Madzikkin 6 Napisano Styczeń 22, 2019 Tak jak w temacie ? Na jakich stronach internetowych kupujecie ubrania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lidkaab 0 Napisano Styczeń 24, 2019 Ja bardzo często zaglądam do sklepu https://cosmosmoda.pl/. Serdecznie polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agagut3213 0 Napisano Styczeń 25, 2019 ja wybieram bezkonkurencyjnie hedoni.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angela95 0 Napisano Wrzesień 20, 2020 Ja polecam stronę Fashionlab.com.pl spory wybór i darmowa przesyłka. Dosyć często mają promocje i przeceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejka06 0 Napisano Wrzesień 21, 2020 Różnie, zależy co chcę akurat kupić ale mogę wam polecić superwnetrze.pl, bo moim zdaniem ten sklep jest świetny. Czego oni tam nie mają, no trudno w sumie powiedzieć powiedzieć. Kolejna sprawa to te częste promocję. Teraz sa np. pojemniki na śmieci do kuchni, dozowniki na mydło do łazienki i sporo jeszcze innych ale nie będę już wymieniać. Naprawdę bardzo lubie do nich zaglądać i robić u nich zakupy, bo zawsze są udane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach