Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorti

rzuciłam kochanka

Polecane posty

Gość :DD

To ta locha się pode mnie podszywa. Szkoda gadać. Pisz sobie, a ją ignoruj, ale ona stąd nie pójdzie nigdy. Poznasz ją właśnie po prymitywnych komentarzach, żadnej dyskusji, tylko wyzwiska. Takie niestety są nagminnie zdradzane żony... Ja już tutaj nie będę pisać jako :DD, najwyżej założę konto, żeby tłusta się pode mnie nie podszywała.

Gość dorti

ok. ty wiesz lepiej

pisz sam do siebie, dyskutuj ze sobą, obrażaj siebie, puentuj sam, tylko spróbuj to zrobić zdala od forum

idea forum jest zgoła inna

ale może to dla ciebie za trudne

Gość cccccccc
Dnia 27.01.2019 o 14:04, Gość dorti napisał:

Witajcie, wczoraj rozstałam się z kochankiem. Jestem osoba po rozwodzie, on żonaty. To był dla mnie dobry czas, uważałam nasze relacje za układ doskonały. Był dobry w łóżku, ale przede wszystkim dobrze się bawiliśmy, dużo się śmialiśmy, rozmawialiśmy. nie było tajemnicą, że n nie zamierza odejść od żony a ja tego nie oczekuję. Zbliżyliśmy się do siebie. i w końcu zaczęło mi przeszkadzać, że wystawia mnie do wiatru, bo ma rodzinną imprezę, bo żona go o coś prosi. Niczego od niego nie oczekiwałam. Kiedy po raz kolejny nie odpisał na smsa bo był z żoną na imprezie, coś we mnie pękło. Zdałam sobie sprawę, że nic dla niego nie znaczę, że jestem jego zabaweczką i uciechą, Nie wytrzymałam. Zerwałam ten nierówny układ. 

O tu pisałaś, że jesteś po rozwodzie. Czy jak twój mąż wracał od kochanki to ty czekałaś na niego w starych, porwanych gaciach i od razu wskakiwałaś mu na ch...? Zostawił ciebie, bo miał dość zaniedbanej, grubej lochy?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość :DD napisał:

To ta locha się pode mnie podszywa. Szkoda gadać. Pisz sobie, a ją ignoruj, ale ona stąd nie pójdzie nigdy. Poznasz ją właśnie po prymitywnych komentarzach, żadnej dyskusji, tylko wyzwiska. Takie niestety są nagminnie zdradzane żony... Ja już tutaj nie będę pisać jako :DD, najwyżej założę konto, żeby tłusta się pode mnie nie podszywała.

Bierz regularnie leki schizofreniczko

Gość dorti
5 minut temu, Gość cccccccc napisał:

O tu pisałaś, że jesteś po rozwodzie. Czy jak twój mąż wracał od kochanki to ty czekałaś na niego w starych, porwanych gaciach i od razu wskakiwałaś mu na ch...? Zostawił ciebie, bo miał dość zaniedbanej, grubej lochy?

a ty kim jesteś? opowiedz o sobie? spróbuję zrozumieć, kto może być tak wulgarny, chamski i źle wychowany? masz ferie i ci sie nudzi bez szkoły?

Gość Gość
12 minut temu, Gość :DD napisał:

Ty locha dlaczego ciebie nie chce żaden facet i tak walczysz o żonatego. On ciebie też nie chce, bo jakby chciał to już dawno wziąłby rozwód i był z tobą. Tak załóż konto, to będzie wiadomo która to jest tłusta, wściekła ... z dopą jak wiadro. 😄 

Gość Sebek232

Aa ja to bym Cie chętnie bzykał a skad jestes ? 

Gość Gość
7 minut temu, Gość dorti napisał:

a ty kim jesteś? opowiedz o sobie? spróbuję zrozumieć, kto może być tak wulgarny, chamski i źle wychowany? masz ferie i ci sie nudzi bez szkoły?

Spójrz w lustro cizia to może w końcu coś zrozumiesz

Gość Sebek232

lubisz lizanie sutkow i szarpanie za wlosy ja jestem mlody ale wyszkolony jak pies na zawodach 😄 

Gość gość

serio chcesz do niego wrócić bo cię jakąś kafeteriaka podpuszcza? prędzej uwierzę ze to wymówka bo  pękasz i tęsknisz.  ☺

Gość ghjfr
1 godzinę temu, Gość dorti napisał:

jak pójdę do piekła to za pewne z moim kochankiem i większością facetów na świecie, a ty zostaniesz w swoim zakłamanym niebie z resztą zdradzanych żon

hahhaha, pani Dulska, nie proszę o wybaczenie. nie żałuję, było mi bosko z mężem ...ki i dalej może być, jak bym chciała to rozniosłabym to małżeństwo w proch, ale ja chciałam być jego kochanką a nie zdradzaną żoną

W proch to on by ciebie rozniósł gdybyś tylko podskoczyła i ty dobrze o tym wiesz, że jesteś dla niego nikim.

Spróbuj to się przekonasz

Gość Sebek232

szybko bys o nim zapomniala wystarczyl by tydzien zemna 

Gość gość

I jak tam, Dorti, dobijał się do Ciebie? I czy w ogóle coś postanowiłaś w tej sprawie?

Gość 333

DZWOŃ DO NIEGO SZYBCIUTKO !!! JAK CI NA NIM ZALEŻY ! 

Gość dotri
5 minut temu, Gość gość napisał:

I jak tam, Dorti, dobijał się do Ciebie? I czy w ogóle coś postanowiłaś w tej sprawie?

Tak dobijał się młotkiem w rynnę.

Gość dotri
4 minuty temu, Gość 333 napisał:

DZWOŃ DO NIEGO SZYBCIUTKO !!! JAK CI NA NIM ZALEŻY ! 

Dzwoniłam chyba z tysiąc razy ale nie odbiera

Gość gość

rozwalił mnie ten tekst o starych majtkach 😆☺nieźle macie mózgi wybrane jak takie kity od nich lykacie.

Gość gość
3 minuty temu, Gość dotri napisał:

Tak dobijał się młotkiem w rynnę.

1 minutę temu, Gość dotri napisał:

Dzwoniłam chyba z tysiąc razy ale nie odbiera

Serio myślisz, że ktoś wierzy, że to Autorka odpowiada? Skończ z tą dziecinadą i daj ludziom porozmawiać.

Gość Hahahaha

Mój mąż dał kiedyś kochance w prezencie moje stare, porwane majtki, a ta się cieszyła jak wariatka 😄 😄 😄 

Gość Hahahaha

Ja mu dałam te majtki do mycia samochodu, a on kochance zaniósł 😄 😄 😄 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Hahahaha napisał:

Mój mąż dał kiedyś kochance w prezencie moje stare, porwane majtki, a ta się cieszyła jak wariatka 😄 😄 😄 

chyba ci się pomyliło i to ty dostałaś stare majty, a kochanka ekskluzywny zestaw seksownej bielizny :-D

Gość dorti
13 minut temu, Gość gość napisał:

serio chcesz do niego wrócić bo cię jakąś kafeteriaka podpuszcza? prędzej uwierzę ze to wymówka bo  pękasz i tęsknisz.  ☺

nie chcę

przysłu...ę się ludziom i rozważam, może ten świat jest już taki beznadziejny a ludzie głupi, że nie warto mieć skrupułów, może trzeba postawić na hedonistyczną przyjemność ( a przecież było mi z nim świetnie), faceci wokół mnie nie są tacy atrakcyjni jak on i to on dawał mi najwięcej radości. 

Muszę to jeszcze przemyśleć, to moje zerwanie nie było zbyt dojrzałe, poniosły mnie emocje. Nie twierdzę. że wszystko jest tak jak powinno, ale może warto jeszcze skorzystać z tego źródełka.

Rozejrzę się wokół, może jest ktoś wokół mnie, kto zasługuje na uwagę.

Gość gość

prędzej to kupił dwa identyczne aby się nie pomylic 😁podobnie jak z perfumami aby jedna drugiej nie wyczula xD

Gość Hahahaha
7 minut temu, Gość gosc napisał:

chyba ci się pomyliło i to ty dostałaś stare majty, a kochanka ekskluzywny zestaw seksownej bielizny 😄

Chciałabyś żebraczko. Dla żony są prezenty, a dla ciebie okruchy pod stołem 😄 😄 😄 

Gość Hahahaha

Ale nie martw się, jak majtki się znów jakieś majtki zużyją, to dam mężowi do mycia samochodu 😄 😄 😄 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Hahahaha napisał:

Ale nie martw się, jak majtki się znów jakieś majtki zużyją, to dam mężowi do mycia samochodu 😄 😄 😄 

nie dziwne ze cię zdradza, skoro każesz mu swoimi ufajdanymi majtkami myć samochód... biedny chłop...

Gość dd dotri

dotri dlaczego piszesz sama ze sobą? napisz teraz jako dd to się pośmiejemy.

Gość Hahahaha
2 minuty temu, Gość gość napisał:

nie dziwne ze cię zdradza, skoro każesz mu swoimi ufajdanymi majtkami myć samochód... biedny chłop...

Tak wiem ty byś mu jęzorem wylizała brudny samochód 😄 😄 😄 

Gość gość

macie sieni kogo "bić"naprawdę. Adonisy w slipach  jeden po drugim 

Gość gość

żałosne, porzucone kochanki