Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga

Czy ona jest szczera?

Polecane posty

Gość Aga

Cała nasza 5 zatrudniła się w naszej firmie już ponad rok temu. Ogólnie w pracy jest dobra atmosfera ale my szczególnie się ze soba zwiazaliśmy i złapaliśmy dobry kontakt. Głównie przez cały czas tworzyliśmy ekipe 5 osób (4 dziewczyny i Kamil). Wszyscy w koło mówili że miedzy nami jest coś wiecej ale ja byłam w związku wiec tego nawet do siebie nie dopuszczałam. Jest jeszcze Klaudia z którą mam najlepszy kontakt ale również i ona ma dobry z Kamilem. Po rozstaniu zaczęłam nie tylko widzieć w nim przyjaciela ale i kogoś wiecej. Klaudia jest osobą specyficzna. Jest od nas starsza 3 lata, ma 28 lat a zachowania czasami jak 8 latka. Na imprezie potrafiła uderzyć Kamila w twarz ponieważ coś zażartował, nie znosi krytyki, ciągle się obraża. Ale od czasu gdy się zbliżyłam z nim to szczególnie zaczęła stroić swoje fochy w moją strone. Wiem, że mają cały czas kontakt (on z nami nie pracuję od kilku miesiecy)ale niby cały czas mnie zatrwierdza że tylko jako znajomi ale tylko z nią on ma taki kontakt. Byłam z nim na 2 weselach, zrobiliśmy sobie Mikołajki myślałam ze jest cos na rzeczy ale cały czas mam w głowie ze ich może coś łączyć. Naprawde mi na nim zaczęło zależeć i nie wiem czy po prostu nie popadłam w paranoje.