Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerazony facet

Pomocy. Potrzebuje wsparcia psychicznego

Polecane posty

Gość Przerazony facet

Dlaczego wszystkie dziewice kafeteryjne poszly spac?

Gość anioł

Ogarnales się już przerażony?

Gość asiutka 1999
2 minuty temu, Gość hm ? napisał:

Facet jest przerazony a wy sobie z niego jaja robicie.Zero empatii.

Co facet robi na kobiecym forum?

Gość Monika

Taki urok forum niestety :)

Gość anioł

Posłuchaj nie ćpać wiecej i nie jaram to nie będziesz słyszał głosów

Gość Przerazony facet
2 minuty temu, Gość anioł napisał:

Ogarnales się już przerażony?

Jeszcze nie bo mi nie staje wacek

Gość Monika
4 minuty temu, Gość asiutka 1999 napisał:

Co facet robi na kobiecym forum?

...bo go gdzies tam wysmiali i przyszedl tu po ratunek.

Ja sie zastanawiam jak mozna pisac o sobie "przerazony facet" predzej pisalby "jestem przerazony"

...ale :)

jesli stoi z ksiazka do demonologi przed lustrem,to kobiece forum to pikus i ze przez okno wylazl tez uwierze :/

Gość anioł

Siusiu,paciorek i spać,

Gość Przerazony facet
2 minuty temu, Gość Monika napisał:

Taki urok forum niestety :)

Wrocilas dziewico to miło. Zrob mi dobrze

Gość Przerazony facet
Przed chwilą, Gość anioł napisał:

Siusiu,paciorek i spać,

Potrzymasz mi siusiaka?

Gość Monika
2 minuty temu, Gość anioł napisał:

Siusiu,paciorek i spać,

to dobry pomysl.

Gość Przerazony facet

Dzieki za ten skromnybwykaz emaptii gosc. Oknem bo nie moglem wyjsc z pokoju ze strachu. Przynajmnien wywieyrzeje od papierosow. Ja juz w aucie. Wszyacu spia. Nie jest tak zle. Mam koc. Tylko telwfonu tu nie poxlacze bo huaweii ma inne wejscie. W policyjnych tez kiedys probowalemm jak sie rozladowal i nie pomogli. Auto na migacach i sie piwoli grzeje. Do rana to pewnie aku zdechnnie ale ciul z tym. Ide na 8.30 fo kosciola moze tam cos poradza. Dobrze ze praca od zlecenia bo mialbym przerypane. Kurcze ale glupi bylem. Wierzylem w demony niby a niby nie. Nie wiem czu to byl test podswiadomie. Zaluje. Cholera zaluje. Jak swiece na salon od strony balkonu to sie nawet boje tam zerkac. Nie wiem co sie tam dzieje. I nie cbce wiedziec

Gość nnnnnn

Czy te podszywy naprawde mysla,ze sa zabawne ? :(

Gość ...

Teraz piszę bardzo poważnie.

Demony istnieją i można je wywołać - to kończy się zawsze bardzo źle.

Co możesz zrobić by nie zostać opętanym przez demony:

1. Modlitwa Ojcze Nasz.

2. Modlitwa do Matki Bożej "Zdrowaś Mario"

3. Modlitwa egzorcyzm Michała Archanioła

ale to nie wystarczy.

Jutro z samego rana jak najszybciej do spowiedzi! Poproś księdza, nie odmówi.

Powiedz uczciwie i szczerze wszystkie grzechy i to, że wywoływałeś demony.

Jeżeli nie robisz sobie jaj, to posłuchasz moich rad, bo to będzie się nasilać.

Ludzie się z tego śmieją, ale szatan istnieje i nie wyobrażacie sobie nawet jakie zło można na siebie ściągnąć takimi "zabawami."

Gość Monika
1 minutę temu, Gość Monika napisał:

to dobry pomysl.

Zakisisz ogóra Przerazonemu facetowi Monika?

Gość Monika
2 minuty temu, Gość Przerazony facet napisał:

Dzieki za ten skromnybwykaz emaptii gosc. Oknem bo nie moglem wyjsc z pokoju ze strachu. Przynajmnien wywieyrzeje od papierosow. Ja juz w aucie. Wszyacu spia. Nie jest tak zle. Mam koc. Tylko telwfonu tu nie poxlacze bo huaweii ma inne wejscie. W policyjnych tez kiedys probowalemm jak sie rozladowal i nie pomogli. Auto na migacach i sie piwoli grzeje. Do rana to pewnie aku zdechnnie ale ciul z tym. Ide na 8.30 fo kosciola moze tam cos poradza. Dobrze ze praca od zlecenia bo mialbym przerypane. Kurcze ale glupi bylem. Wierzylem w demony niby a niby nie. Nie wiem czu to byl test podswiadomie. Zaluje. Cholera zaluje. Jak swiece na salon od strony balkonu to sie nawet boje tam zerkac. Nie wiem co sie tam dzieje. I nie cbce wiedziec

Nie mozesz spac w aucie. Idz do kogos.

Jedz do pracy.

Gość Przerazony facet
Przed chwilą, Gość ... napisał:

1. Modlitwa Ojcze Nasz.

ale to nie wystarczy.

Ludzie się z tego śmieją, ale szatan istnieje i nie wyobrażacie sobie nawet jakie zło można na siebie ściągnąć takimi "zabawami."

2. Ja nie jestem Żydem żeby się modlić do Żydówki.

Gość Przerazony facet

I do tego czlowieka na grob sie pomodle i przeprosze. Ktos pisal ze stalem przed lustrem z ksiazka a to nieprawda. Trzymalem swiece i cutowalem jakies demoniczne imiona ktore znalazlem na necie.  Juz tego samego dnia zaczelo sie zle dziac ale zvagatelizowalem bo zdawalo sie naturalne i przypadkowe. Ale dzis to porazka. Bombki z choinki pospadaly wczesniej ale dzis sie drzewko osunelo a stalo sztywno i podczepione zylkami. Klamka zaczela sama wibrowac i wtedybucieklem do dr giegonpokoju. Szkoda ze nie z domu. Chwile pozniej szafka odchylila sie lufcikiem qiwc zabarykadowalem ja krzeslem inzabezpieczylem tasma. A pozniej czateria, szamotanina w kuchni. BRdzo dziwne dzwieki i ucieklem tutaj na czata. A teraz marzne w aucie o jpdl. Co za noc

Gość Monika

a masz jakas rodzine?

Gość gość

prowo 0/10

Gość Monika

Posluchaj jesli to prawda, to mozesz byc chory.

MUSISZ do kogos pojechac na noc.

Nie mozesz spac w aucie. Zrob tak prosze Cie. Wiecej nie moge pomoc.

Powodzenia

Gość Monika
1 minutę temu, Gość gość napisał:

prowo 0/10

niekoniecznie, moze miec schizofrenie.

Pisze chaotycznie.

Gość hm ?
15 minut temu, Gość ... napisał:

1. Modlitwa Ojcze Nasz.

ale to nie wystarczy.

Zgadzam sie z tym,gosc dobrze pisze.

Gość Przerazony facet

Nie moge do rodziny bo nie ma. Z nimi kontaktu. W aucie nie  jest zle. Dzieki za pomoc i te propozycje jak to zadzialac. Do pracy nie moge bo to  nieetycza historia. Chora i bezmyna a ck nakgorsze nieprzystoi mi. Ogolnie i tak chaty otwadtej na oscierz nie zostawie bez opieki. Ale z drugiej strony gdybym zauwazyl jakas postac bladzaca po mieszkaniu to i tak bym tam nie wszedl. Zadzwonil na policje. Jedynie. A co dalej? To wszystko skomplikowane. Szkoda ze noe ma egzorcystow lub opieki duchownej o tek porze. Koscioly pozamykane a nie powinno tak byc. Ehh... Co ja poczne. I nie rozchoruje sie bo jestem na antybiotykach 🙂 dziekuje za radu a przede wszystkim za wasza obecnosc. Nawet tych co podszywaja sie podemnie. Dziekuje wam wszystkim z calego serca. Obecnosc kogokolwiek w te chora noc jest dla mnie jak kromka chleba dla biednego. PotrKtowaliscie mnie dobrze. N czTerii mnie qszyscy olali. A tak czSu juz troszke minelo. W samocjodzis cieplej. A do rana coraz krotsza droga 🙂

Gość Wojtek

Może nie było to do końca strasznie, ale miałem podobną sytuację. Była to rozmowa z czymś, lub kimś. Problem w tym, że nigdy nie miałem żadnych problemów ze schizofrenią itp. Ani wcześniej, ani później. Wtedy też byłem trzeźwy i wszystko ciągle dobrze pamiętam. 'Druga strona' reagowała bardzo mocno na modlitwy. 

Gość Wojtek

Drugą strona jeszcze bardziej panicznie boi się modlitwy i Jezusa, niż Ty jej. Pomodl się, to zobaczysz;) jak się uspokoi to wróć, żebyś tam nie zamarzł. Ja też się za Ciebie pomodlę;)

Gość Monika
5 minut temu, Gość Przerazony facet napisał:

Nie moge do rodziny bo nie ma. Z nimi kontaktu. W aucie nie  jest zle. Dzieki za pomoc i te propozycje jak to zadzialac. Do pracy nie moge bo to  nieetycza historia. Chora i bezmyna a ck nakgorsze nieprzystoi mi. Ogolnie i tak chaty otwadtej na oscierz nie zostawie bez opieki. Ale z drugiej strony gdybym zauwazyl jakas postac bladzaca po mieszkaniu to i tak bym tam nie wszedl. Zadzwonil na policje. Jedynie. A co dalej? To wszystko skomplikowane. Szkoda ze noe ma egzorcystow lub opieki duchownej o tek porze. Koscioly pozamykane a nie powinno tak byc. Ehh... Co ja poczne. I nie rozchoruje sie bo jestem na antybiotykach 🙂 dziekuje za radu a przede wszystkim za wasza obecnosc. Nawet tych co podszywaja sie podemnie. Dziekuje wam wszystkim z calego serca. Obecnosc kogokolwiek w te chora noc jest dla mnie jak kromka chleba dla biednego. PotrKtowaliscie mnie dobrze. N czTerii mnie qszyscy olali. A tak czSu juz troszke minelo. W samocjodzis cieplej. A do rana coraz krotsza droga 🙂

A Ty teraz powiedz tak na spokojnie.

Byl ostatnio udzial w jakims wypadku?

Za co nienawidzisz tego faceta co zmarl?

Macie tam psychologa w pracy?

Gość uff

Nie bój się demonów 🙂 Wiem, że łatwo powiedzieć komuś, kto prawdopodobnie od małego był straszony "tym złym szatanem" ale..prawda jest taka, że nie taki Diabeł straszny jak go malują i to dosłownie 🙂 Ja mam to już sprawdzone i obecnie czuję wręcz pewną duchową więź z tzw. Ciemną Stroną. Boisz się tylko dlatego, że dałeś się zastraszyć. Mówię to jako osoba która świrowała kiedyś po oglądnięciu filmu o egzorcyzmach gdzie 3 w nocy była godziną demonów. Bałam się zasnąć. Sama wkręcałam sobie różne dziwne rzeczy..z czasem jednak trzecia w nocy stała się dla mnie super godziną 🙂 Już dawno nie wierzę w kłamstwa, że ciemność jest zła a światłość i aniołki to czyste dobro. Tak to nie działa, to permanentne oszustwo. My sami jesteśmy Bogami i jeśli coś się złego dzieje to dlatego, że podświadomie w to uwierzyłeś a mamy wpływ myślami na to co nas spotyka. 

Z drugiej jednak strony Twoje intencje by zniszczyć sąsiadowi życie po śmierci ( jakkolwiek to brzmi) były dość paskudne..za to istotnie lepiej będzie jak przeprosisz i masz pewną nauczkę 😉 Nie robi się tak, najgorszemu wrogowi życz szczęścia, złorzeczenie odbija się jak sam widzisz tylko na Tobie samym.

A jeżeli do demonów będziesz miał szacunek i pozytywne nastawienie odpowiedzą Ci tym samym 🙂

Gość Grrr5

Wyslij milosc do sasiada i opiekuncze mysli, bo jest toba, demony tez uznaj za czesc siebie, 

Gość Monika
32 minuty temu, Gość Przerazony facet napisał:

I do tego czlowieka na grob sie pomodle i przeprosze. Ktos pisal ze stalem przed lustrem z ksiazka a to nieprawda. Trzymalem swiece i cutowalem jakies demoniczne imiona ktore znalazlem na necie.  Juz tego samego dnia zaczelo sie zle dziac ale zvagatelizowalem bo zdawalo sie naturalne i przypadkowe. Ale dzis to porazka. Bombki z choinki pospadaly wczesniej ale dzis sie drzewko osunelo a stalo sztywno i podczepione zylkami. Klamka zaczela sama wibrowac i wtedybucieklem do dr giegonpokoju. Szkoda ze nie z domu. Chwile pozniej szafka odchylila sie lufcikiem qiwc zabarykadowalem ja krzeslem inzabezpieczylem tasma. A pozniej czateria, szamotanina w kuchni. BRdzo dziwne dzwieki i ucieklem tutaj na czata. A teraz marzne w aucie o jpdl. Co za noc

Idź już spać siusiaku.