Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiony

Dlaczego kobiety są z takimi burakami?

Polecane posty

Gość zdziwiony

Byłem dziś w sklepie odziezowym obok w przymierzalni przebieral sie facet i kobieta jego mu pomagala, biegala z ciuchami a on ... to, ... tamto, dziewczyna normalna z wygladu i nieglupia wnioskujac z ich rozmowy a z takim ...em jest. Nie jestem zazdrosny bo mam piękna, idealna ukochaną i tamta sie do niej nie umowa ale nie rozumiem jak kobiety na to pozwalaja. Ja bym tak się do mojej kobiety nie.odezwal jeszcze publicznie

Gość Zdziwiony

chodzi o to że ku/rwil strasznie

Gość gość

Byłam świadkiem podobnej sceny tylko to kobieta była chamska a facet wokół niej skakał.  I też sobie pomyślałam czemu z taką zołzą jest. A facet atrakcyjnyz wyglądu, bardziej niż jego partnerka. 

Gość Ola

Bo kobiety często są z mężczyzną tylko dlatego, że jest przystojny i nie zważają na jego wstrętny charakter. Z mężczynami jest tak samo i chyba jeszcze więcej przypadków.

Ja pitole. Widziałeś tylko mały promil z ich wspólnego życia i wyciągasz daleko idące wnioski. Jak jestem zmuszony z moją jechać na zakupy to też po jakimś czasie przestaję być miły i można odnieść wrażenie, żem cham i prostak.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Zdziwiony napisał:

chodzi o to że ku/rwil strasznie

ja nie, ja uwielbiam misiów, a jej problem widocznie taka mądra nie jest wcale...

Gość Monika
5 minut temu, Bezedury napisał:

Ja pitole. Widziałeś tylko mały promil z ich wspólnego życia i wyciągasz daleko idące wnioski. Jak jestem zmuszony z moją jechać na zakupy to też po jakimś czasie przestaję być miły i można odnieść wrażenie, żem cham i prostak.

hhah

jaka meska solidarnosc.

Ale racja : Ty ich widziales na zakupach,a to nie jest naturalne srodowisko faceta! ;)

Gość gość
9 minut temu, ślepa_kura napisał:

kobiety są często bardzo ułomne, szczególnie w tym kraju, co poradzić, taka kultura

ja nie jestem ułomna, na mnie tylko patrzą nie zagadują nie podchodzą, może wy ułomni że się ładnych dobrych rewelacyjnych pod każdym względem w sensie kobiecych opiekuńczych z dobrym sercem... ;) się boicie. Jestem skazana na samotność :O

dobrych rewelacyjnych pod każdym względem w sensie kobiecych opiekuńczych z dobrym sercem... ;)

X

Zapomniałaś dodać "skromnych" 😂😎

52 minuty temu, Gość gość napisał:

Jestem skazana na samotność :O

Kto Cię skazał? .

Gość gość
1 minutę temu, lonelyman napisał:

Kto Cię skazał? .

Lonelymeny co się tylko patrzą i nie działają

1 minutę temu, Gość gość napisał:

Lonelymeny co się tylko patrzą i nie działają

Może ich onieśmielasz 😉. Sama spróbuj coś zadziałać. Skoro patrzą to już dobry znak.

Gość gość
6 minut temu, lonelyman napisał:

Może ich onieśmielasz 😉. Sama spróbuj coś zadziałać. Skoro patrzą to już dobry znak.

Może masz rację, ale kobieta lubi czuć że ktos nią się interesuje a nie się domyślać, czego się boją... to tragedia dla mnie

Gość zdziwiony

Może i nie naturalne środowisko, ale co chwile ku/rwa to, ku/rwa tamto to wstyd i przed ludźmi.. 

"Może i nie naturalne środowisko, ale co chwile ku/rwa to, ku/rwa tamto to wstyd i przed ludźmi.. "

Wiesz muszę zaglądnąć przy okazji kupowania spodni dla ciebie do jednego sklepu. Okazuje się, że zamiast pomagać ci wybrać portki to lata od razu od sklepu do sklepu - a bo tu są przeceny, a bo tu coś ciekawego, a bo to a bo tamto. Każdy normalny facet zaczyna reagować K.., do CH.., ja P.., ile ty K.. tam K.. siedziałaś, po CH.. tam polazłaś,  itp. - nakręca się spirala nienawiści :D

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

, może wy ułomni że się ładnych dobrych rewelacyjnych pod każdym względem w sensie kobiecych opiekuńczych z dobrym sercem...

Skarb, nieoszlifowany diament 😉