Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pęd Sosny

Przed otwarciem internetów puszczam ruch przez dwa VPNy, rozważam ostatnio też bramkę TOR na routerze

Polecane posty

Gość Pęd Sosny
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Dojście do takiej osoby nie jest problemem.

Tak, zwłaszcza dla polskiej policji. 😎

Gość PAPEN

Wy tu się kłócicie kto ma większego, a ja się uczę javascript node i reacta i #programista15k soon, a wy w tym samym miejscu kek za rok i za dwa. żegnam

Gość pęd bambusa

Tylko weź pod uwagę, że w takich sprawach polska policja często współpracuje ze służbami z innych krajów. Kilka polskich forów już ubili prze współpracy z europolem.

Gość ???
22 minuty temu, Gość WeźTyWracajDoSzkoły napisał:

Atak typu Man-in-the-Middle, fałszywe proxy i twoje szyfrowanie idzie się j... a cały ruch sieciowy stoi otworem przed routerem.

ale jak skoro router nie ma klucza prywatnego certyfikatu SSL? nie wie co wysyłam na stron XXX ani jaki request wykonuje. 

Gość Pęd Sosny
3 minuty temu, Gość pęd bambusa napisał:

Tylko weź pod uwagę, że w takich sprawach polska policja często współpracuje ze służbami z innych krajów. Kilka polskich forów już ubili prze współpracy z europolem.

Weź pod uwagę, że jeśli coś ubili to przez rozzuchwalenie administratorów. Zresztą ja nie z tej strony piszę. Jestem legalnym obywatelem, który chce czasami napisać, iż wy...e ma w adamowicza  i resztę politycznego ścierwa, nie spodziewając się przy tym żadnych represji. Wy...e mam w adamowicze i szczerze mi śmierć polityków lata koło ...a. I cyk, wykop już wie, że tak nie wolno pisać. 😆

Gość ???

dodatkowo router nie wie też co strona XXX mi zwraca bo nie ma mojego klucza prywatnego sesji który wysłałem zaszyfrowanym kluczem publicznym certyfikatu SSL

Gość adfkk

musicie sie laczyc tak zeby testy heurystyczne tego nie wykazaly polimorficzne szyfrowanie ruchu to podstawa

Gość pęd bambusa

Teraz to nie jest potrzebna żadna wyrafinowana wiedza. Wystarczy laptop z systemem operacyjnym Kali Linux bądź duet smartfon ze zrootowanym Androidem + mikrokomputerek Raspberry Pi i hakowanie leży w zasięgu ręki dosłownie każdego. Twój sąsiad może mieć w domu zmajstrowaną taką pluskwę z RPi iojebywać pół budynku na kasę i nawet nikt się nie zorientuje xD

Gość kurrwik
1 minutę temu, Gość pęd bambusa napisał:

Teraz to nie jest potrzebna żadna wyrafinowana wiedza. Wystarczy laptop z systemem operacyjnym Kali Linux bądź duet smartfon ze zrootowanym Androidem + mikrokomputerek Raspberry Pi i hakowanie leży w zasięgu ręki dosłownie każdego. Twój sąsiad może mieć w domu zmajstrowaną taką pluskwę z RPi iojebywać pół budynku na kasę i nawet nikt się nie zorientuje xD

takie bajki to małolatom zostaw panie Bonzo Haker

Gość Pęd Sosny
Przed chwilą, Gość kurrwik napisał:

takie bajki to małolatom zostaw panie Bonzo Haker

Faktycznie... Kali? Kali to do pentestów domowej wifi. Whonix za to polecam bardzo. 

Gość Pęd Sosny

Ok, ludzie. Idźcie już w swoje strony, piątek jest. Jeśli wasze żony nie kończą pracy o 23, to już was tu nie widzę! 😘 

Gość Haker

Ale proszę tu nie mylić pojęć. Haker to osoba o ponadprzeciętnych zdolnościach informatycznych. Ci, których tu opisujecie nazywani są cracker'ami - od angielskiego crack - łamać/złamać.