Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Napisać do niego czy nie

Polecane posty

Gość gość

jak to nie Jesteś sama??? Jeszcze powiedz, ze Jestes z kimś, z chlopakiem dla którego go zostawiłas? i chcesz remu chłopakowi zrobić to co zrobiłaś byłemu?

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

jak to nie Jesteś sama??? Jeszcze powiedz, ze Jestes z kimś, z chlopakiem dla którego go zostawiłas? i chcesz remu chłopakowi zrobić to co zrobiłaś byłemu?

Tak chcę zrobić i co, nie wolno mi? Ten obecny, to bedzie rozstanie za porozumieniem stron.

Gość Gosc

Kiedyś ktoś mnie odrzucił dla innego. Ból rozczarowanie, tęsknota , było ciężko . Już nigdy nie zaufam więc niech lepiej nie pisze. Zawsze możesz spróbować, ale jak da kosza, to co się stanie ? 

Gość gość

Mnie zostawił facet. Gdyby do mnie teraz napisał, wyśmiałabym go. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Kiedyś ktoś mnie odrzucił dla innego. Ból rozczarowanie, tęsknota , było ciężko . Już nigdy nie zaufam więc niech lepiej nie pisze. Zawsze możesz spróbować, ale jak da kosza, to co się stanie ? 

Co się stanie? Będę musiała to przełknąć, będzie bolało. Właśnie, czasem myślę, żeby nie rozdrapywać ran. Dlatego na forum poruszam taki temat, może coś mi rozjaśnią odpowiedzi.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

To zależy chyba od człowieka, ale on, to właśnie taki człowiek, zdecydowany i nieugięty 

Gość gość

och, wolno Ci :)wiesz tylko, ze traktujesz ludzi jak zabawki i przyjdzie moment az ktoś zabawie się Toba...jesteś na dobrej drodze by to komuś umożliwić.

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

A dużo czasu upłynęło od rozstania? U mnie 2 miesiące.

Gość Gość

och, wolno Ci :)wiesz tylko, ze traktujesz ludzi jak zabawki i przyjdzie moment az ktoś zabawie się Toba...jesteś na dobrej drodze by to komuś umożliwić.

Zależy mi i trochę mam gdzieś to że może mnie zle potraktować, myślę ze to zniosę, taki policzek. A jest nadzieja na coś dobrego.Nie traktuję ludzi przedmiotowo, kazdy moze popełnić błąd. Ty zawsze jestes pewna swoich wyborów i taka idealna w nich? A gdy wdepniesz w gófno to w nim siedzisz dla zasady?

Gość gość

No jeśli tak bardzo kochasz, że z tej wielkiej miłości chcesz cierpieć to proszę bardzo 🙂 jak narazie to w gowno ty się ładujesz bo ja z popełnianych błędów wyciągam wnioski o nie popełniam ich drugi raz. Byłam kiedyś w podobnej sytuacji i nie napisałam. Czas pokazał że dobrze zrobiłam. Jeśli szukasz porad na forum to licz się z tym, że nie każdy będzie pisał to co chcesz przeczytać. Moim zdaniem ośmieszysz się tylko. Powodzenia.

Gość Gość

A może poczekać aż on zatęskni? Sama nie wiem. Może nie zatęskni, a ja będę długo czekać.Za dlugo.

Gość gość

Jeśli nie napiszesz nigdy nie będziesz wiedzieć,   tak lub nie ale będziesz wiedzieć,  nie musisz pisać wprost na początek jak u Ciebie itd. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

No jeśli tak bardzo kochasz, że z tej wielkiej miłości chcesz cierpieć to proszę bardzo 🙂 jak narazie to w gowno ty się ładujesz bo ja z popełnianych błędów wyciągam wnioski o nie popełniam ich drugi raz. Byłam kiedyś w podobnej sytuacji i nie napisałam. Czas pokazał że dobrze zrobiłam. Jeśli szukasz porad na forum to licz się z tym, że nie każdy będzie pisał to co chcesz przeczytać. Moim zdaniem ośmieszysz się tylko. Powodzenia.

Dzięki pani idealna, nie irytuj się. Moze i racja.

Gość gość

Nie wiadomo czy zatęskni. Może jest osobą, która nie ogląda się do tyłu. Wg mnie, ośmieszysz się. 

Gość gość

ale przecież wspominałaś juz ze wysylalas mu życzenia na Święta...jeśli nawet zwykłe życzenia pozostawił bez odpowiedzi to chyba dał jasno do zrozumienia ze nie chce kontaktu. 

Gość gość

Za dobre słowo nikt się nie gniewa. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie wiadomo czy zatęskni. Może jest osobą, która nie ogląda się do tyłu. Wg mnie, ośmieszysz się. 

Jeśli nie napiszesz nigdy nie będziesz wiedzieć,   tak lub nie ale będziesz wiedzieć,  nie musisz pisać wprost na początek jak u Ciebie itd. 

Wiadomo, ze to miałaby być wiadomość w stylu, co u Ciebie.Nigdy wprost. 

Z tego co widzę większość odpowiedzi, to żeby sobie odpuścić.

Gość Gość

ale przecież wspominałaś juz ze wysylalas mu życzenia na Święta...jeśli nawet zwykłe życzenia pozostawił bez odpowiedzi to chyba dał jasno do zrozumienia ze nie chce kontaktu. 

Tylko wtedy to było tuż po rozstaniu, jeszcze emocje nie opadły.

Gość gość

daleko mi do ideału... ale doskonale wiem i rozumiem co czujesz i z dobrego serca radze odpuść. Jeśli nawet coś od niego dostaniesz to nie da Ci to szczęścia.

Gość gość

Macie skrzywioną  psychikę jeżeli kiedyś coś kiedyś łączyło łatwo wyczuć. 

Gość gość

przeczytaj na kafe jest temat "była która mnie zdradzała chce do mnie wrócić"/ poczytaj co pisze chłopak i co mu doradzają, wyciągnij wnioski

Gość Gość

przeczytaj na kafe jest temat "była która mnie zdradzała chce do mnie wrócić"/ poczytaj co pisze chłopak i co mu doradzają, wyciągnij wnioski

Co tu czytać? Każdy ma swój rozum i wie co robi a nie powinien innych słuchać 

Gość Gość

Widziałam ten temat, z tym że ja nie zrobiłam mu az takiej krzywdy, nie zdradziłam. 

Gość gość

skoro każdy ma swój rozum to po co to forum i zadawanie na nim pytań 😀tamten chłopak pragnie przede wszystkim zemsty a reszta w większości mu przyklaskuje. Niewykluczone ze Twój może chciec podobnie. zranione męskie ego to coś powszechnego  a nie indywidualna cecha.

Gość Gość

Wiecie, chyba jednak tego nie zrobię. Nie pozbyłam się nawet wspólnych zdjęć, czas to zrobić i zacząć zapominać. Nie chcę robić z siebie ...ki, ani w jego, ani w swoich oczach.

Gość Gość

Mnie mój chłopak kiedyś sam wepchnol w ręce swojego przyjaciela. No i opierałam się długo ale w końcu uległam i zakochałam się w nim. A tamten na mnie zrzucił winę że niby to ja go zdradziłam 🙂

Gość gość

to jeszcze świeża sprawa. Pisałaś w święta a mamy dopiero styczen. Umierasz z bólu to pewne ale jeśli zależy Ci na nim naprawdę to nie pisz poczekaj jeszcze trochę. Daj mu czas by ochłonąć i może sam napisał. Wkrótce Walentynki dzień kobiet może teraz on napisze. Najgorsze co można zrobić to narzucac się.

Gość gość

Tylko zdrowy rozsądek każdy ma swòj,  rozum do tego dojdzie to sama dasz radę. 

Gość Gość

to jeszcze świeża sprawa. Pisałaś w święta a mamy dopiero styczen. Umierasz z bólu to pewne ale jeśli zależy Ci na nim naprawdę to nie pisz poczekaj jeszcze trochę. Daj mu czas by ochłonąć i może sam napisał. Wkrótce Walentynki dzień kobiet może teraz on napisze. Najgorsze co można zrobić to narzucac się.

Tak, nie ma sensu się narzucać.

Gość ania

nie wiem czy ktos juz to napisal, ale poczytaj watek o bylej ktora chce do goscia wrocic, o jego zmiarach….