Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fvmx

Problemy psychiczne

Polecane posty

Hej chciałabym zapytać czy może któreś z was tez tak miało ... jakiś czas temu może nie cały miesiąc przespałam się z chłopakiem i wszystko było okej .. tylko że od tamtego czasu mam jakaś paranoje że jestem w ciąży to niszczy psychicznie ... mam ataki paniki wmawiam sobie jakieś objawy .. zawsze byłam bardzo rozmowna osoba która się ciagle śmiała ale od tamtego czasu czuje ciągły strach i stres i do tego jak już wspomniałam mam ataki paniki wczoraj kiedy siedziałam na wykładzie zrobiło mi się bardzo gorąco i ciemno przed oczami .. ciagle boli mnie brzuch jednak nie jest to mocny ból to odczuwam tak po środku brzucha .. wspomnę tez ze miałam okres ale był on tydzień przed terminem o trwał tylko 5 dni ... do tego wszystkiego często czuje się jak bym była w snie i często patrzę na to co się dzieje jak by było sztuczne .. błagam pomóżcie mi bo się wykończę psychicznie i czy ktoś z was tez tak kiedyś miał ? 

Myślę, że to jakaś nerwica, natretne mysli. Ja zachorowałam w listopadzie na nerwice lękowa i tak mnie trzyma po dzień dzisiejszy. Są lepsze i gorsze dni, ale nie jestem już dawna sobą 😔 boję się chorób, wyjść sama do sklepu, boję się, że coś mi się stanie i nikt mi nie pomoże. Ciężka sprawa, bo psycha siada, a narazie walczę bez leków.

Może idź do lekarza i porob sobie jakieś badania. Myślę, że skoro miałas miesiączke to w ciąży nie jesteś, ale możesz dla pewności zrobić test ciążowy. To powinno Cię uspokoić.

Gość ...ik

krwa co sie dzieje z tym światem, ze teraz wszyscy mają nerwice lękową, wszyscy do kurrrwy nędzy, włącznie ze mną.

ale to już sie robi masowe, i nie chodźcie do psychiatry, nie żryjcie tych leków bo one nic nie dają, jak je brałem to chodziłem jak warzywo roślina, totalnie otępiały taka deprecha że ja prdl. Trzeba cierpliwie pogodzić sie z trudnymi chwilami i je przeczekać, mi sie samo poprawiło

Nie miałam pojęcia ze takie coś istnieje wiec dla mnie to trochę szok dla mnie ... boje się ze będzie coraz gorzej ....

Czy ty tez tak chorujesz ze ciagle masz jakieś infekcje czy to wgl nie jest powiązane ?