Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coto

czy malzenstwo i rodzina nada mojeu zyciu sens i wartosc

Polecane posty

Gość coto

jestem po 30stce, duzo podrozuje generalnie nie moge znalezc swojego miejsca w zyciu, moja mama zachca mnie do zalozenia rodziny, ale ja chyba nie za bardzo  tego chce, czy zycie z kobieta faktycznie odmladza mezczyzne i nadaje jego zyciu sens?

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość coto napisał:

jestem po 30stce, duzo podrozuje generalnie nie moge znalezc swojego miejsca w zyciu, moja mama zachca mnie do zalozenia rodziny, ale ja chyba nie za bardzo  tego chce, czy zycie z kobieta faktycznie odmladza mezczyzne i nadaje jego zyciu sens?

😉 zalezy , zalezy 

Kobieta, związek, rodzina nadaje życiu sens wtedy, kiedy ty sam takiego życia pragniesz.

Jeśli jednak takie życie nie jest twoją bajką, to nie będziesz przez to szczęśliwszy.

To się czuje po prostu czy się chce takiego życia czy nie.

Jeśli tego nie czujesz, to nie próbuj, bo możesz żałować, może się to po latach rozpaść właśnie przez to, że nie będziesz czuł się szczęśliwy.

Gość Gość

Sens życiu nadaje samo życie, kto nie widzi jego sensu bez rodziny, nie zobaczy z rodziną,  musisz dojść do ładu wewnętrznego, uporządkować priorytety swoje, nie mamy. Zakładając rodzinę nie mając powyższego nie znajdziesz szczęścia w rodzinie. Przede wszystkim nie rozdrabniaj się,  skup się na jednej, wyuczonej specjalizacji i dzięki niej zarabiaj, jak się nie da z niej wyżyć, rób co innego, byle zgodnie z prawem. Dalsze sugestie, sprecyzowane odpłatnie;)

Gość gość

Głupie pytanie, jak tego nie chcesz to nie idż w to chyba proste, po co marnować życie ludziom, bo taka u nas kultura? Ja mam odwrotnie, pragne tego, ale kandydata brak, też nieciekawa sprawa. Marzę o miłości i swoim dziecku.

Gość geniusz
20 minut temu, Gość gość napisał:

Głupie pytanie, jak tego nie chcesz to nie idż w to chyba proste, po co marnować życie ludziom, bo taka u nas kultura? Ja mam odwrotnie, pragne tego, ale kandydata brak, też nieciekawa sprawa. Marzę o miłości i swoim dziecku.

musisz byc wybredna, w polsce jest okolo 87% porzannych mezczyzn a tylko 19!!! % porzannych kobiet, postaw sie w rolie  facetuw co oni moga wybierac???

Gość gość
14 minut temu, Gość geniusz napisał:

musisz byc wybredna, w polsce jest okolo 87% porzannych mezczyzn a tylko 19!!! % porzannych kobiet, postaw sie w rolie  facetuw co oni moga wybierac???

Skąd takie statystyki, i to dziwne że jakoś na nich nie trafiam. Po pierwsze mężczyzn około 3 czy po 30 jest w polsce mniej niż kobiet. Fakt, mam specyficzne wymagania, musze się szalenie zakochać 😉 Bo wiem że oddaję całą siebie, i o dziwo kiedy zaczęłam właśnei wymagac tego samego co sama daję i chce dawac i rzeczywiście tego wymagam, bo przejechałam się jednostronnie kilka razy, że raczej byłam ładna rzecza czy dodatkiem, raptem nie ma chętnych. Tak jest, masz jakies wymagania, wcale nie wygórowane tylko to co sama aję, podstawowe i proste, to jakoś wymiekają. Świadomych i oddanych i ułożonych jest neiwielu, prawie wcale ...taka prawda

Gość geniusz

Po pierwsze mężczyzn około 3 czy po 30 jest w polsce mniej niż kobiet

co??? hahah

kto ci to muwil? przeciez wiadomo ze na 100 kobiet przypadka 200 mezczyzn, wiec macie w czym wybierac z czego 80% to perly z polkami gorzej

Gość gość
3 minuty temu, Gość geniusz napisał:

Po pierwsze mężczyzn około 3 czy po 30 jest w polsce mniej niż kobiet

co??? hahah

kto ci to muwil? przeciez wiadomo ze na 100 kobiet przypadka 200 mezczyzn, wiec macie w czym wybierac z czego 80% to perly z polkami gorzej

chyba nie znasz faktów i statystyk, jest niewiele krajów gdzie kobiet jest mniej. JAkieś zupełne głupoty wypisujesz, co często tu widzę. Pierwsze lepsze statystyki gdzie wszystko masz wyraźnie podane. Ty chyba lubisz tłumaczyć swoje braki na siłę.

Gość geniusz

przeciez to prawiczkuw w polsce jest wiecej niz dziewic, nie wiem ile masz lat, ale cos sciemniasz, chyba ze jestes juz po 30 stec to ciezej

Gość gość

w Polsce  srednio 107 kobiet na 100 mężczyzn, w wieku 20-34 109 kobiet na 100 mężczyzn i im starsi tym mniej mężczyzn względem kobiet. W Wawie najwięcej kobiet przypada na faceta

Gość Ile
1 minutę temu, Gość gość napisał:

w Polsce  srednio 107 kobiet na 100 mężczyzn, w wieku 20-34 109 kobiet na 100 mężczyzn i im starsi tym mniej mężczyzn względem kobiet. W Wawie najwięcej kobiet przypada na faceta

to nie to jest reklama dopiero po 65 roku życia jest 107 mężczyzna 100 kobiet do 30 jest 117 m mężczyzn na 100 kobiet

Gość gość

po 60 to jest 200 ponad kobiet na 100 mężczyzn weź cie ludzie linki mi tu nie powchodziły,skąd wy to bierzecie, zawsze tak było

Gość gość

na każdej pierwszej lepszej stronie to masz, an stronach oficjalnych i rządowych również, ciekawe gdzie takie głupoty rozgłaszają i jaki prawikowy kołcz to wam mówi...xD  jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to moze tu problem twoich neipowodzeń

Gość geniusz
Cytat

po 60 to jest 200 ponad kobiet na 100 mężczyzn weź cie ludzie linki mi tu nie powchodziły,skąd wy to bierzecie, zawsze tak było

nie

jest 200 menzczyzn na 100 kobiet 1 kobieta musi kochac 2 facetuw, a oni chca 1na

Gość geniusz

na każdej pierwszej lepszej stronh iie to masz, an stronach oficjalnych i rządowych również, ciekawe gdzie takie głupoty rozgłaszają i jaki prawikowy kołcz to wam mówi...xD  jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to moze tu problem twoich neipowodzeń

pokaz ta strone, ja akurat mam z kobietemi same sukcesy i zaliczam je w duzyc ilosciach, bo wiem jak dzial ich muzg

Gość gość
5 minut temu, Gość geniusz napisał:

pokaz ta strone, ja akurat mam z kobietemi same sukcesy i zaliczam je w duzyc ilosciach, bo wiem jak dzial ich muzg

jesli cię to spełnbia i je tez to nic mi do tego, ale ogólnie sprawiasz wrażenie d.e.bi.l.a więc z tobą kończę rozmowę

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ile masz lat? I co to znaczy, żę brak kandydatka? Jakie masz wygmaganie co do mężczyzny, jeśli chodzi o wygląd, pracę, maniery, styl ubioru, gust, muzyczny itd?

Gość geniusz
21 minut temu, Gość gość napisał:

jesli cię to spełnbia i je tez to nic mi do tego, ale ogólnie sprawiasz wrażenie d.e.bi.l.a więc z tobą kończę rozmowę

a ty hamicy

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Ile masz lat? I co to znaczy, żę brak kandydatka? Jakie masz wygmaganie co do mężczyzny, jeśli chodzi o wygląd, pracę, maniery, styl ubioru, gust, muzyczny itd?

Wiesz co, musi po prostu być dobrym człowiekiem i kierować się w życiu jakimiś wartościami, i oczywiście podobnymi do mnie, ja sie bardzo przywiązuję do ludzi, jestem typową monogamistką, i lubię o nich dbać. Żeby ,mnie kochał, to wystarczy, bo wiem że mam tyle w sobie tylko nie mam komu dać. NAjbardziej liczy sie szczęscie i spokój bliskich mi ludzi.Bardziej taki typ rodzinny a nie ktoś na pokaz.

Gość gość

Aha, i mam 32 lata. Mieszkam sobie sama i nie mam potrzeby żeby był w mojej przestrzeni ktoś kto nie chce mi dac czegoś prawdziwego

Gość gość

i palacza nie chcę też :)

Gość geniusz
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Aha, i mam 32 lata. Mieszkam sobie sama i nie mam potrzeby żeby był w mojej przestrzeni ktoś kto nie chce mi dac czegoś prawdziwego

Czyli juz stara jestes, lie ludz sie, jestes zrzendzaca

Gość geniusz

i palacza nie chcę też :)

to zacznij palic hahaahah

Gość gość
5 minut temu, Gość geniusz napisał:

to zacznij palic hahaahah

ha ha d.e.b.i.lu. zastanawiam się co ytu robisz zamiast ruhac jakaś wlasnie tumanie

Gość gość
22 minuty temu, Gość geniusz napisał:

a ty hamicy

dak dla d.e.b.i.l.i. być chamskim to nawet wskazane

Gość geniusz
25 minut temu, Gość gość napisał:

ha ha d.e.b.i.lu. zastanawiam się co ytu robisz zamiast ruhac jakaś wlasnie tumanie

to wyjasnia dlaczego nikogo nie znalazlas i za pewne nie znajdziesz.... twoj poziom to dno chocby nawe boy 900 facetuw na 100 kobiet kazdy cie ominie

Gość gość
2 minuty temu, Gość geniusz napisał:

to wyjasnia dlaczego nikogo nie znalazlas i za pewne nie znajdziesz.... twoj poziom to dno chocby nawe boy 900 facetuw na 100 kobiet kazdy cie ominie

dzięki za opinię 'geniuszu' bo mam nadzieję że tacy jak ty tak zrobią bez proszenia