Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościk

Wewnętrzna doskonałość w kolorze fuksji

Polecane posty

Gość Plums

Mnie nie rusza czyjkolwiek wygląd, ale widok Bogusi na wózku z tego story poraził.

Boguśka ty się zabijasz na raty, kobieto. Co innego parę kilo nadwagi, to kosmetyka, ale u ciebie to już wtórna niepełnosprawność. 

Gość gość
13 minut temu, Gość Plums napisał:

Mnie nie rusza czyjkolwiek wygląd, ale widok Bogusi na wózku z tego story poraził.

Boguśka ty się zabijasz na raty, kobieto. Co innego parę kilo nadwagi, to kosmetyka, ale u ciebie to już wtórna niepełnosprawność. 

Ona juz chyba stracila nad waga kontrole. A Bert tez nie przysluzyl sie swej figurze alkoholem i kalorycznym jedzeniem~ on przeciez ruchu ma sporo

Gość Sjjsjs

Kadłub zamienia się w kulę?

Gość pdkv

Co kupiła?

Gość Kadłub
Przed chwilą, Gość pdkv napisał:

Co kupiła?

Pampersy

Gość pdkv

Pacieje są, a buty dla zrehabilitowanego @męża? Czy dalej w jednych rozczłapanych zaiwania?

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość pdkv napisał:

Co kupiła?

Płyn do higieny intymnej z sushi. Powiedziała, ze lubi myć pieroga 

Gość gosc123
1 minutę temu, Gość pdkv napisał:

Pacieje są, a buty dla zrehabilitowanego @męża? Czy dalej w jednych rozczłapanych zaiwania?

Po co mu buty. Przynajmniej nie odejdzie do innej 

Gość gosc

zróbmy zrzutę na pomagam.pl dla Bełta na nowe njubalansy, niech chłopak ma coś od życia

Gość Gosc
1 godzinę temu, Pinezka napisał:

Dokładnie - ona przybrała już formę idealnej kuli. Jak nie przepadam za Boguśką, tak ten fragment sprawił, że szczęka mi opadła 😲 Co ona ze sobą zrobiła?! Teraz to już jest taki etap, że bez pomocy zespołu lekarzy nie da rady sama z tego wyjść. Tu potrzebny jest chirurg bariatra, dietetyk, psycholog i pewnie jeszcze kilku innych specjalistów. Kompulsywne obżarstwo i zakupoholizm to tylko objaw, a nie przyczyna jej problemów. Dopóki nie poradzi sobie z emocjami, nic się nie zmieni. Smutne, bardzo smutne...

No straszne to jest, dziwie się, że nikt jej uwagi nie zwróci, przecież niedługo ten wózek nie wytrzyma, albo ona upadnie. Biedny ten Bert jak musi ja tak dzwigać i nic za to nie ma bo Bu pojedzie sobie na event i wyda kilka stówek,że też ja na to stać. My zarabiamy, ale szkoda mi by było tyle wydawać na jedno wyjście...a ona tych koametyków to ma setki przecież

Gość Tofik

Ona chyba ma taki speclany pas przy wozku do przypiecia sie w tali zeby wlasnie nie poleciala do przodu. Dodatkowo tlusty odwlok rownowazy przod wiec jest raczej stabilna. No ale ona zre, nie ma wogole ruchu wiec tyje na potege. Zastanawiam sie tylko ze Bart nie chudnie. Przeciez on non stop chodzi po wiele godzin dziennie. Te 10000 krok na bank robi. Czemu wiec nawet troszke nie zrzucil? Co on musi jesc i pic i w jakich ilosciach?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

No straszne to jest, dziwie się, że nikt jej uwagi nie zwróci, przecież niedługo ten wózek nie wytrzyma, albo ona upadnie. Biedny ten Bert jak musi ja tak dzwigać i nic za to nie ma bo Bu pojedzie sobie na event i wyda kilka stówek,że też ja na to stać. My zarabiamy, ale szkoda mi by było tyle wydawać na jedno wyjście...a ona tych koametyków to ma setki przecież

wątpię czy on ją z tego wózka przenosi. raz ze jest ciężka, dwa, że mocniejszy uścisk by ja połamał

tam z higiena musi być strasznie słabo - nie wiem jak wygląda łazienka, ale jesli nie ma prysznica, gdzie ona może wjechać, a jest tylko wanna - to tam kapiel musi byc raz w miesiącu

Gość Gosc
3 minuty temu, Królowa Juciuba napisał:

No nie wiem, chyba latwiej ja do wanny wsadzic niz stac z nia pod prysznicem

Można tez posadzić pod prysznic, a w wannie to jak jej niby pieroga umyje? 🤢 ktoś kiedyś napisał, ze ciągnie się za nią smród, teraz wierze 

Gość Gosc

Żadna Daria jej nie powie zeby poszła do lekarza? Takie przyjaciółki 🙀 zre z nią, wiec mogłaby coś poradzić. No chyba, że to taka przyjaźń slodkopierdząca i złych rzeczy sobie nie mówią ☠️☠️

Gość fjiffh

Nie ma wanny. Mówi nawet o tym w filmiku z Berlina gdzie chce kupić kule lush do kąpieli. I nie kupuje., bo wanny niet. Ma prysznic.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

wątpię czy on ją z tego wózka przenosi. raz ze jest ciężka, dwa, że mocniejszy uścisk by ja połamał

tam z higiena musi być strasznie słabo - nie wiem jak wygląda łazienka, ale jesli nie ma prysznica, gdzie ona może wjechać, a jest tylko wanna - to tam kapiel musi byc raz w miesiącu

Ale pozostaje jeszcze kwestia załatwiania potrzeb fizjologicznych. One tyle je i pije, że pewnie musi często to robić. Więc za każdym razem trzeba ją podnosić. A nawet pampersa trzeba zmieniać i potem jakoś podmyć.

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale pozostaje jeszcze kwestia załatwiania potrzeb fizjologicznych. One tyle je i pije, że pewnie musi często to robić. Więc za każdym razem trzeba ją podnosić. A nawet pampersa trzeba zmieniać i potem jakoś podmyć.

Od tego są produkty Ziaja

Przecież ona na is nigdy nie mówi,że idzie się kąpać 😕 tylko zmywa makijaż i w piżamkę

Gość Jdjdjsjs

Boże zobaczcie na te parówki wyhodowane w miejscu palców na nowym zdjęciu na insta, tragedia do czego ta kobieta doprowadziła, jak tak można. Obrzydliwość.

Gość Gosc
28 minut temu, Gość Jdjdjsjs napisał:

Boże zobaczcie na te parówki wyhodowane w miejscu palców na nowym zdjęciu na insta, tragedia do czego ta kobieta doprowadziła, jak tak można. Obrzydliwość.

I ta twarz w fotoszopie wyszczuplona 😂 tylko coś jej z czołem nie poszło 

Gość Gość

Ale się wyszczupliła  Photoshopie. Normalnie połowa boguśki ubyła.

Gość gość
6 godzin temu, Pinezka napisał:

Dokładnie - ona przybrała już formę idealnej kuli. Jak nie przepadam za Boguśką, tak ten fragment sprawił, że szczęka mi opadła 😲 Co ona ze sobą zrobiła?! Teraz to już jest taki etap, że bez pomocy zespołu lekarzy nie da rady sama z tego wyjść. Tu potrzebny jest chirurg bariatra, dietetyk, psycholog i pewnie jeszcze kilku innych specjalistów. Kompulsywne obżarstwo i zakupoholizm to tylko objaw, a nie przyczyna jej problemów. Dopóki nie poradzi sobie z emocjami, nic się nie zmieni. Smutne, bardzo smutne...

Bardzo trafnie napisane. Szczerze mówiąc jak przeczytałam u was, że Boguśka dzwoniła to jakiejś dziewczyny z groźbami,  że powiadomi jej chłopaka i uczelnię oraz że zna jej adres to zamierzałam bardzo ostro się do tego odnieść (według mnie to stalking i groźby karalne, a więc zdecydowanie wyższy poziom "hejtu", przestępstwo). Jak jednak patrzę na jej wygląd to wydaje mi się,  że tego typu zachowania to wynik frustracji własnym życiem, a może nawet krzyk o pomoc. Odpuszczam i trzymam kciuki, żeby ktoś zdołał jej pomóc (a przede wszystkim, żeby Buka przyznała się przed sobą do problemu i dała sobie pomóc).

Gość Hoo

Przecież ona od początku taka jest- złośliwa, zazdrosna i sfrustrowana. To, że na filmiku się uśmiecha i odpisuje na nieprzychylne komentarze „dziękuje za opinie, pozdrawiam” nie znaczy, że jej to w ogóle nie obeszło. Za moment przecież wpadają jej obrończynie i ona lajkuje te złośliwe komentarze. I żre jak opętana, chociaz po odsysaniu indora miała dbać o dietę. Btw. Filmiku z podsumowaniem chyba się niedoczekamy😂 

**Dzwonila do pracy faceta, żeby go zwolnili, a do Hanki pisała na fb i straszyła, że będzie dzwonić 

Gość kkk
10 minut temu, Gość gość napisał:

Bardzo trafnie napisane. Szczerze mówiąc jak przeczytałam u was, że Boguśka dzwoniła to jakiejś dziewczyny z groźbami,  że powiadomi jej chłopaka i uczelnię oraz że zna jej adres to zamierzałam bardzo ostro się do tego odnieść (według mnie to stalking i groźby karalne, a więc zdecydowanie wyższy poziom "hejtu", przestępstwo). Jak jednak patrzę na jej wygląd to wydaje mi się,  że tego typu zachowania to wynik frustracji własnym życiem, a może nawet krzyk o pomoc. Odpuszczam i trzymam kciuki, żeby ktoś zdołał jej pomóc (a przede wszystkim, żeby Buka przyznała się przed sobą do problemu i dała sobie pomóc).

A co jest"nie tak" w jej wyglądzie ?, popatrz na komentarze na insta i pod filmikami, same zachwyty...

Gość Gość
19 minut temu, Gość gość napisał:

Nikt jej nie pomoże, bo ona tej pomocy nie chce. Dopóki mieszkała z rodzicami, to ją trzymali w ryzach. Ale uciekła stamtąd po to, żeby jeść bez opamiętania. Nawet nagrała film, w którym paraduje z watą cukrową i śmieje się mamie w twarz, że nie może już jej tego zabronić. Wiele razy ludzie zwracali jej uwagę na to, że tyje. Na początku się oburzała, że ludzie widzą tylko urywek jej życia i nie wiedzą jak ona je naprawdę. Potem się przyznała, że ma problem z jedzeniem, ale nic z tym nie zrobiła. Wiele razy była oferowana jej pomoc dietetyczna, jednak Bogusia odmawia. B podobno już znalazła dietetyka...Więc ja tam nie widzę wołania o pomoc, jedynie chęć jedzenia.

Gość Plums
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Bardzo szkodliwe podejście, zarówno dla ofiary własnej frustracji jak i otoczenia. Ponoszenie konsekwencji to część terapii, wychodzenia z dna. Ktokolwiek był na jakiejkolwiek terapii wie, że to ciężka praca nad samym sobą, a nie głaskanie po główce. 

Większość negatywnych ludzkich odruchów jest reakcją na doznane krzywdy, mniejsze i większe. Byłaś bita w dzieciństwie? A to teraz rozumiem, możesz bić teraz swoje dziecko. Nie nie nie. Współczuję ci, ale jesteś dorosła, więc musisz brać odpowiedzialność za swoje życie. Jest GRO ludzi gotowych ci pomóc. Twoje problemy to... twoje problemy. Świat nie jest twoim terapeutą. 

Komentarz o fotoszopie zniknął, załapałam sie jeszcze godzine temu na niego 😄 Ehh ci wstrętni hejterzy, każdy błędzik w przeróbce zdjęć wytkną 🤬😂

Gość Gość
11 minut temu, Gość Plums napisał:

Bardzo szkodliwe podejście, zarówno dla ofiary własnej frustracji jak i otoczenia. Ponoszenie konsekwencji to część terapii, wychodzenia z dna. Ktokolwiek był na jakiejkolwiek terapii wie, że to ciężka praca nad samym sobą, a nie głaskanie po główce. 

Większość negatywnych ludzkich odruchów jest reakcją na doznane krzywdy, mniejsze i większe. Byłaś bita w dzieciństwie? A to teraz rozumiem, możesz bić teraz swoje dziecko. Nie nie nie. Współczuję ci, ale jesteś dorosła, więc musisz brać odpowiedzialność za swoje życie. Jest GRO ludzi gotowych ci pomóc. Twoje problemy to... twoje problemy. Świat nie jest twoim terapeutą. 

Komentarz o fotoszopie zniknął, załapałam sie jeszcze godzine temu na niego 😄 Ehh ci wstrętni hejterzy, każdy błędzik w przeróbce zdjęć wytkną 🤬😂

Komentarz był mój i niestety dostałam za niego blokadę. Jak tam Bogusia uważa, kto ma oczy ten widzi. Kto jest zaślepiony Bogusią, ten widzi to, co ona chce, żeby widział. Na zdjęciach dodanych przez nail roomwawa widać dokładnie jak ona wygląda.Choć to pewnie wtedy jakiś obiektyw aparatu ją zniekształcił.

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Komentarz był mój i niestety dostałam za niego blokadę. Jak tam Bogusia uważa, kto ma oczy ten widzi. Kto jest zaślepiony Bogusią, ten widzi to, co ona chce, żeby widział. Na zdjęciach dodanych przez nail roomwawa widać dokładnie jak ona wygląda.Choć to pewnie wtedy jakiś obiektyw aparatu ją zniekształcił.

No Bogusia napisala, ze sam autor usunal ten komentarz, ale blokadzie juz nic 😛 jej ona jest taka zakłamana, przeciez na zdjeciu nailroom widać jaka jest, przeciez to już patologiczna otyłosc kliniczna. Współczuje Bartkowi

Chcialam sie zapytac o zabieg odsysania,czy pokaze efekty ale napewno mnie zablokujr po tym 😛

Gość kola
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie wiem co napisałaś, ale ja też za grzecznie napisanie, żeby uważała po liposukcji, dostałam bana :)

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.