Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Limonka26

Mówi się że jak facetowi zależy na kobiecie

Polecane posty

Gość Limonka26

To nie gada o seksie żeby jej nie wystraszyć i nie wyjść na świnie. Interesuje go to kim kobieta jest a gdy rozmawiam z facetami to zaprzeczają że to ze lunia rozmawiać o sensie to nie znaczy ze im tylko na tym zależy, po prostu lubią o tym pogadać. Często się zdarza ze skreślam faceta bo temat schodzi tylko na seks a jednocześnie facet deklaruje ze mu na mnie bardzo zależy. Można zgłupieć nie wiedząc jakie intencje może mieć mezczyzna. Proszę powiedzcie jak to z tym jest?

Gość Aasa

To że gada o seksie to znaczy że mu się podobasz i kiwniesz palcem a napewno by nie odmówił, a mówiąc że mu bardzo zależy to w aspektach życia codziennego, nie samego seksu.. A skreślasz bo przez wcześniejsze doświadczenia wrzucasz wszystkich do jednego wora. 

Gość Limonka26

Skreślam bo to dziwne ze facet mówi ze mu zależy gadając tylko o seksie. Przykre jest to ze mężczyzna nie chce poznać jakim jesteś człowiekiem to chyba bardziej pożądanie a nie zakochanie. Czy powinnam brnać w takie znajomości?  Boję się że tak zrobię a potem okaże się że facet chciał mnie tylko wykorzystać bo mi pisali ze jestem uprzedzona wiec zaryzykowałam

Gość ...ko

Skoro gada tylko o seksie tzn że zależy mu głównie na seksie, proste jak je\banie.

Gość prawi 124

tak naprawde zalezy w jakich okolicznosciach ma to miejsce . Jesl laska przychodzi na randke tak , ze jej widac odstajace posladki , cameltoe i te sprawy .. To facet musi to skomentować .. 

Wspaniale wyglądasz albo wywołujesz we mnie nieczyste myśli ..

Co innego jak dziewczyna wygląda zwyczajnie czyli jej strój nie sprawia problemu . Wtedy brakiem taktu jest rozmowa na tematy seksualne .. 

Gość prawi 124

Zdradze ci od razu , ze faceci tez potrafią skreslic kobietę jesli zauważą w niej brak seksapilu ..  Wlasnie dlaczego on sie nie odzywa ? 

Gość Pan Kotarba

Ty już byłaś walona him w wieku 14 lat i wgle Wypiertalaj z tym goownianym tematem 😩😩

Gość Limonka26Go

Kotarba idź do psychiatry bo niedługo HIM wyskoczy ci z lodówki