Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka

Czy będę wredna odbijając byłego chłopaka dziewczynie, którą sama mi to odbiła?

Polecane posty

Gość Autorka

Jeszcze 2 miesiące temu byłam z chłopakiem, który ze mną zerwał dla innej. Czy będę wredna, gdy będę chciała go teraz jej odbić? Bardzo go kocham i jestem w stanie mu wybaczyć wszystko. Bardzo mi go brakuję i chciałabym, aby wrócił 😕 Teraz mają kryzys i jest szansa na to, że może wrócić do mnie, gdy się trochę bardziej postaram. Dużo mojej winy było w tym, że odszedł. Miałam ciężki do zniesienia charakter. Byłam marudna i trudna do zniesienia. A tamtej jeszcze nie znał. Wydawała się na początku, miła, dobra i uczynna, ale też teraz poznaje jej wady  w charakterze o których nie wiedział 😕

Gość Eliza

Nie walcz o niego skoro Ci na nim zależy! 

Gość Onazraniona

Nie, nie będziesz wredna. Walcz o niego! 

Gość Walczoswoje

Nie, ona zrobiła Ci to samo. Zabrała Ci go,  gdy byliście razem, więc masz prawo, go jej teraz odbić. 

9 godzin temu, Gość Autorka napisał:

Jeszcze 2 miesiące temu byłam z chłopakiem, który ze mną zerwał dla innej. Czy będę wredna, gdy będę chciała go teraz jej odbić?

Nie będziesz ''wredna'', będziesz nierozsądna, delikatnie mówiąc. Zastanów się, jaki jest sens zabiegania o względy faceta, który już z Ciebie zrezygnował. Poza tym, mówisz o wszystkich swoich złych cechach w czasie przeszłym, tymczasem człowiek nie zmienia się przez 2 miesiące. Lepiej przyłożyć się do pracy nad sobą i iść naprzód, zamiast się cofać do tego samego bagna.

Gość Afagff

A ten chłopak to jakaś kukła bez mózgu która leci tam gdzie wietrzyk zawieje?  Musi być polmozgiem skoro przechodzi z osoby do osoby która wydaje mu się bez wad. Po pierwsze ty się nie zmieniłaś przez 2 miesiące i nawet jak wróci do ciebie to i tak zaraz pójdzie do innej niby bez wad po drugie facet bez jaj mózgu i kręgosłupa moralnego wiec ja bym na niego już nawet nie splunela. 

Gość Alphaville

Nie masz dumy i honoru dziewczyno kochając się w chłopaku, który ciebie olał. To nienormalne. Miłość jest jednak ślepa. Jest dużo prawdy w tym powiedzeniu.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Afagff napisał:

A ten chłopak to jakaś kukła bez mózgu która leci tam gdzie wietrzyk zawieje?  Musi być polmozgiem skoro przechodzi z osoby do osoby która wydaje mu się bez wad. Po pierwsze ty się nie zmieniłaś przez 2 miesiące i nawet jak wróci do ciebie to i tak zaraz pójdzie do innej niby bez wad po drugie facet bez jaj mózgu i kręgosłupa moralnego wiec ja bym na niego już nawet nie splunela. 

Dokładnie! To typ skaczący z kwiatka na kwiatek, w życiu wierny nie będzie a jeśli już to tylko przez chwilę. Miej honor i olej go!