Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppp

Czy kobiety też tracą zainteresowanie facetem po seksie?

Polecane posty

Gość ppp

Jak to jest?

Gość gość

bywa 😉 ale z reguły kobiety wiedza przed seksem czy to cos głębszego i z reguły seks odpuszczają za wczasu, nie to co faceci , mamią na siłę często aby za.. stąd tyle płaczu prze tych chvjkow, bo nikogo nie powinno się mamić i oszukiwać że to cos więcej a potem rzucić jak szmate, każdemu takiemu człowiekowi bardzo źle życzę...

Gość gosc

Gość ppp -

zapytaj dzifek z ktorymi sie pusciles

Gość gość

Seks często sprawia, że kobiety się zako...ą.

Gość aAAAAsd

Amerykańskie badania udowodniły, że u kobiet w trakcie seksu uwalniają się hormony, które decydują o zakochiwaniu się, natomiast u mężczyzn one spadają wtedy, więc jeżeli chcesz, aby facet się w tobie zakochał, powinnaś poprzestać na czułościach i pocałunkach, aż to nie nastąpi. Co o tym myślicie?

Gość Gość
6 minut temu, Gość aAAAAsd napisał:

Amerykańskie badania udowodniły, że u kobiet w trakcie seksu uwalniają się hormony, które decydują o zakochiwaniu się, natomiast u mężczyzn one spadają wtedy, więc jeżeli chcesz, aby facet się w tobie zakochał, powinnaś poprzestać na czułościach i pocałunkach, aż to nie nastąpi. Co o tym myślicie?

Właśnie podczas sexu mam tak że potrafię powiedzieć "kocham cię" nie zawsze ale dwa razy mi się zdarzyło 🙂 zupełnie nieświadomie. Co o tym myślicie? 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Właśnie podczas sexu mam tak że potrafię powiedzieć "kocham cię" nie zawsze ale dwa razy mi się zdarzyło 🙂 zupełnie nieświadomie. Co o tym myślicie? 

jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość Pieszczoch
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wiele razy tak mówiłem, czy to moja wina że rano mi ta miłość przechodziła?

Gość gośc

tracą jak bylo do dópy

17 minut temu, Gość aAAAAsd napisał:

Nie słyszałem o tych badaniach, ale myślę, że coś w tym jest. Kobiety robią błąd z szybkim seksem, bo nie rozumieją jak u mężczyzn działa mechanizm zakochiwania się.

Gość Gość

Tak. 

Czasem wystarczy nawet samozaspokojenie, spuści się parę myśląc o kimś iii można przez kolejne pare h nie myśleć o tym facecie. 

Gość Gość

Nie, jednak sex to nie wszystko. W każdej relacji występuje coś takiego jak szacunek. Jeśli sex był boski ale później  po sexie zabrakło szacunku to niestety ale tylko desperatki albo kureffki uprawniające sexz za kasę będą dalej w tym trwały. Powinniście mężczyźni wiedzieć 🙂

Gość gość

Ja straciłam automatycznie, bo nie było namiętnie. Słaby seks, zero starań o przyjemność kobiety.  

Gość chwie
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nie, jednak sex to nie wszystko. W każdej relacji występuje coś takiego jak szacunek. Jeśli sex był boski ale później  po sexie zabrakło szacunku to niestety ale tylko desperatki albo kureffki uprawniające sexz za kasę będą dalej w tym trwały. Powinniście mężczyźni wiedzieć 🙂

ja po seksie nie miałam szacunku do gościa i wygnałam z domu a ten chciał się przytulać, no męska kurfa z niego :D

Gość szaarriiikk

Z domu publicznego...chcialem zauwazyc...hehe

Gość
12 godzin temu, Gość szaarriiikk napisał:

Z domu publicznego...chcialem zauwazyc...hehe

Piszesz o sobie?