Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StanowczaKobieta

Oszukał mnie a teraz błaga o litość

Polecane posty

Gość Gość
6 minut temu, Gość StanowczaKobieta napisał:

No niestety nie chciałbyś na mnie trafic, bo ja jestem twardym przeciwnikiem ze mną nie wygrasz. 

Nie bądź taka pewna siebie , do miękkich też nie należę .

5 minut temu, Gość 234 napisał:

No i co niby byś jej zrobił, kundelku? Jakby wszystkim pokazała Twojego małego ...ķa? Żałosny jesteś. Pewnie płakałbyś w poduszkę. 

Nie rozśmieszaj  mnie mała durna istoto . Obie byście siedziały u mnie w kącie i po cichutku płakały 

Gość StanowczaKobieta
1 minutę temu, Gość gość ja to napisałem napisał:

To musi być wyjątkową ...ą. Trafiłabyś na jakiegoś sztywnego kolesia to wynająłby zbirów żeby ci ryja oblali kwasem i byś się nauczyła

Jesteś tchórzem, bo chcesz załatwiać sprawy nie swoją ręka. Dlaczego sam nie przyjechałbyś i nie oblał? Wiesz dlaczego? Bo jesteś za słaby, boisz się konsekwencji dlatego wolisz mieć czyste ręce, ale brudne sumienie. A teraz zjeżdżaj, frajerze. 

Gość szaarriiikkkk

Oj Sylwia ty juz nie pij prosze,Ty nie jedz,Ty nawet nie oddychaj...wszystko tylko nie pisz...musisz?!

Kupie Ci koze i zalatwie terapie w Palestynie...ok?

Gość StanowczaKobieta
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie bądź taka pewna siebie , do miękkich też nie należę .

Nie rozśmieszaj  mnie mała durna istoto . Obie byście siedziały u mnie w kącie i po cichutku płakały 

Po prostu nigdy nie trafiłeś na kobiete dominująca i pewna siebie. Takich jak Ty załatwiam w trzy sekundy 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość StanowczaKobieta napisał:

Po prostu nigdy nie trafiłeś na kobiete dominująca i pewna siebie. Takich jak Ty załatwiam w trzy sekundy 

A Ty na konkretnego  faceta . Założę się że nie dała byś mi rady nawet w 3 tygodnie , i zapewniam Cię że nigdy bym Cię nie uderzył 

Gość StanowczaKobieta
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A Ty na konkretnego  faceta . Założę się że nie dała byś mi rady nawet w 3 tygodnie , i zapewniam Cię że nigdy bym Cię nie uderzył 

Wiesz co? Zamiast dobrej „rady” dam Ci szklane zimnej wody kundelku, żebyś ochłonął. 

Gość szaarriiikkk

Moja pierwsza domina w  zyciu to byla polonistka...dlatego szybko naczylem sie ladnie mowic i pisac,zeby nie miala sie do czego do...ic...hehe

Gość gość
15 minut temu, Gość StanowczaKobieta napisał:

Wsadzić to sobie możesz do geby  brudne majtki swojej matki, frajerze. 

Co za sucz, fr@jer to cię zrobił.

Gość bella

To ty uwierzyłaś w zapewnienia o miłości od typka, którego ledwo znałaś przez neta? Wyobrażałaś sobie juz małżeństwo nawet nie biorąc pod uwagę opcji, że może ci się na żywo nie spodobać?

To też musisz być zdrowo je*nięta. 

Gość Mala syrenka

Proponuje panow, ktorzy pisza o obijaniu ryja i oblewaniu kwasem ignorowac, bo widac jacy sa. 

Ja bym raczej nie odwazyla na rozsylanie np. nagich zdjec, ale jesli jestes zadowolona z obrotu sprawy to najwazniejsze. Panowie i ich zabawy uczuciami innych, podwojne standardy, pewnosc, ze i tak bedzie wybaczone, wiec robia co chca. Niech chociaz niektorych dopadnie sprawiedliwosc. 

Gość StanowczaKobieta
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Co za sucz, fr@jer to cię zrobił.

To dopiero rozgrzewka. Nie wiem czy jesteś gotowy jak naćpałeś się brudnymi gaciami swojej matki 

Gość StanowczaKobieta
2 minuty temu, Gość bella napisał:

To ty uwierzyłaś w zapewnienia o miłości od typka, którego ledwo znałaś przez neta? Wyobrażałaś sobie juz małżeństwo nawet nie biorąc pod uwagę opcji, że może ci się na żywo nie spodobać?

To też musisz być zdrowo je*nięta. 

Widziałam dużo jego zdjęć plus rozmawialiśmy na kam, wiec wszystko było ok z jego uroda. Pomijając, ze miał bardzo oryginalny styl. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość StanowczaKobieta napisał:

Wiesz co? Zamiast dobrej „rady” dam Ci szklane zimnej wody kundelku, żebyś ochłonął. 

Co miekniesz twarda kobieto ? Boisz się że  nie poradziła  byś  sobie  ze mną ? Wydymały  Cię Rosjanin i chcesz do mnie startować ? Moja rada rycz maleńka i bój się w piersi 

Gość Gość

Bardzo dobrze! Ja też chciałbym się zemścić na pewnym delikwencie, ale niestety ja bym nie pozostała bezkarna. A zapewne zgłoszenie na policję by poszło. Więc mi pozostaje tylko wierzyć, że karma wraca.

Gość StanowczaKobieta
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Co miekniesz twarda kobieto ? Boisz się że  nie poradziła  byś  sobie  ze mną ? Wydymały  Cię Rosjanin i chcesz do mnie startować ? Moja rada rycz maleńka i bój się w piersi 

Hahaha, nie dopowiadaj sobie. Ja nigdy w życiu nie chciałabym Polaka. No, wiec musisz malenki szukać gdzieś indziej najlepiej jakieś uległej. 

Gość Gośćon

Hahaha zakochała się przez internet , a teraz szuka wrażeń . Odpuść dzieciaku. 

Gość StanowczaKobieta

Bardzo dobrze! Ja też chciałbym się zemścić na pewnym delikwencie, ale niestety ja bym nie pozostała bezkarna. A zapewne zgłoszenie na policję by poszło. Więc mi pozostaje tylko wierzyć, że karma wraca.

Dlaczego się boisz? Jeśli nigdy nie byłaś karana to dostaniesz tylko zawiasy i tyle. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość StanowczaKobieta napisał:

Hahaha, nie dopowiadaj sobie. Ja nigdy w życiu nie chciałabym Polaka. No, wiec musisz malenki szukać gdzieś indziej najlepiej jakieś uległej. 

Czytaj ze zrozumieniem . Startować tzn że poradziła byś sobie ze mną , bo nawet jeśli była byś to jestem pewien że nie wytrzymała byś doby . Zniszczy bym Cię psychicznie . Czym Ty chcesz tu zabłysnąć ? Cycki powiększ sobie mentorko oj dominatorko 

Gość StanowczaKobieta

Czytaj ze zrozumieniem . Startować tzn że poradziła byś sobie ze mną , bo nawet jeśli była byś to jestem pewien że nie wytrzymała byś doby . Zniszczy bym Cię psychicznie . Czym Ty chcesz tu zabłysnąć ? Cycki powiększ sobie mentorko oj dominatorko 

Cyckiem to ja mogę Cie zabić 

Gość Gość
11 minut temu, Gość StanowczaKobieta napisał:

Dlaczego się boisz? Jeśli nigdy nie byłaś karana to dostaniesz tylko zawiasy i tyle. 

Nie byłam karana i chciałabym żeby tak zostało. A muszę się poważnie zastanowić czy jakiś frajer jest wart paprania sobie w życiorysie.

Gość StanowczaKobieta
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie byłam karana i chciałabym żeby tak zostało. A muszę się poważnie zastanowić czy jakiś frajer jest wart paprania sobie w życiorysie.

Jeśli to byłabym gruba akcja która wpłynąlby jakoś na jego życie to tak warto 

Gość Gość
10 minut temu, Gość StanowczaKobieta napisał:

Hahaha tym orzeszkiem i miękkim sutku ?  Dzieciaku ochłoń pewnie już masz wilgotno w majtkach ? 

Gość gość
9 minut temu, Gość StanowczaKobieta napisał:

Co z tego jak babochłop z ciebie, normalny facet splunie i pójdzie dalej XD

Gość StanowczaKobieta

Niczym oszalałe z wściekłości dzikie zwierzę jem kupę.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość StanowczaKobieta napisał:

Niczym oszalałe z wściekłości dzikie zwierzę jem kupę.

A później włóż małego paluszka do Swojej wielkiej cipy i krzycz z rozkoszy że zawładnełaś nad dłonią haha mała suczko 

Gość StanowczaKobieta

Moja tzipa śmierdzi gęsiwem

Gość gość

Na cyce bym ci puszorek założył, do woza zaprzęgnął i gnój wywoził.

1 godzinę temu, Gość StanowczaKobieta napisał:

Na cyce bym ci homonto założył , do woza zaprzęgnął i gnój wywoził.

Gość StanowczaKobieta

Co za patologiczne podszywy

Gość Gość
38 minut temu, Gość StanowczaKobieta napisał:

Co za patologiczne podszywy

I co maleńka okiełznałem  Cię i kucnełaś , oj ja mi przykro ,a taka twarda byłaś, myślałem że pobawię się Tobą jeszcze .

Gość hey ter

Ty nie jesteś stanowcza, jesteś psychiczna