Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętam czasy gdy nie było internetu i komórek, życie wtedy wyglądało inaczej...

Polecane posty

Gość gość

Dziś wpisuje się cokolwiek w Google i mozna dowiedzieć się niemal wszystkiego. 

Kiedyś były tylko książki, encyklopedia  PWN, słowniki, leksykony, tomy książek, lub można bylo kogoś podpytać ale fachowcy nie zawsze dzielili się swoją wiedzą, niechcieli zdradzić swoich tajemnic... 

Dziś młodzi maja dużo łatwiej. 

Gość marawstala

Tez pamiętam te czasy... Ogromny postęp nastąpił : ) ogromny... 

Gość follow the damn train cj

No i need można zapominać, że w erze przed internetem bezpośrednia interakcja między ludźmi była większa. Też pamiętam, straszne to były czasy. 😎 Teraz, kiedy nie mam ochoty nikogo oglądać to cyk mailik, pyk Messenger i załatwione. 😋

Gość gość

Chodziło się do domów do znajomych, żeby się z. Nimi spotkać i jakież było rozczarowanie gdy ich nie było... 

Dziś są komórki dzwonisz i załatwione.. 

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

W sumie to mało się zmieniło 😕

Ciekawe co byś zrobił gdyby pewnego gry i konsole zniknęły na zawsze? XD

Gość Gość
10 minut temu, Leżaczek napisał:

4 minuty temu, Gość Gość napisał: Ciekawe co byś zrobił gdyby pewnego gry i konsole zniknęły na zawsze? XD X strasznie się boję oslepnąć 😱

Ale może to się stać i co wtedy?

Gość Onsam

Gdyby te nowum zniknelo, niczym bym sie nie zmartwil, tylko smialbym z mlodziezy, jakiego szoku by doznali.

Gość marawstala
24 minuty temu, Leżaczek napisał:

47 minut temu, marawstala napisał: Tez pamiętam te czasy... Ogromny postęp nastąpił : ) ogromny...  X czy ja wiem zielona, kiedyś miałem pegasus teraz PlayStation 4, kiedyś 20" tv z dupą teraz płaski wiekszy, kiedyś kupowałem gazetę o grach i kafejki internetowe a teraz mam to w domu w necie, książeczka pko a bank online z lokatami też bardzo podobne rzeczy 😕

Jestes młodszy to wszystkiego nie pamiętasz... Przez długie lata nie miałam komputera w domu, w szkole sie pojawił jak konczylam VIII klasę i tez nie zdazylam skorzystać, w średniej tez ich nie bylo... W sumie to na studiach ogarnelam zaległości, bylo trochę stresu z tego powodu : )

Gość marawstala

Dobrej nocy : )

Gość follow the damn train cj
3 minuty temu, marawstala napisał:

Dobrej nocy : )

Wzajemnie cycu 😎

Gość Eve

A ja wole czasy dzisiejsze, z internetem. Wiadomo, że informacje z netu trzeba dzielić rzez 5 i dobrze sprawdzać, ale mimo wszystko łatwiej o te informacje  niż jak by netu nie było. I ludzi tez różnych się poznaje paru. ja zawarłam parę fajnych znajomości przez. Znam kilka udanych par co w necie się poznały.

Gość marawstala
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

4 minuty temu, marawstala napisał: Jestes młodszy to wszystkiego nie pamiętasz... Przez długie lata nie miałam komputera w domu, w szkole sie pojawił jak konczylam VIII klasę i tez nie zdazylam skorzystać, w średniej tez ich nie bylo... W sumie to na studiach ogarnelam zaległości, bylo trochę stresu z tego powodu : ) X ja też nie miałem ale kuzynka miała znajomi, były kafejki, w bibliotece był, jak szkoda było Ci 4zł na godzinę to 😔

Mieszkam na wsi, u nas kafejek nie bylo : ) 

Zresztą nie chodzi mi o internet... 

Po prostu mamy różne wspomnienia : ) 

Gość marawstala
4 minuty temu, Gość follow the damn train cj napisał:

Wzajemnie cycu 😎

Chyba pomyliles mnie z Waldemarem : )