Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rekordzista

Najdłuższy lodzik

Polecane posty

Gość Rekordzista

Ile wam najdłużej dziewczyna robiła loda? Ja do wytrysku wytrzymałem 45 minut. Po tym wystrzeliłem jak nigdy... Ah... Piękne uczucie. Możecie też podawać czas klasycznego seksu, robienia robrze ręką itp.

Gość Gość

Żadna laska nie da rady fizycznie robić loda przez tyle czasu. Po prostu szczęka i język by jej odmówiły posłuszeństwa. 

My czasami na całe igraszki potrzebujemy jakiejś godzinki czasu. A ile na poszczególne etapy to pojęcia nie mam

Gość Rekordzista
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Żadna laska nie da rady fizycznie robić loda przez tyle czasu. Po prostu szczęka i język by jej odmówiły posłuszeństwa. 

My czasami na całe igraszki potrzebujemy jakiejś godzinki czasu. A ile na poszczególne etapy to pojęcia nie mam

Zwalić ci konia?

W zależności od dnia jest to od 60 do nawet 180 minut lecz mocno zależy od podniecenia (np. nie miałem stosunku 2,3dni). Zależy też od mojej żony (bo musi mieć na to ten swój dzień). Oczywiście te 180minut to nie jest non stop w jej ustach, rozmawiamy wtedy, śmiejemy się, są króciutkie przerwy (5-10-15sek), zmiana prędkości i masy innych. Lubię znęcać się nad żoną. Ostatnio ujadała że jej warga spuchła :) hehheheeh.

Gość szybki Johny

ręką 2minuty loda z 40 sekund

Dnia 30.01.2019 o 11:18, Gość szybki Johny napisał:

loda z 40 sekund

A wliczone masz rozpięcie rozporka i zrzut galotów??