Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To mit że kobiety wolą zimnych drani niż pantoflarzy

Polecane posty

Gość gość

Mówi się że kobiety wolą zimnych drani niż pantoflarzy co latają za nimi z kwiatami. Że ponoć im będziesz większym chamem i bardziej je olewał tym bardziej będą za tobą latać. To działa w obie strony bo my faceci też wolimy wyrafinowane ... niż potulne owieczki na każde wezwanie. Wtedy tracimy do nich szacunek. Chciałem to przetestować.Zainteresowała się mną fajna laska. Kumple doradzili żebym powiedział coś chamskiego to ona będzie za mną szaleć. Więc gdy się spotkaliśmy spytałem się jej czy to prawda że jej ojciec jest pedofilem. Skończyło się na tym że dostałem z liścia w twarz i posypały się wyzwiska w moją stronę. Pobiegłem za nią z przeprosinami. Tłumaczyłem że to tylko głupi żart ale laska już mnie nie chciała znać. Jak to więc jest z tym kochaniem zimnych drani. To chyba jakaś ściema.

Gość gość

Jesteś ...ą w dodatku chamem więc słusznie oberwałeś. Wszystko rozumiesz na opak. Chodzi o to żebyś pokazywał że takich jak ona masz na pęczki ale pozwolisz jej zrobić loda. Masz mała,possij. I wtedy laska głupieje i lata za tobą nawet jak robisz z niej szmatę na oczach wszystkich. Ale bycie zimnym draniem nie ma nic wspólnego z obrażaniem jej rodziców. Nie dziwie się że cię spoliczkowała. Ja bym cię nawet opluł w twarz. Bycie zimnym draniem nie polega na mieszaniu osób trzecich między kobietą a mężczyzną. No może byłych kochanków czy małżonków ale na pewno nie rodziców.

Gość gość

Zimnych drani i wredne zołzy mogą pokochać jedynie masochiści. Przecież takich osób nie da się nawet tolerować. Jak mogłabym pokochać osobę która mnie wyzywa, krytykuje, ośmiesza czy może jeszcze bije. Kocha się osobę która jest dobra i lojalna a nie jakiegoś kata. To tak jakby mysz miała pokochać kota czy pułapkę którzy są dla niej śmiertelnym zagrożeniem. Bez sensu.

Gość nooormalnaa

Nikt normalny nie bedzie kochał podłego drania,czasem kobiety sa z takimi np ze strachu albo dla dzieci zeby miały ojca ale czy Ich kochają ..smiem wątpic..nie wiem skąd sie biora takie durne teorie..na miejscu tej dziewczyny zachowałabym sie tak samo

Gość gość

Autorze ty jesteś CKM umysłowy. Podam ci przykład: przychodzi do sklepu klient i pyta sprzedawcę o perfumy. Sprzedawca mówi że nie ma perfum po czym klient wychodzi ze sklepu. Wtedy szef doradza sprzedawcy że jak nie ma perfum to można zaproponować dezodorant. Sprzedawca mówi że teraz już będzie wiedział. Na drugi dzień przychodzi inny klient i pyta o papier toaletowy. Sprzedawca odpowiada że toaletowego nie ma ale owszem jest papier ścierny.

Jak ma się ta bajka do ciebie. Że rozumiesz wszystko dosłownie. Bycie zimnym draniem polega na zachowaniu dystansu i chłodnej obojętności żeby kobieta nie traktowała cię jak psa na każde pstryknięcie a nie na obrażaniu jej rodziny. Za to co powiedziałeś mogłaby cię nawet pozwać do sądu za znieważenie.

Gość gość

Ja zawsze traktowałem laski z góry, potrafiłem nawet zdradzać je na ich oczach albo doradzać im że mogę je polecić bratu lub kumplom bo dobrze robią loda ale do głowy by mi nie przyszło żeby nazywać ich ojca pedofilem. Jesteś ...any, idź sie lecz.

Gość gość

A ja traktuję facetów  z góry. Kiedyś jednemu powiedziałam że jak zasłuży to pozwolę mu żeby mi zrobił minetkę. A teraz ma ręcznie mi wyprać majtki z okresu a potem zanieść buty do szewca.  Nawet wyśmiałam go że jego matka jest salową więc usługiwanie nie powinno być mu obce. Ale obraźliwym wulgaryzmem nigdy bym jej nie nazwała. Facet musiałby mnie nie wiem jak skrzywdzić żebym mu wypomniała że jego matka jest prostytutką(gdyby naprawdę nią była). Wtedy bym powiedziała ...ą. Ale w normalnych okolicznościach to nie do pomyślenia. Zrób autorze przysługę temu światu i się powieś.

Gość gość

Autorze zimnym draniem był np. Red Butler z filmu Przeminęło z wiatrem. A ty nie jesteś zimnym draniem tylko żałosnym durniem. Pewnie cię uszkodzili przy porodzie.A może sam jesteś pedofilem,przyznaj się.

Gość gocć

a czy to prawda, że jak mężczyzna chce z kobietą być to sie jej oświadcza i kleka na kolanach przed nią?

Gość Gość

Pewnie prowo. Albo znowu jakiś zakompleksiona fujara nie rozumie o co chodzi i myśli że o drania bed boja.  Udawanie kogoś kim się nie jest jeszcze nikomu nie wyszła na dobre. Jeśli ktoś zna swoją wartość to nie musi stosować żadnych manipulacji. Gdy ma się godność to nie trzeba być chamem i olewac. Wtedy każda ma do ciebie szacunek bo sam się szanujesz więc naturalny dystans pojawia się samoistnie. Tylko że stulejarzom wydaje się że dziecinne gierki z manipulacją i udawaniem że ma się kobietę w dupie a dystans to dwie różne rzeczy. 

50 minut temu, Gość gość napisał:

Więc gdy się spotkaliśmy spytałem się jej czy to prawda że jej ojciec jest pedofilem. Skończyło się na tym że dostałem z liścia w twarz i posypały się wyzwiska w moją stronę.

No miszcz! 😄😂

Gość Monika
17 minut temu, Gość gość napisał:

Autorze zimnym draniem był np. Red Butler z filmu Przeminęło z wiatrem. A ty nie jesteś zimnym draniem tylko żałosnym durniem.

hahhaha 10/10

Gość O zgrozo.

Ja piernicze, faceci chyba nie kumaja o co chodzi z tym zimnym draniem. Az sie przerazilam. To nawet nie musi nawiazywac do seksu. Jest brutalnie pewny siebie, ma klase. Nie jest chamem czy prostakiem. Bywa sarkastyczny i czarujacy na zmiane. Odpycha i przyciaga. Sa stanowczy, wiedza czego chca, ale Nie sa glupio uparci czy na sile stawiajacy na swoim. Trzeba umiec wyczuc. To jakby rozumiec odwrotnie, ze bycie zolza to bycie zlosliwa i chamska do faceta.  Polacy nie maja tego w genach, mala czesc. Mieszkalam kiedys we Wloszech i oni sa mistrzami w tym. Widzialam jak traktuja Wloszki. One tez maja temperament i sa rozkapryszone wiec to troche wybuchowa mieszanka.  

Gość Adam

Takich ameb intelektualnych jak na kafe to naprawde ze swieca szukac a te wasze bzdury o zimnych draniach to sa smieszne. Typowe mity jakis  sebixsow spod monopolowego. Chyba tylko wy wierzycie w te glupoty ktore wypisujecie. Znam tez jednego takiego zimnego drania ma super powodzenie u kobiet i wygaduje podobne bzdury. Tyle ze ejst jedno ale jest bardzo przystojny tyle ze w swojej hipokryzji w ogole pomija ten fakt a skupia sie tylko na swojej narcystycznej  przekonanej o nieomylnosci osobie. Prawda jest taka ze charakterem gowno znaczy. Damprzyklad dla wszystkich niedorozwinietych umyslowo tutaj z waszymi chorymi teoriami o zimnych draniach. Gdy kobiete po tylku klepnie lysy gruby i niski zimny dran o twarzytrola to jest molestwoanie gdy ja za to klepnie po tylku wysoki przystojny brunet o twarzy modela i zupelna ciapa z charakteru to jestpodrywanie 😄 I tyle z waszych walnietych teorii nikt normalny nie ebdzie sie przejmowal czy ktos jest zolza czy potulna osoba tylko spojrzy na wyglad znam wiele zolz ktorepo 40 nie maja zadnego powodzenia choc wczesniej za nimi cala masa facetow sie ogladala. I tyle z waszych teorii z upy wzietych.

Gość PrawikDegenerat

Ja jestem mameją życiową i dziewczyny nie mam, ale co ja tam wiem... jestem prawik degenerat🙄

Gość druga 29
4 godziny temu, Gość Adam napisał:

Takich ameb intelektualnych jak na kafe to naprawde ze swieca szukac a te wasze bzdury o zimnych draniach to sa smieszne. Typowe mity jakis  sebixsow spod monopolowego. Chyba tylko wy wierzycie w te glupoty ktore wypisujecie. Znam tez jednego takiego zimnego drania ma super powodzenie u kobiet i wygaduje podobne bzdury. Tyle ze ejst jedno ale jest bardzo przystojny tyle ze w swojej hipokryzji w ogole pomija ten fakt a skupia sie tylko na swojej narcystycznej  przekonanej o nieomylnosci osobie. Prawda jest taka ze charakterem gowno znaczy. Damprzyklad dla wszystkich niedorozwinietych umyslowo tutaj z waszymi chorymi teoriami o zimnych draniach. Gdy kobiete po tylku klepnie lysy gruby i niski zimny dran o twarzytrola to jest molestwoanie gdy ja za to klepnie po tylku wysoki przystojny brunet o twarzy modela i zupelna ciapa z charakteru to jestpodrywanie 😄 I tyle z waszych walnietych teorii nikt normalny nie ebdzie sie przejmowal czy ktos jest zolza czy potulna osoba tylko spojrzy na wyglad znam wiele zolz ktorepo 40 nie maja zadnego powodzenia choc wczesniej za nimi cala masa facetow sie ogladala. I tyle z waszych teorii z upy wzietych.

True.

Gość gość

Ja myślę że autor tego postu jest cwelem

Gość gosc
Dnia 24.01.2019 o 20:59, Gość gość napisał:

Jesteś ...ą w dodatku chamem więc słusznie oberwałeś. Wszystko rozumiesz na opak. Chodzi o to żebyś pokazywał że takich jak ona masz na pęczki ale pozwolisz jej zrobić loda. Masz mała,possij. I wtedy laska głupieje i lata za tobą nawet jak robisz z niej szmatę na oczach wszystkich. Ale bycie zimnym draniem nie ma nic wspólnego z obrażaniem jej rodziców. Nie dziwie się że cię spoliczkowała. Ja bym cię nawet opluł w twarz. Bycie zimnym draniem nie polega na mieszaniu osób trzecich między kobietą a mężczyzną. No może byłych kochanków czy małżonków ale na pewno nie rodziców.

hehe , nastepny głupi z głupią radą

Gość gosc
Dnia 24.01.2019 o 21:45, Gość Monika napisał:

hahhaha 10/10

Red Butler nie byl zimnym dramiem  dla Vivien . Moze pod koniec trochę sie zmienił. Kochał ją. 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Red Butler nie byl zimnym dramiem  dla Vivien . Moze pod koniec trochę sie zmienił. Kochał ją. 

Ups napisalam imie postaci z filmu z imieniem prawdziwym  aktorki , ktora grala Scarlett