Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandrachery

pomóż mi wstać

Polecane posty

Witajcie forumowicze, mam na imię Sandra, 22 lata, studiuje zarządzanie. Piszę tutaj, bo mam problem, a mianowicie rozstałam, się z moim chłopakiem, z którym byłam ponad 2 lata. Problem w tym, że w wieku 13 lat wyemigrowałam z rodzicami do Wielkiej Brytanii i tam mieszkałam, do czasu rozpoczęcia studiów w Polsce. Z Kacprem (mój był) poznałam sie drugiego  dnia na uczelni i od razu między nami zaiskrzyło, jako, że nie miałam żadnych znajomych to z nim spędzałam większosc czasu, on tez o mnie dbał przedstawial mi swoich znajomych. Wszystko było super przez ponad 2 lata, od pewnego czasu sie pogorszyło, aż pewnego dnia odkryłam, że ma kogos na boku, wszystko sie zgadzalo bo od pewnego czasu wykazywał mi mniejsze zainteresowanie, dochodziło miedzy nami do spiec. Problem w tym, że po kłótni narozpowiadał swoim znajomym, że to ja go zdradzilam i rozne dziwne opowiesci, przez to nikt z nich nie chce miec ze mna kontaktu. Sama nie mam innych znajomych poza nimi zawsze trzymalismy sie razem. Teraz zostalam całkiem sama, bo moi rodzice są nadal w UK. Czy jest tutaj ktos z kim moglabym porozmawiac, wyzalic sie, przytulic itd. Wiem, ze pewnie nikogo to nie obchodzi, ale warto sprobowac.

Cóż, może i lepiej że pozbyłaś się ludzi, którzy są takimi młotkami że wydają osąd nim wysłuchają drugiej .

Jeśli potrzebujesz szczerzej rozmowy, z kimś, kto przynajmniej spróbuję potraktować Cię jak przyjaciela możesz napisać na Gadu-Gadu 8348856.

Mam na imię Maciek (26), i również przeżywam dość ciężki okres. Możemy się wspólnie wesprzeć.