Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Federico_

Dlaczego niektórzy faceci są tacy babowaci?

Polecane posty

Mam takiego znajomego.w robocie, który ekscytuje się jak baba, że idzie na randkę. Ostatnio coś gadał, że trzymali się za rączkę i ten głosił babski pełen entuzjazmu. Ludzie szanujcie się...

Może zwyczajnie jest bardzo zakochany i podekscytowany swoją drugą połówką, nie należy tego negować a wręcz cieszyć się jego szczęściem! 

1 godzinę temu, Federico_ napisał:

Mam takiego znajomego.w robocie, który ekscytuje się jak baba, że idzie na randkę. Ostatnio coś gadał, że trzymali się za rączkę i ten głosił babski pełen entuzjazmu. Ludzie szanujcie się...

Twój wpis świadczy o Twojej "babowatości", obgadujesz znajomego za jego plecami anonimowo na "babskim" forum. 

Gość błękitnaa
21 minut temu, JohnDoe napisał:

Twój wpis świadczy o Twojej "babowatości", obgadujesz znajomego za jego plecami anonimowo na "babskim" forum. 

Dokładnie 😄

Facet nie powinien się tak ekscytować, że dziewczyna go potrzymała za rękę. To takie zachowanie pieska co jest na każde skinienie palca. Też przeżywam zakochanie jak każdy ale we własnym zakresie, a takie podniecenie i oglądanie wszystkich fotek, i gderanie o tym dookoła to mi się z kobietami kojarzy. To Wy macie potrzebe pochwalenia się koleżankom. Ile razy byłem zakochany i nie musiałem się chwalić, że dziewczyna na mnie spojrzała. Ale nie dziwię się jemu wygląd jak laluś i kompleksy na pewno spowodowane wzrostem krasnala 160 w kapeluszu. I to żaden mój znajomy, nawet nie jesteśmy na cześć.

Gość błękitnaa

To wygląda tak jakbyś mu czegoś zazdrościł. 

Nie sądzę, po prostu irytuje mnie ten człowiek. W sgerze uczuć jestem zaspokojony. A ten koleś się zachowuje tak tragicznie, że będzie tego żałował. Popełnia radykalne błędy w relacjach damsko męskich.

Gość błękitnaa

No widzisz,  może to jego pierwsza randka dlatego tak się cieszy,  nie wszyscy mają takie powodzenie jak Ty. 

5 minut temu, Federico_ napisał:

Facet nie powinien się tak ekscytować, że dziewczyna go potrzymała za rękę. 

Dlaczego nie powinien? Uważasz, że jeśli grasz "twardziela" to jesteś taki męski? Postawny ze mnie gość a nie wstydzę się iść przez miasto z moją filigranową dziewczyną za rękę. Niemęskie jest właśnie zwracanie uwagi na to, co ktoś ma do powiedzenia na Twój temat. 

Udaje, czy nie udaje zawsze na tym dobrze wychodzę. A taki cipuś słodki to co najwyżej dostanie po głowie od kobiety, bo ją zemdli od tej słodyczy.

Gość błękitnaa

Kwestia gustu. Niektóre kobiety tak lubią. Zielonego pojęcia nie masz co siedzi w naszych głowach. 

Ksywka Frederico: jak u gejowskiego striptizera co używa za dużo samoopalacza i udaje latynosa.

Dlatego, że społeczeństwo się feminizuje i faceci tracą swoją męskość przez to... jest kryzys męskości w tzw pierwszym świecie.

Jeszcze w Gdańsku gdzie mieszkam można spotkać normalnych męskich facetów ale np jak byłem w Warszawie u brata to pochodziłem poimprezować tam po klubach i serio faceci zachowują się jak ci'oty... krzykliwe to jakieś, zniewieściałe, ...piz'dusie takie...

Gość wojxxienx

Bo pod koniec lat 90 i początkiem 2000 była moda na wrażliwych facetów. w masmediach tak robili pranie mózgu młodym mężczyzną że teraz macie kobitki co chciałyście. W dzisiejszych czasach znowu kobiety preferuję maczo ale ich jest coraz mnie z powodu jeszcze większego prania mózgu ( doszedł internet ). A skończy się tym że zawsze wszystko wraca na swoje miejsce ale dużo ludzi będzie na tym pokrzywdzone. Najbardziej stracą same Kobiety (Allah Akbar jeśli Ktoś wie o co chodzi). Przykre jest to że Polskę to samo czeka co zachód tylko za 30 do 50 lat. Jak nie będzie konfliktów zbrojnych. sorry że takie długie;-)

Dnia 15.01.2019 o 21:12, JonnyDaniels napisał:

Dlatego, że społeczeństwo się feminizuje i faceci tracą swoją męskość przez to... jest kryzys męskości w tzw pierwszym świecie.

Jeszcze w Gdańsku gdzie mieszkam można spotkać normalnych męskich facetów ale np jak byłem w Warszawie u brata to pochodziłem poimprezować tam po klubach i serio faceci zachowują się jak ci'oty... krzykliwe to jakieś, zniewieściałe, ...piz'dusie takie... 

I oni podrywają w tym klubach? Jak?

Gość patriora
2 godziny temu, marcin_wawa napisał:

I oni podrywają w tym klubach? Jak?

srak, lewaczkę łatwo poderwać będąc pro lewackim

1 godzinę temu, Gość patriora napisał:

srak, lewaczkę łatwo poderwać będąc pro lewackim

Ciekawe...

Gość SRAK
19 godzin temu, marcin_wawa napisał:

Ciekawe...

krzyczysz, że jesteś wege, że nienawidzisz nazistów, że uważasz, że wspierać należy najbiedniejszych, że interesuje cię dobro zwierząt, że brzydzisz się kapitalizmu, że interesujesz się sztuką LGBT i masz tłum głupkowatych lasek obok siebie. Minus taki, że to feminy

1 godzinę temu, Gość SRAK napisał:

krzyczysz, że jesteś wege, że nienawidzisz nazistów, że uważasz, że wspierać należy najbiedniejszych, że interesuje cię dobro zwierząt, że brzydzisz się kapitalizmu, że interesujesz się sztuką LGBT i masz tłum głupkowatych lasek obok siebie. Minus taki, że to feminy 

Masz z takimi doświadczenie?

Gość Lorenzo01

Akurat autor ma rację co do podejścia do kobiet.

Zbyt wczesne okazywanie zbytniego zainteresowania, szczególnie jeżeli chodzi o atrakcyjne kobiety, daje odwrotne skutki do zamierzonego. Wbrew pozorom kobiety też lubią uwodzić. Bycie lekko tajemniczy i nie do końca przystępnym jest znacznie zdrowsze na początku relacji niż cieszenie się jak ... bo szliście za rączkę. 😛 Laski po prostu często się takimi miłymi facetami nudzą.

No ale w życiu wiadomo nic nie jest zero, jedynkowe. 

Gość Gość

Bo babowate matki ich urodziły, albo miękkim ch..em byli robieni  XD