Jedynie piersi zaczęły mnie trochę boleć. Jest to 20 dni od stosunku, cyz test wyjdzie wiarygodny? w 15 dniu wyszedł mi negatywny. 

Gość Qwa
1 godzinę temu, Gość Pomocy napisał:

Po prostu się stresuję, jest to mój 24 dzień cyklu i nic.

A co ma być? Nie wiem o jakim nic piszesz? Na co czekasz?

Kiedy masz mieć okres że tak szalejesz że nic.

1 godzinę temu, Gość Pomocy napisał:

Jest to 20 dni od stosunku, cyz test wyjdzie wiarygodny?

Przecież dla ciebie i 50 dni po stosunku test nie byłby wiarygodny. Nie widzę sensu w pytaniu po raz n-ty.

Gość Pomocy

Okres mi się różnie waha, ostatnio miałam po 23 dniach, po 24, zdarzało się po 28 też. 

Gość Qwa

No to ma co tu póki co czekać skoro to jeszcze może potrwać dłużej. Tylko się bez sensu wkręcasz, bo nie ma tego czy tamtego...

Gość Pomocy

Po prostu czekam na miesiączkę, bo boje się, ze cos mogło pójść nie taka i mogłam wpaść. Tym się stresuje, tego się boje.

Gość Qwa

Mam nadzieję że trzeci raz sobie darujesz na długi czas współżycie.

Nie mam już więcej żadnych argumentów w tym temacie. 

To już wszystko twoja psychika i nikt ani nic tu nie pomoże. 

Czego jeszcze oczekujesz? Nic ani nikt cię nie przekona ani nie pomoże ci.

Życzę ci szybkiego okresu i obyś więcej tak się nie wkrecała.

Gość Pomocy

Podaruje na milion procent, to wszystko nie jest tego warte. Czekam na ten okres. Zrobiłam test dzisiaj po 21 dniach od zbliżenia. Wynik negatywny. Jest wiarygodny?

Po wszystkim, jeśli dostanę okres, a mam nadzieje, że dostanę - boje się, ze stres wszystko rozwalił - ide do psychologa i ginekologa. 

Gość Gosc

Kolejne dzieciatko ktore chce coś robić a później stęka że się boi. Najpierw dorośnij dziewczynko, a później zajmuj sie tym czym dorośli. 

Gość Gosc

Radzę ci dziewczynko żebyś na przyszłość się nie bawiła w dorosła. A jak jesteś w ciąży to współczuję dziecku... Takiej głupiej matki. 

Gość Qwa
20 minut temu, Gość Pomocy napisał:

Zrobiłam test dzisiaj po 21 dniach od zbliżenia. Wynik negatywny. Jest wiarygodny?

Faceplam. 🤦‍♀️

Jak grochem o ścianę!! Czytałaś cokolwiek z tego co przez ten cały czas do ciebie pisałam. Śmiem wątpić. 🤷‍♀️🤷‍♀️

Gość Pomocy

Nie będę się bawiła w dorosłą, bo nie jestem, zabrałam się za cos za wcześnie, zdecydowanie. 

Współżyłam w 4 dzień okresu w prezerwatywie i nie wiem czy mam się czego obawiać, też po 21 dniach wyszedł negatywny.

Gość Gosc

Oj dzieciątko małe ty naprawde masz duże problemy z zrozumieniem. Skoro robisz coś co robią świadomi dorośli ludzie to chciałaś zabawić się w dorosla. Tyle w temacie logiczne. A teraz sie srasz,  że się boisz. A swoje tłumaczenie siebie nie ja się nie bawiłam w dorosła po prostu zrobiłam coś za prędko jest dziecinne tak jak cała ty. Idź poczytaj książki a nie zajmuj się głupotami

Gość Qwa
47 minut temu, Gość Pomocy napisał:

Współżyłam w 4 dzień okresu w prezerwatywie i nie wiem czy mam się czego obawiać, też po 21 dniach wyszedł negatywny.

Tak, jesteś w ciąży, bo przecież każda ciąża to jest z seksu podczas okresu z prezerwatywą a dodatkowo wszystkie testy kłamią a poza tym negatywny test to przecież objaw ciąży. 😒Zadowolona? 👍

No ile razy można pisać to samo??? Bez sensu ten cały temat. Spadam stąd. Szkoda czasu.😤

Gość Pomocy

Witam, dostałam w pierwszy dzień bardzo bolesnego okresu. Ale jest. To mega ogromna nauczka dla mnie, ze nie jestem jeszcze psychicznie na to wszystko gotowa. Mam nadzieje, że chłopak to naprawdę rozumie. 
W seks się na razie mieszać nie będę. 
Dziękuje za pomoc i cierpliwość. 

Gość Gosc

Nie wierzę... Ty serio myślałaś, ze z seksu podczas okresu z prezerwatywa zaszłas w ciążę? Jak podczas okresu sa tzw dni nie płodne, Ale ok. Musisz się jeszcze wiele nauczyć. Poczytać książki... 

Gość Qwa

Nie no a co cały czas powtarzałam? Ale ty wciąż swoje.

Nie zbliżaj się do chłopaka na mniej niż metr to będzie spokój.

Obyś już więcej nie musiała tutaj pisać podobnych tematów.