Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerazony facet

Pomocy. Potrzebuje wsparcia psychicznego

Polecane posty

Gość Przerazony facet

Gosc wojtek. U mnie w wojsku ja sluzylem po smierci mamy w 2015zostalem sam na kompanii ze znjaomym bo ydawalismy chorych i wymigalismy sie tym przed jakimis nocnymi zabawami w zolnierzykow. Kiedy spalem snilem ze z kims rozmawiam a kiedy ziw obudzilem ja wwymienilem ostTnie slowa do tej osoby. Zbudzil mnie przetazony jak ja dzisuaj kompan. Stal na koncu pokuje w ktorym bylo 12 - 2pietrowych lozek. I opowiadal mi jak one wszysgkie zaczely wibrowac i wydawac metaliczne dzwieki. A moja metalowa szafka byla otwarta i slyszal 3 stuknieci w nia. Wtedy zerwal sie a byl przykryty kocem. Zapalil swiatlo ibzaczL mnie rozpaczliwie wolac. Pamietalem ostaynie sloqa jakie powiedzialem do tej niwidzialnej istoty ale wydawaly mi sie nic nie znaczace wiec ich nie powtorzylem. A kiedy chciLem je sobie pr, ypomniec jak on opowiedzial mi to co tu opisalem to zapomnialem te slowa. I od tamtej pory interesowalem sie.duchMi. Byc mozw gdybh nie te zdarzenie z wosjka nie doszlo by do dzisiejszej sytuacji. A tak na marginesie to silnik mi zgasl dwukrotnie. Ehh.. Jprdl. KoszmR? Na pewno sobie na to zSluzylem

Gość uff

Tak naprawdę jeżeli w sercu czujesz, że odnośnie sąsiada popełniłeś pewien błąd i nie jest to tylko wynikiem strachu ale serio zrozumiałeś, że to było głupie i bez sensu to po prostu przeproś jego duszę i przeproś demony, że niepotrzebnie zawracałeś im głowę 😉 Skoro je przywołałeś możesz je odwołać, masz taką moc. Nie potrzebujesz koniecznie wzywać egzorcysty, skoroś coś zdołał przywołać, zdołasz odwołać 🙂 I przede wszystkim nie bój się - strach przywołuje to co negatywne. Przestaniesz się bać to problem zniknie. Zapewne wiele sobie wkręcasz właśnie ze strachu. Przepraszam..mojej pierwszej wypowiedzi możesz nie zrozumieć, trudno w kilku zdaniach opisać coś co samemu się zrozumiało w pewien specyficzny sposób zmiany świadomości..

Gość uff

Nie zasłużyłeś 🙂 No, jeżeli żyjesz w poczuciu winy, że zasłużyłeś na karę za grzechy to nic dziwnego, że jakieś licho Cię nawiedza..pamiętaj, zasługujesz na wszystko co najlepsze, jak każdy 🙂

Gość Przerazony facet

Dziekuje za chec modlitwy i ducjowe wsparcie. Psychologa mamy. Znaczy mozemy korzystac z jego uslug ale to jest psycholog psp a ja jestem osp. Ale nie moge tego naszemu psychologowi powiedziec bo marzy mi soe praca w psp a to moze mnie wykluczyc. My dostKemy ekwiwalent ktory zalszny jest od ilosci akcji a i tak wieksza czesc z niego idzie na sprzet wiec pracujemu za polarmo tak z dobrego serca.. A sasiada za co wyklnalem? Nie chcialbym o tym tutaj pisac ale mialem swoj powod. Jed ak dzis wiem ze moglem szukac zemsty za zycia a nie po smierci. A w zgodzie zyc sie nie dalo bo taki kargul zza plota. Hmm... Ogolnie ku r wa zimno hahah... No masakra jakas. A rodzine mam ale  ie kontaktuhemy sie ze soba. Ja reke podalem ale zostalem opluty. Wiec radze sibie sam. Mam babcie. Ale on w Kielcach a tam nie lojade. Pozatum  udzic starszej kobiety nie moge. Jiz na pewno nie z tK historia. No jak jeszczd Kielce by sie to dowiedzialy to by dopiero w rodzinie zagrzmiLo

Gość uff

wybacz sąsiadowi cokolwiek Ci uczynił, nie szukaj zemsty 😉

Gość Monika

No to myslisz racjonalnie.

To teraz powiedz:

Ile jest stopni? W aucie.

Normalnie jakbym tam byla to bym poszla do twojego domu zebys zobaczyl,ze wszystko ok.

Ze tez nie masz jakis kolegow.

Gość Przerazony facet

No. Po. Skrocie to on moja matke wyklnal po smierci. Nievtak ostro jak ja jego osibe ale to byl odwt, choc to tylko czesc szpilek ktore mi wbil. Ja bylem w wojsku a moje zycie cywilne umieralo. Stracilem matkevi dziewczyne ktoravkochalem a bylem z nia 5 lat w jednym czasie. Wojska wiec dobrze nie wspominam sasiada riwnierz. Co dalej? Nie chce sie bratac z demonami. To byl test. Jakis dowod. Myslalem ze swiat duchowy to tylko urojenia. Sen na jawie. Sam nie wiem. Wiem jednak ze od teraz bede sie bal spijrzec w lustro a golic sie bede chyba jak napelbie wanne woda. No tak najwazniejsze mi z glowy wypadlo. W sobote jak stalem przed lustrem w ciemnosciach z ta swiec i zaczalem sie krecic jak jakis klaun w lustrze zobaczylem sqoje odbicie jakby nie moje. Nie wiem nawet jak to opisac inaczej. To bylem ja alevpodswiadomiw wiedzialem ze to nie ja. Zrobilo sievwtedy bardzo zimno. Plomien swieczki rozswietlal polmrok i przez kilka sekund nim sie zapalilem swiatlo widzialem cienie rzucine na sufit jakby nie padujace do zadnych przedmiotow ktore tam staly. Ani ksztaltem ani wielkoscia. To byl taki pierwzzy wydaje mi sievsygnal ze cos jest nie tak. Oczywiscie olalem to, ale tak jak wczesniej napusalem. W glowie mam tevswojactwarz sgapiava sie ns siebie samego. Skamieniala zimna o zlodpwatym spojrzeniu i bardzo zla. Chcialbym jeszcze dodac ze przez te kilja minut ktore tu spedzilem czytajac wasze wypowiedzi i komentujac zauwazylem dziwna postacvstojaca pod moim. Balkonem schowana. W cieniu i zaroslach. Albo to moja fantazja. Albo cos tam stali i wyptrywalo moje mieszkanie. Barrzo sie teraz boje. Jest drugavw nocy alebmam przeczucie bycia pid ibserwacja. Nwm. Moze stad idjade. Ale cos mi mowi bym zostal. Ze moge miec wypadek albo ktos mi sievwlamie do mieszkania a mam tam swoj calybdorobek. Droginsprzet.. Dami wiecie... Tez bysviebsiecwahalu.. Eh. Szkoda ze ten czat tonpisanie a nie rozmowa. Tracevduzo czasu piszac a jestem czujny. Nie skupiony nabpisaniy i strachem sparalizowany. Szlag

Gość Monika

Posluchaj: juz za dzieciaka jak byla taka zabawa zeby sie dlugo wpatrywac w swoja twarz. Oczy leca i widzisz ja jako maszkare. To normalne zjawisko,a Ty stales ze swieczka!!! To ja bym sie zdziwila jakbys czegos nie zobaczyl (ale to ZWYKLE ZLUDZENIE OPTYCZNE).

Druga sprawa: jak stoi pod balkonem to nie moze wejsc do domu (skoro racjonalne teksty do Ciebie nie dzialaja).

Nie napisales ile stopni jest.

Gość gość

lecz sie lamusie

Gość Przerazony facet

A nwm nawet bo czujnik przy termostacie  mi sie schrzanil pol wieku temu. Ale pewnie jest z 10. Moze tyle byc bo cieplej. A kolegow mam ale spia o tej porze bo rano do pracy. A jedeny dobry przyjaciel z ktorym proboealem sie skontaktoeac kilkukrotnie nievodebral ani niebodpisal. Pewnie zajety z dziewczyna. EhhuKrde neta przegldam za jakimis duchowymi modlitwami. 46% bateria w telefonie to pewnie dlugo nie poszaleje.eh co za noc. Zastanawiam sie czy nie zeknac pod ten balkon.... Alebnwm czy to dobry pomysl... Juz chyba pil paczki fajek wyplalulem przez 2 godziny. Szok

Gość Monika

IDZ!!!!!

Bo ja nie bede cala noc siedziec i sie martwic,ze zamarzniesz w samochodzie.

Idz normalnie i zobacz co sie dzieje.

I napisz juz z domu.

Gość Przerazony facet
1 godzinę temu, Gość hm ? napisał:

Dziekuje za troske ale za Chiny ludowe tam nie wejde. Wole juz dostac mandat. I nie rusze sie tez pod ten balkon. Mam koc - jest dobrze. Szkoda ze to nie termoizolacja ale uwierz mi tyle co ja tu papierosow wypalilem to same fajki podniodly temp o kilka stopni. Pozatym to nie syberia. Nie trzese sie z zimna a do ciepla jestem akurat przyzwyczajony. 🙂Troche chlodu nie zaszkodzi. Zreszta ksk wsponialem jestem na antybiotykach wiec nie zachoruje. Nie ma opcji. Normalnoe poszedl bym do monopolowego po malpke, ale portfel w domu wiec... Mysle jak to rozwiazac by jutro spac u siebie. Zrobie tak jak zaplanowalem i wczesniej napisale.m. A zreszta na jutro skoluje jakiegos kolege by mi potowRzyszyl. To tylko jedna noc mam nadzieje..najbardziej mnie martwi to to co zrobic jezli dyzurka zadzwoni. Odmowic nie moge. Nie odbiore tez zle. Tel padnie - tragedia. Oby nic nie bylo... 

Gość Przerazony facet

Dobranoc Moniko. I dobranoc wam wszystkim. Sprobuje sie kimnac do 7. juz tylko 4godziny. Potem wroce. A jakbyscie przeczyralu wvwiadomosciach o. Facecie ktory zamarzl w aucie z Fordonu to opowiedzcie mediom dlaczego i ze nie popelnilem samobijstwa zebybrozwiac tych sepow watpliwosci. 🙂 ale mysle ze bedziebdobrze i noe trzeba bedzie tak sie bronic. Heh. Ehh te duchy. Powinny byc tam gdzie ich miejsce a nie chasac na swiecie zywych. . Dobrej nocy.. P. S zazdriszcze wam kolderki. I cieplej herbaty haha. Cieszcie sievmalymi rzeczami. Teraz widze jak sa istotne... 

Gość Monika

...!!!

Wlasnie nie chce tego przeczytac.

Idz Tchorzu jeden do tego mieszkania!!!

Gość Monika

...a te kropki to przeklenstwo bylo!!!

Juz nawet nie komentuje tego antybiotyku, wódy i fajek jprdl

Gość oczywiscie

Czyli ty nasyłałaś duchy na sąsiadkę, a potem duchy cię wygoniły z domu??? Niezłe i przyznam że dość oryginalne, się uśmiałam i masz za to 8/10. 

Gość gość

Ale jazda 😄😄😄