Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek

Była która mnie zdradzała chce do mnie wrócić.

Polecane posty

Gość Taki se typ

Złota zasada: Jak nie chcesz być zdradzany musisz kobiecie nieustannie dawać odczuwać, że na jej miejsce czekają inne. Zawsze warto mieć koleżanki, przyjaciółki blisko siebie. To twoją dziewczynę będzie wku...wiać ale działa! 😄

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Taki se typ napisał:

Złota zasada: Jak nie chcesz być zdradzany musisz kobiecie nieustannie dawać odczuwać, że na jej miejsce czekają inne. Zawsze warto mieć koleżanki, przyjaciółki blisko siebie. To twoją dziewczynę będzie wku...wiać ale działa! 😄

Identyczna zasada działa na facetów. 🙂

Gość gość
5 minut temu, Gość Taki se typ napisał:

Na mnie podziałało tak , że zostawiłam biedaka. 😄 Nie pomanipulował sobie długo, nie potzrebuję tego, wiem co myślę wiem co czuję, moze na dzieci to działa, ale może na kogoś działa niewielu ludzi emocjonalnie dojrzewa.

Gość Faustyny
Przed chwilą, Gość Brzoskwini napisał:

Zaproponuj jej podwiązanie nasieniowudów za jej pieniążki, albo rozstanie.

Jak jej zależy, a jak nie to szukaj.

Trzecia opcja wróć i bądź dalej ciurlany.

Skoro masz takie dylematy to lepi żebyś się nie rozmrażał.

Tysiaka wyda, a Ty Wtedy.

Wtedy możesz jeść ten tort do światełka dnia ostatniego.

Gość gość

Zasada działa, ale na krótką metę, jak dziewczyna się wkurzy za bardzo, to cię rzuci, a ty będziesz miał pretensje do niej aż do śmierci, o to że znowu twoje strategie wzięły w łeb. 

Gość gość

A jesteś pewien że cię zdradzała, czy tylko twoja psychoza urojeniowa ci to podpowiada? Może masz syndrom Otella. Faceci czasem mają. 

Gość hmm

Do niedojrzałej gówniary co to pisała ze męzczyźnis ami sobie wybierają takie s/z/m/a/c/i/s/k/a..Tylko problem w tym,że takich ejst ponad 99,9% więc nic dziwnego że trafiają na takie.Zresztą wy ...ki nie ejsteście lepsze,co chwila widze tematy ot ym jak to wasz samiec alfa się nad wami znęca,manipuluje i nie dba.Czyli widziały gały co brały.Baby to naprawdę żałosny podgatunek pozbawiony logiki..

Gość gość

chcesz się poczuć dobrze przez chwilę zemścij się, chcesz całe życie dobrze sie czuc nie rób tego , ja dodam że bym tylko powiedział : skrzywdziłas mnie bardzo mogłem się zemścic, mógłbym teraz znowu z tobą byc by cie porzucic za tydzień ale tego nie zrobię bo wiem że będziesz cierpiec bez tego że rozwaliłaś przyszłosciowy wspaniały związek.

Gość gość

Czy zdradzała czy nie i tak nigdy nie powinno się wracać.. Są wyjątki od reguły ale to b. rzadkie przypadki. 

Gość Lolka

zgadzam się w zupełności jeżeli chodzi o te sprzęty ze spyshopu, mi też już kilka razy pomogły :)

1 godzinę temu, Gość Lolka napisał:

zgadzam się w zupełności jeżeli chodzi o te sprzęty ze spyshopu, mi też już kilka razy pomogły 🙂

A ja bym poleciał zainstalować w cipie czujnik parkowania. Dostępny w każdym lepiej zaopatrzonym samochodowym. I sprząc ze smartphonem.