Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thekowal

Ex-Pokazówki

Polecane posty

Gość Thekowal

Witam. Mam pewien problem z moją  bylą , a moze to moj własny problem , który  sam tworzę .

Byliśmy ze sobą 7 miesięcy , moja była strasznie mnie ograniczała  z moim wlasnym czasem (ciąglę chciała  się  spotykać)  . Przejdzmy do sedna sprawy przez ten czas ona raz w miesiącu  wychodziła  z koleżankami  na imprezy no coz nie bede przeciez  jej zabranial 😄 tyranem nie jestem 🙂 . Po 7 miesiącach  oznajmiła ze już mnie kocha 🙂 przyjąłem to na klate i się  pożegnalne  . Zerwalam z nią  kontakt po co gnebic osobę  ktora powiedziala ze mnie nie kocha.... Teraz zauważyłem bardzo dużą aktywność mojej byłej na FB   ciagle zdjęcia  jak idzie na balety lub zdjecia  z kolezanka w lustrze przed baletami itp. Przez ten okres który ze mną była  nie robiła takich pokazowek a teraz przez te 1.5 miesiąca  od kiedy nie jesteśmy razem ciągle to robi . Odnosze wrażenie  ze robi to specjalnie  zeby mnie jakos emocjonalne ruszyć? Poniewaz po tym jak oznajmila mi ze mnie nie kocha tak zniklem z jej życia  nie zwracając jej glowy moimi uczuciami do niej . Jak myślicie  to jest specialnie robione czy tylko sobie wmawiam?

Tylko tak sobie wmawiasz.  Zajmij się czymś i nie myśl o tym w ogóle 😕

Gość paweł z białego

Wmawiasz sobie. Po prostu podświadomie coś jeszcze do niej czujesz. Jak znajdziesz sobie mową dziewczynę to ci przejdzie ;)

Gość Thekowal

Tak tez myślałam  ze szukam drugiego dna którego  nie ma..... Teraz niemam czasu na nową  miłości  jeszcze jakies emocje mnie trzymaja.... nie chce  się  spotykać  z nową  osobą  skoro jesscze myśle o poprzedniej.....  poza tym kiedy oznajmiła mi ze to koniec odświeżylem karnet na silownie zapomnialem o nim przez ten czas i jeszcze dodatkowo dostalem awans w  pracy .... awans jest związany  tym ze musze zdac test na kwalifikacje  wiec mam co robic......   ale powiem szczerze ze strasznie mnie szarpia emocjonalne takiw zdjecia 😄 ale co zrobic ... na sile nikogo nie zmusze do tego zeby ze mna byl ......