Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiaa

Pomocy jak o tym przestać myśleć?

Polecane posty

Gość Asiaa

Mam 20 lat z moim chłopakiem jesteśmy ze sobą 2,5 roku . Współżyjemy ze sobą regularnie moim problemem jest zbyt silny instynkt macierzyński który nie pozwala mi normalnie funkcjonować . Podczas sexu nie mogę normalnie myśleć robię to tylko aby on miał przyjemność. Za każdym razem gdy dostaję okres jestem załamana. On zawsze mówi że chciałby mieć dziecko , ale co będzie to będzie dlatego nie zabezpieczamy się (stosunek przerywany). Dziś właśnie mi się zaczął , a nie miałam go 12 dni tak się cieszyłam . Co ja mam zrobić z tym instynktem to już jest wręcz nie do zniesienia tak bardzo chciałabym mieć dziecko najgorsze jest mówienie mojego chłopaka że on by też chciał i mówi że gdyby się coś stało to będzie szczęśliwy kiedy ja sobie to w jakiś racjonalny sposób próbowałam przegadać w myślach , że np. będę mogła dać więcej temu dziecku za 2-4 lata jak się czegoś dotpbimy...

Proszę pomóżcie czy mam się udać do jakiegoś specjalisty czy co mam zrobić nigdy tak bardzo nie pragnęłam mieć dziecko...