Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Ostrzegam bezrobotnych z kafeterii. Nie dajcie się wysłać do pracy.

Polecane posty

Gość |Edziuszek

jestem za. obecnie jestem na l4 z musu i mam zakaz pracy jakiejkowlwiek i nie zamierzam wracac do obecnej pracy ani szukac jakiegos zaJOBa za 2k. w obecnej zarabialam ok 3k, co sie nazapierdalalam, to moje. byly zalety, bo zadna zmianowka, pracowalam od 7 do 15, jesli soboty pracujace, to od 7 do 12. przerwa co poltora h. w tym jedna dluga 30minut. 

Gość Gość

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Co ja cały czas chce przekazać to to, że w tym kraju da się przeżyć, ale żyjesz po to, żeby pracowac i po nic więcej. Niczego się nie dorobisz. Jest pełno ludzi, którzy się wymadrzaja, jak to niby doszli do czegoś stopniowo tutaj, to skoro są tacy mądrzy to czemu sobie nie wystawia, że dobrze płatne stanowiska i zawody to może 80 procent. 3/4 z tego obsadza ludzie z plecami i 1/4 zostaje dla najlepszych kompetentnych ludzi, więc siłą rzeczy i tak 80 procent ludzi będzie tu żyć na pograniczu wegetacji za ciężką harówę, a według tych naganiaczy na nasz cudowny kraj to każdy tutaj spokojnie i łatwo może dorobić się. Jakoś tego nie widać. Większość ludzi spędza życie tylko na ciężkiej pracy na jakiegoś Janusza biznesu, a jakies pozytywne przeżycia w tym polskim życiu to dla nich epizod. A kupno mieszkania (dobra na które stać kazdego normalnie pracującego europejczyka) jest dla nich takim przeżyciem jak przyjazd papieża do Polski, albo śmierć kliniczna dla mózgu 

Drobna korekta. Dobrze płatne stanowiska to 20 procent nie 80. Ta druga liczba to pensje wegetacyjne.

Gość Ada

Ty zupełnie nie masz pojęcia o życiu tylko swoje wyobrażenia klasy "jak mały kaziu wyobraża sobie wielki świat" 😁😁😁😁 Większość ludzi w zachodniej europie nie ma swojego mieszkania ani domu. Żyją w wynajmowanych. W Polsce to jest częste. Sprzątaczka w Niemczech żyje na wyższym poziomie niż większość ludzi w Polsce 😁😁😁😁 Ty byłeś kiedyś chociaż za granicą swojego miasta, gminy czy gdzie tam mieszkasz? 😁😁😁😁😁😁

Gość moj pomysl

placa minimalna to powinno byc 2500 na reke, ale to za naprawde za lekka prace, jak juz taka ze sie wysilasz to z 3000, u nas jedzenie tansze o polowe w sklepach niz w UK (nie wszystko bo u nas niektore rzeczy sa drozsze ale juz uogolnijmy) a tam placa minimalna 1200 funtow to placa powinna byc nie mniejsza niz polowa tego.

Gość tak mysle

a tym pokojem za 600 zlotych to smieszne, to za tyle to mozna placic rodzicom jak sie u nich mieszka na oplaty Lol

Gość SHES4YOU.PL

Szukasz przyjemności? Szybkiego seksu? A może po prostu wyjść z kimś na kawę?

Dziewczyny z twojej okolicy czekają aż je zaprosisz, panowie także są.

Wejdź na www.shes4you.pl lepsza alternatywa dla badoo i tindera. Sprawdź sam(a).