Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajwo93

Samotna 26-latka

Polecane posty

Gość Ajwo93

Dlaczego jestem samotna? Wszystkie w moim wieku są zamężne ... A ja? Mieszkam w małej miejscowości turystycznej, pracuje w handlu. Dotąd nikogo nie kochałam, zawsze spotkanie kończyło się seksem... Parę razy i kontakt się urywał, bo znudzenie, brak motyli.. znajomych nie mam, po pracy najczęściej wracam do domu lub na siłownię.. czuję się samotna i chciałabym kogoś poznać, zakochać się w końcu...

Podoba mi się pewien pan doktor, mniej więcej 5 lat starszy.. brak obrączki. Znam jego adres. Tyle. Od pierwszej wizyty nie mogę przestać myśleć o nim, a widujemy się regularnie już 8 miesięcy. To stomatolog...

Teraz trochę o mnie: brunetka 1,72 cm szczupła lekki zarys mięśni. Biust B. Dałabym sobie 6/10.

Jak mam kogoś poznać? Myślę o wczasach ale znowu sama.... Wszyscy w parach a ja na wycieczce sama.. trochę mnie to dobija

Gość gość

Spiertalaj stąd dupodajko. Matka musi być dumna z puszczalskiej córki.

Gość gość

Jesteś sama bo nie jesteś dziewicą

Gość gosciowa

autorko nie zwazaj na tego trola -frustrata seksualnego

seks to nic zlego, to chyba sprawa oczywista

nie wiem, co dotychczas nie zagralo? ci faceci byli ok, ale nie chcieli ciebie, czy byli nie ok?

Gość gość

Nie jestem frustratem seksualnym dupodajko bez szacunku do własnego ciała.

Gość Ajwo93
9 minut temu, Gość gosciowa napisał:

autorko nie zwazaj na tego trola -frustrata seksualnego

seks to nic zlego, to chyba sprawa oczywista

nie wiem, co dotychczas nie zagralo? ci faceci byli ok, ale nie chcieli ciebie, czy byli nie ok?

Byli typowi starsi erotomani, z milionowym przebiegiem..mieliśmy czysty układ, zazwyczaj ja po jakimś czasie odwoływałem spotkania.. sex bez uczuć staje się nudny.. i ta myśl, że mają więcej innych..

Gość Ajwo93
2 minuty temu, TegezMajonez napisał:

Co to za miejscowość turystyczna może odwiedzę 😛

Chcesz podpowiedź? 😜

Gość Ajwo93
5 minut temu, TegezMajonez napisał:

Dawaj 😛

Województwo śląskie nazwa na literkę w moim nicku 😉

Gość Ajwo93

A wracając do mnie... Atakować tego stomatologa? Poczekać aż on zrobi pierwszy krok?

Jednak najpierw zrobię wywiad środowiskowy czy przypadkiem nie jest żonaty..

Gość Ajwo93
4 minuty temu, Iibed napisał:

nie dość że nada bedziesz sama to jeszcze stracisz dentyste 😄
dlaczego on mialby chciec sie z toba spotykac jak nikt inny nie chce ?przeciez on cie jeszcze mniej zna nic ci inni a z wygladu nie powalasz skoro sama sobie dajesz 6/10 czyli obiektywnei pewnie 4. 
wkrecasz sobie cos i tyle.

Ponieważ on uroda nie grzeszy... A coś chyba zaiskrzyło ... Obiektywnie daje sobie 6/10 😉 w okolicy mam jeszcze innego stomatologa w razie niepowodzenia.. tylko czy się nie wygłupię.. czekając na niego po pracy wieczorem i proponując podwiezienie

Miłość sama przyjdzie! Poczekaj, nie rób nic na siłę, bo szczęścia w taki sposób nie odnajdziesz. 

Gość Ajwo93

To znaczy, że dla mojego dobra lepiej zmienić dentystę i zapomnieć?

Gość Ajwo93

Tylko, że on mnie nie adoruje.. jest normalny nawet się nie uśmiecha.. tylko patrzy z pożądaniem..

1 godzinę temu, Gość Ajwo93 napisał:

zawsze spotkanie kończyło się seksem...

A no właśnie... faceci dostawali seks zanim cokolwiek zdążyło się rozwinąć i im zwyczajnie zainteresowanie twoją osobą mijało.

Gość gosc
7 minut temu, Gość Ajwo93 napisał:

Ponieważ on uroda nie grzeszy... A coś chyba zaiskrzyło ... Obiektywnie daje sobie 6/10 😉 w okolicy mam jeszcze innego stomatologa w razie niepowodzenia.. tylko czy się nie wygłupię.. czekając na niego po pracy wieczorem i proponując podwiezienie

może przy okazji umawiania kolejnej wizyty zaproponuj jakaś inną ;), w bardziej neutralnym miejscu?

Gość remix

hej też jestem z śląska i chciałbym się za kochać podaj jakiś adres mail? to po piszemy?

Gość Ajwo93
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

może przy okazji umawiania kolejnej wizyty zaproponuj jakaś inną ;), w bardziej neutralnym miejscu?

Umawia się przez jego asystentkę..

Pojadę na wczasy i wszystko przemyśle na spokojnie

Gość remix

hej ajwo93, po piszemy? też szukam kogoś na poważnie... podaj jakiś mail...

Przed chwilą, Iibed napisał:

jakby nie dostali to tez by im minelo. on po prostu nie jest interesujaca a wkreca sobie do glowy rozne rzeczy bo sie ktos na nia popatrzy.

Numerek na pierwszej randce to zainteresowanie jeszcze bardziej obniża. Facet ma w naturze zdobywanie, a skoro już na pierwszym spotkaniu dostaje seks, to co tu dalej jest do zdobywania?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość remix napisał:

hej ajwo93, po piszemy? też szukam kogoś na poważnie... podaj jakiś mail...

Napaleńcy wyczuli krew.

12 minut temu, Iibed napisał:

bzdura z tym zdobywaniem i ja nie doczytalem ze na pierwszje randce tylko ze sie konczyli wiec raczej na ostatnich.

ja jestem facetem i jakby sie ktos ze mna bawil w jakies zdobywanie to poszedlbym sobie jakis szczyt zdobyc a nie bawil sie jak .... albo ci sie ktos podoba od pcozatku albo nie spodoba nigdy a to czy sie bedzie z toba bawil w jakis zdobywanie nie ma zadnego znaczenia.  nie ma zadnych zasad tylko na kafeterii sa jakies zasady ze na pierwsyzm spotkaniu sie robi to na drugim tamto, rady dla ...ow, ktoyz pozniej pisza bylam na 5 randkahc a on mnie nie pocalowa chyba trzeba znalezc kogos innego bo jemu sie nie podobam 😄

Twierdzisz, że faceci nie mają w naturze zdobywania? No to odważnie poleciałeś z teorią. Zapewne nie wszyscy, wierzę ci, że ty nie masz tej cechy, ale z tego co widzę, to większość mężczyzn lubi zdobywać. Zarówno u kobiet jak i u mężczyzn ktoś kto wydaje się bardziej niedostępny jest atrakcyjniejszy. Wszak co smakuje lepiej? Coś co możesz mieć na wyciągnięcie ręki, czy coś nad czym trzeba się napracować by to zdobyć? Podstawy psychologii ludzkiej. 😉

4 minuty temu, Narodowy napisał:

Twierdzisz, że faceci nie mają w naturze zdobywania? No to odważnie poleciałeś z teorią. Zapewne nie wszyscy, wierzę ci, że ty nie masz tej cechy, ale z tego co widzę, to większość mężczyzn lubi zdobywać. Zarówno u kobiet jak i u mężczyzn ktoś kto wydaje się bardziej niedostępny jest atrakcyjniejszy. Wszak co smakuje lepiej? Coś co możesz mieć na wyciągnięcie ręki, czy coś nad czym trzeba się napracować by to zdobyć? Podstawy psychologii ludzkiej. 😉

Samce alfa rzeczywiście kochają zdobywać kobiety, samce beta nie. Samiec beta liczy aż mu kobieta spadnie z nieba, najlepiej jeszcze by go sama poderwała i by jeszcze sama się w nim zabujała bez żadnych starań z jego strony. Masa facetów na kafe pisze, że oni nie podrywają, nie chcą zdobywać, niech kobieta się zjawi i sama zagada - typowa postawa samca beta. Incele nie pojmują czemu są w du'pie z kobietami i dlaczego czady zgarniają im kobiety sprzed nosa. A to takie proste... 

1 minutę temu, Iibed napisał:

jest odwrotnie ten kto jets atrakcyjniejszy robi sie niedostepny bo meczy go zachowanie innych i na wszelki wypadek towrzy sobei bariera bon go denerwuje namolne zachowanie innych. dla pewnych osob ci ktorzych nazywasz niedostepnymi sa dostepni i zachowuja sie inaczej. ta niedostepnosc to brak zainteresowania i tyle.

cos co jest dobre smakuje tak samo czy dostane to za darmo w prezencie czy bede na to pracowal ciezko caly miesiac. absolutnie nie ma znaczenia naklad pracy.

psychologowie to ludzie ktorzy mieli lub nadal maja problem z soba ich teorie sa tyle warte co badania amerykanskich naukowcow. psychologia ludzka jest zalezna od danego czlowieka 100 osob w danej sytuacji zachowa sie podobnie a przyjedzie 101 i zrobi cos innego bo nikt mu nie powie o psychologi ludzkiej 😄

Sorry że się wtrącam ale widać że nie randkujesz stary 😄 

Przed chwilą, Iibed napisał:

co to sa incele ? to takei proste dlatego udzielasz rad na kobiecym forum 😄 chcialbym zobaczyc te twoje kobiety ktore zdobyles kierujac sie radami dla samcow alfa 😄

Nie ładnie się chwalić takimi rzeczami ale w roku 2018 spotykałem się z ósemką dziewczyn 😉

Autorko - 26 lat to jeszcze nie tragedia. Znam wiele osob , w tym na tym forum , ktore zwiazaly sie duzo pozniej. Mala miejscowosc ogranicza mozliwosci ale ich calkowicie nie odbiera. Jednak jest kilka spraw , na ktore powinnas byc wyczulona.

To , ze ten stomatolog nie nosi obraczki nic nie znaczy. Nigdzie nie ma obowiazku noszenia obraczki. Poza tym w niektorych zawodach /takich jak stomatolog/ jest to nawet niewskazane. Raz ze wzgledow higienicznych. Dwa przy pracy rekami , palcami taka obraczka moze sie zwyczajnie o cos zaczepic , niezaleznie od tego jak smiesznie to brzmi. Sama widzialam kilka takich przypadkow. Do tego stomatologia to bardzo damski kierunek wiec prawdopodobienstwo , ze jakis facet sie tam uchowal jest bardzo niskie. Nie wiem skad bierzesz dane na jego temat ale stan cywilny sprwdz dokladnie.

Kolejna sprawa to etyka zawodowa. Jesli jestes jego pacjentka a chcesz przejsc na uklad prywatny to raczej licz sie z tym , ze bedzie sie to wiazalo z zakonczeniem Twojej obecnej relacji. Co dalej ?

Gość Ajwo93
1 minutę temu, JonnyDaniels napisał:

Nie ładnie się chwalić takimi rzeczami ale w roku 2018 spotykałem się z ósemką dziewczyn 😉

Kurcze, a ja tylko z 6-cioma...

Gość Ajwo93
2 minuty temu, ZUZANNA napisał:

Autorko - 26 lat to jeszcze nie tragedia. Znam wiele osob , w tym na tym forum , ktore zwiazaly sie duzo pozniej. Mala miejscowosc ogranicza mozliwosci ale ich calkowicie nie odbiera. Jednak jest kilka spraw , na ktore powinnas byc wyczulona.

To , ze ten stomatolog nie nosi obraczki nic nie znaczy. Nigdzie nie ma obowiazku noszenia obraczki. Poza tym w niektorych zawodach /takich jak stomatolog/ jest to nawet niewskazane. Raz ze wzgledow higienicznych. Dwa przy pracy rekami , palcami taka obraczka moze sie zwyczajnie o cos zaczepic , niezaleznie od tego jak smiesznie to brzmi. Sama widzialam kilka takich przypadkow. Do tego stomatologia to bardzo damski kierunek wiec prawdopodobienstwo , ze jakis facet sie tam uchowal jest bardzo niskie. Nie wiem skad bierzesz dane na jego temat ale stan cywilny sprwdz dokladnie.

Kolejna sprawa to etyka zawodowa. Jesli jestes jego pacjentka a chcesz przejsc na uklad prywatny to raczej licz sie z tym , ze bedzie sie to wiazalo z zakonczeniem Twojej obecnej relacji. Co dalej ?

Dane ogólnodostępne z CEIDG.. okazuje się, że mój kuzyn mieszka dom dalej. Po przeprowadzeniu wywiadu z jego sąsiadami mieszka sam.. tak więc żona odpada