Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomuś

Chcę ją poderwać

Polecane posty

Gość Tomuś

Hej, idę na 100dniówkę i biorę ze sobą koleżankę, podoba mi się, mam zamiar zaimponować jej, zwłaszcza że na imprezie będzieoja była tylko że z jakimś patałachem, czy warto stworzyć sytuację do pocałunku? Bo mnie kusi, strasznie kusi, dziewczyna jest żywiołowa, lubi zabawę, jest 2 lata młodsza, niechciałbym się spalić że wstydu gdybym zaczą się tak do niej zbliżać albo coś, więc czy to jest dobry pomysł, słyszałem że mnie lubi. 

Gość Lotta

Pocałunek? Tak szybko? Czy z koleżanką macie chemię? Jeżeli nie to obawiam się, że ona odskoczy od ciebie przy próbie pocałunku i zamiast zaimponować byłej, skompromitujesz się na jej oczach. 

Gość jak idzie z kims

Na studniówkę to jak chcesz ja odbić jak tam same pary ty z kim idziesz sam czy z kimś

Gość Emma

Jeśli chcesz zaimponować swojej byłej pocałunkiem ze swoją studniówkową partnerką, powinieneś zaprosić na studniówkę koleżankę, która zgodziłaby się wziąć udział w inscenizacji polegającej na pocałunku na oczach byłej. Koleżanka powinna być uprzedzona i wyrazić na to zgodę. Jeżeli zagrasz w ciemno, możesz się ośmieszyć bo twoja partnerka może zrobić unik przed pocałunkiem albo ciebie odepchnie na oczach tłumu. Będzie wtedy obciach i siara. 

Dlaczego chłopaka swojej byłej nazywasz patałachem? Ty chyba jednak nadal myślisz o byłej. Mam nadzieję, że rozsądek zwycięży i na studniówce będziesz zachowywał się normalnie. Jeżeli twoim celem jest wzbudzanie zazdrości u swojej byłej to to będzie chore. W tym przypadku szkoda mi twojej koleżanki z tego powodu, że zgodziła się iść na studniówkę z takim pacanem. 

Dnia 9.01.2019 o 22:58, Gość Tomuś napisał:

Hej, idę na 100dniówkę i biorę ze sobą koleżankę, podoba mi się, mam zamiar zaimponować jej, zwłaszcza że na imprezie będzieoja była tylko że z jakimś patałachem, czy warto stworzyć sytuację do pocałunku?

Nie warto. Znajdź sobie inny sposób na dowartościowanie podeptanego ego, zamiast odgrywania się na byłej kosztem uczuć innej. Zabawa ludźmi raczej nie wyjdzie Ci na dobre, lepiej się pogodzić z faktami i zamknąć rozdział.

Gość błękitnaa
Dnia 9.01.2019 o 22:58, Gość Tomuś napisał:

Hej, idę na 100dniówkę i biorę ze sobą koleżankę, podoba mi się, mam zamiar zaimponować jej, zwłaszcza że na imprezie będzieoja była tylko że z jakimś patałachem, czy warto stworzyć sytuację do pocałunku? Bo mnie kusi, strasznie kusi, dziewczyna jest żywiołowa, lubi zabawę, jest 2 lata młodsza, niechciałbym się spalić że wstydu gdybym zaczą się tak do niej zbliżać albo coś, więc czy to jest dobry pomysł, słyszałem że mnie lubi. 

Ty się ucz intensywnie do tej matury,  bo nie zdasz z polskiego.