Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ase

Powiedzcie czy tez tak uwazacie

Polecane posty

Gość Ase

Mam kolegę, z którym dobrze się dogaduje. Codziennie ze sobą piszemy, rozmawiamy o wszystkim. Chyba nie ma tematu, którego byśmy nie przerobili, np. co do przyszłości np. zawodowej czy prywatnej - typu chęć posiadania dzieci, domu czy mieszkania itp. po tematy dotyczące naszych osobowości, jacy jestesmy itp. Moje koleżanki uważają, że nie wierzą w takie relacje przyjacielskie i tak dogłębne pisanie z koleżanką bez podtekstów. 

Jak myślicie? 

Myślę, że są takie szczere przyjacielskie relacje. Też mam przyjaciół o których sporo wiem i to są zwykłe przyjaźnie

Gość w kość
7 minut temu, Gość Ase napisał:

Mam kolegę, z którym dobrze się dogaduje. Codziennie ze sobą piszemy, rozmawiamy o wszystkim. Chyba nie ma tematu, którego byśmy nie przerobili, np. co do przyszłości np. zawodowej czy prywatnej - typu chęć posiadania dzieci, domu czy mieszkania itp. po tematy dotyczące naszych osobowości, jacy jestesmy itp. Moje koleżanki uważają, że nie wierzą w takie relacje przyjacielskie i tak dogłębne pisanie z koleżanką bez podtekstów. 

Jak myślicie? 

wkrótce się przekonasz

Mam takich przyjaciół ale to są osoby tej samej płci.

Jakbym miał przyjaciółkę taką, to na 100% jakby ona takie tematy ciągnęła ze mną to bliżej niż dalej do ruchanka między nami

Gość Nnnni

Relacja przyjacielska