Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Napisać do niego czy nie

Polecane posty

Gość Gość
4 minuty temu, Gość ania napisał:

nie wiem czy ktos juz to napisal, ale poczytaj watek o bylej ktora chce do goscia wrocic, o jego zmiarach….

Czytałam, ale chłopak który nadal kocha nie zrobiłby czegoś takiego.Chociaż mówił rzeczy których bym się po nim nie spodziewała.

Nie napiszę, nie zrobię tego. Niech się dzieje co chce, najwyżej umrę z tej cholernej tęsknoty.

Gość Gosc

Kochasz , sama go zostawiłaś i czekasz , aż to On ma napisać . Męska duma? Boisz się odrzucenia , a sama go zostawiłaś . Pomysł o tym jak on się czuje.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Kochasz , sama go zostawiłaś i czekasz , aż to On ma napisać . Męska duma? Boisz się odrzucenia , a sama go zostawiłaś . Pomysł o tym jak on się czuje.

Nie twierdzę że dobrze, pewnie cierpi jeszcze bardziej. Albo mnie znienawidził.

Gość gość

wyobraź sobie, że to on Ciebie zostawia i jak się z tym czujesz? odpisałabyś? nie umrzesz i będziesz żyć dalej. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

wyobraź sobie, że to on Ciebie zostawia i jak się z tym czujesz? odpisałabyś? nie umrzesz i będziesz żyć dalej. 

Gdybym kochała to po ochłonięciu odpisałabym, pewnie dalabym drugą szansę.No ale, nie kazdy tak potrafi bo jego ważność jest najważniejsza. Więc co to za miłość była ktora nie wybacza?

Gość gość

a czy kocha ktosię kto porzuca? to jest miłość? on moze Ci wybaczyc ale to nie oznacza ze ma z  Tobą być.

Gość Harooo_grazkaa

napisz, zaproś na jakąś fajną randkę 😄 mnie kiedyś chłopak zabrał na randkę do tunelu aerodynamicznego. Jestesmy z wrocławia więc pojechaliśmy do speedfly. Fajna opcja na niezapomnianą randke

Gość Gość
Dnia 26.01.2019 o 16:19, Gość Gość napisał:

Zostawiłam go dla innego faceta, on był w porządku.

Nowy facet kopnął Cie w d...e to sobie przypomnialas o byłym?