ilcia644 0 Napisano Styczeń 15, 2019 Dzień dobry. szukam dobrego kateringu dietetycznego, który dowozi posiłki i ma umiarkowane ceny i przede wszystkim jest 100% bez chemii. moze ktoś psotkał się z taką firmą i się podzieli swoimi doświadczeniami?? za namiary dziekuję i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilona Napisano Styczeń 22, 2019 jeśli jesteś ze śląska, to ja polecam Tobie Nutridietę. możesz się z nimi umówić na tzw wypróbowanie żeby zobaczyć czy Ci podejdzie, ale jestem pewna, że Tobie również będzie smakować i jeśli potrzebujesz to będziesz też chudnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaśka Napisano Luty 23, 2019 Ja co prawda się nie odchudzam, ale też z Nutridiety korzystam, bo posiłki są świerzutkie i bardzo smaczne, a nie mam czasu na gotowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asiaa Napisano Luty 24, 2019 Sprawdź sobie Wygodnądietę. Ja od nich zamawiam i jestem bardzo zadowolona. Posiłki są smaczne, urozmaicone i apetycznie podane a dostawy na czas. Do tego dobry kontakt z obsługą;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 26, 2019 zerknij na https://www.wygodnadieta.pl/ ja juz od dluzszego czasu korzystam z ich cateringu i bardzo mi odpowiada, zreszta sama widzisz tez po opiniach wyzej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolkaKarKar 0 Napisano Luty 26, 2019 Idealne będzie dla Ciebie WygodnaDieta wlaśnie, tak jak piszą wyżej. Do tej pory dostawałam świetne, ciepłe, zróżnicowane dania. No i punktualnie. Nie tracę czasu na gotowanie a mam posiłki przygotowane na cały dzień ;) Myślę, że będziesz zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agggtata88 Napisano Marzec 4, 2019 Opcja z cateringiem dietetycznym jest super, a jak ktoś dużo pracuje, nie ma czasu na zdrowe gotowanie to tym bardziej polecam takie rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 4, 2019 u mnei sprawdzila sie wygodnadieta, zamowilam na probe bo nie lubie gotowac a chcuialam zrzucic kilka kg przed latem, tak ich polubilam ze z nimi zostalam. jedzenie maja smaczne, nie ma jakis wymyslnych dan ktorycj bym nie zjadla, zawsze na czas i szybko zobaczylam efekty, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2019 ja ostatnio natknęłam się na reklamę tej diety, wygodnadieta wyświetliła mi się w jakichś polecanych tematach dotyczących zdrowego żywienia to nie są tylko diety odchudzające prawda? jak chce się jeść "tylko" zdrowo to również można z niej korzystać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2019 również polecam WygodnąDiętę, wystarczy przejrzeć ich ofertę - bogata, dużo diet dostosowanych do dzisiejszych trendów jak i wymagań zdrowotnych klientów, sama zamawiam bezglutenową i nie sądziłam, że można tak smacznie zjeść bez glutenu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2019 w całej aglomeracji śląskiej działa WygodnaDieta, polecam, są punktualni, dania treściwe i smaczne, cel jaki zakłada dana dieta jest osiągany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosciowa Napisano Kwiecień 16, 2019 Błagam tylko nie Wygodnadieta!! Więcej już od nich nie zamówię! Weź sobie zestaw początkowy z Nutridiety i zobaczysz czy Ci ten katering sie spodoba. Dla mnie rewelacja. Fajne pudełka a jedzenie zawsze smaczne i świerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olga Napisano Czerwiec 8, 2019 Błagam tylko nie Wygodnadieta!! Więcej już od nich nie zamówię! Weź sobie zestaw początkowy z Nutridiety i zobaczysz czy Ci ten katering sie spodoba. Dla mnie rewelacja. Fajne pudełka a jedzenie zawsze smaczne i świerze. zrobiłam jak napisałaś. wzięłam ten katering na próbę i faktycznie jest dobry. testowałan nutridietę przez tydzień, a teraz już normalnie go wykupiłam. Ps. Wygodna Dieta nie spełniła moich oczekiwań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mcm Napisano Lipiec 25, 2019 Jak tak piszecie dobrze o Nitrifiecue, to i ha spróbuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jac Napisano Sierpień 30, 2019 Polecam catering z firmy Nutridieta, 0ja często korzystam z tego cateringu , pyszne jedzenie expressowa dostawa , ceny dla mnie odpowiednie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach