Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaf

Kocham ją/go bo....

Polecane posty

Gość gość

własnej ręce nie potrafisz odmówić 🙂

Gość osc
13 minut temu, Gość Benny napisał:

Szczerze? Mam już dosyć tej chorej sytuacji ! Ciągle kokoetujesz , uwodzisz a nic konkretnego nie robisz ile to jeszcze będzie trwać? Mam już dosyć walenia konia do twojego zdjęcia! 

zmień zdjęcie 😄 

Gość Ben
13 minut temu, Gość osc napisał:

zmień zdjęcie 😄 

Już wszystkie zdjęcia obchlistalem musi dodać nowe... 

Gość gość

Te nasze spotkanie po tylu latach było dla mnie przekonaniem że jesteś miłością mojego życia. Twoje oczy Twój uśmiech to że się  rozumieliśmy bez słów dreszcze na całym ciele. Wiem że z toba mogłabym spędzić całe swoje życie. Kocham Cię E... i tęsknie cholernie

Gość Onax3

Cześć , jesteś młodszy ode mnie wyglądasz jak gwiazda Hollywood tak bardzo chciałabym z tobą być..  k...

Gość Fire
1 godzinę temu, Gość Do fire . Jezeli jestes. napisał:

Moja sytuacja jest odwrotna... 

Mam kogoś przy kim moje uczucie się wypaliło ale nigdy nie myślałam o zmianie w końcu trzeba się docierac prawda?  Byłam mloda miałam wtedy inne koncepcje 

Jakiś czas temu poznałam mężczyznę którego nawet dobrze nie znam nie potrafię powiedzieć jaki sport lubi albo jaką muzykę preferuje - nasze spotkanie to zrządzenie losu...

Na początku nic nie czułam był przeciętny aż nasz wzrok się spotkał poczułam ciary przerażenie i zastanawiałam się czy to możliwe że się zauroczyłam? 

Mam chłopaka chciałabym tego mężczyznę wybić sobie z głowy ale nie potrafię 

Najgorsze jest to że nie potrafię nawet współżyć z moim chłopakiem bo czuję że go zdradzam co się ze mną dzieje...

Boże ja go nawet nie znam 🙏

Skoro jesteście skłonne pokochać innego to znak że pora się z nim rozstać 

Nie ważne czy jestem to ja czy kolega z forum czy ktoś kto tego forum nie zna .. 

Po co tkwić w toksycznej relacji? 

Aby druga strona , czyli płeć męska mogła zrobić krok i gdzieś was zaprosić musicie być "wolne" 

Z tym się zgodzi każdy mężczyzna 

Gość racja
20 minut temu, Gość Fire napisał:

Nie ważne czy jestem to ja czy kolega z forum czy ktoś kto tego forum nie zna .. 

Aby druga strona , czyli płeć męska mogła zrobić krok i gdzieś was zaprosić musicie być "wolne" 

Normalni faceci nie startują do zajętych, albo wy robicie pierwszy krok, albo jesteście wolne i wtedy możecie czekać 😛

Gość Do fire
47 minut temu, Gość Fire napisał:

To nie takie proste jak ci się wydaje 

Wyobraź sobie kobietę...

Żyje sobie normalnie przez x lat ze swoim chłopakiem coś się nie układa ale trudno! Tak bywa kobieta ta spotyka mnóstwo facetów uprzedza się w fakcie że dobrze wybrała...  

Życie się toczy kobieta ze swoim mężczyzna się mija... 

I nagle poznaje całkiem przeciętnego kolesia ... 

Niby wszystko jest normalne jak zawsze próbuje nie zwracać na niego uwagi ale tak nie idzie! Dzieje się coś dziwnego mówi coś... Nawet nie kończy zdania on je dokańcza (wow skąd on to wie) poczym odwrotna sytuacja gość nie odpowiada tylko patrzy się a kobieta wie o czym chce powiedzieć i mówi to za niego .. wtedy widzi u niego szok oczy się spotykają i jest coś dziwnego coś nie do opisania burza mózgu , magnez , chemia 

Nagle kobieta nie wie co powiedzieć 

Zastanawia się co to było?!  Odwraca wzrok miesza się widzi że druga strona podnosi brwi i też jest zmieszana ....

Nigdy tego nie czuła..  wraca do swoich  obowiązków i myśli... Co to było? Bierze zimny prysznic nie pomaga ... Patrzy na swojego chłopaka i myśli to nie ty.... Zaczyna się zastanawiać czemu go wcześniej nie poznała czy warto zerwać? Czy to zagryźć 

Mija czas ....

Dawno nie widzi tego mężczyznę może trochę zapomina..  

I nagle w telewizji przy przekazywaniu programów pada jego imię w jednym z seriali kobieta znów o nim myśli... Co ja robię? To chore! Czy on też tak o mnie myśli? 

Nie napewno nie! 

Mimo natłoku zajęć ciągle on gdzieś tam jest ciekawe co robi ? Jaki on jest boski... Czemu on mi się tak podoba? 

Chłopak chce zbliżenia kobieta patrzy mu w oczy przypomina sobie tamte -to nie to samo! Mówi że jest zmęczona i idzie spać. 

To jest choroba? Czy takie oddziaływanie kosmiczne? 

Kobieta nie wie co robić bo w końcu nie jest pewna swych uczuć szuka porad na forum... A może przeznaczenie chce i on też tu jest? 

Niemożliwe... 

Życie toczy się w pustce i rozpaczy 

W chorych fantazjach i marzeniach 

Ograniczenie kontaktu jest możliwe dlaczego kobieta tego nie zrobi? Bo mimo wszystko od czasu do czasu chce zobaczyć tę oczy... 

Gdybym miała pewność rzuciłbym wszystko do niego... Naprawdę wszystko ...

Ale jej nie mam a od chłopaka nie odejdę bo ..  boje się samotności 

Było tylu mężczyzn i żaden z nich nie pasował do mnie oprócz tego incydentu 

Więc zostaja tylko marzenia 

Gość Wysokieiq

Ludzie chemia istnieje!!! 

Jeżeli jest jednostronna czuję się skrępowanie urywa się rozmowę i stara się już nie patrzeć na tą osobę jeżeli jest dwustronne osoby te szukają kontaktu wzrokowego w tym samym czasie się uśmiechają mówią podobnie dokańczając swoje zdania to jest podryw naturalny...

Chyba że ktoś jest prezesem , przedstawicielem handlowym lub psychologiem te typy potrafią skutecznie tym manipulować i nigdy nie można mieć 100% pewności 

Gość Fire
2 godziny temu, Gość Do fire napisał:

To nie takie proste jak ci się wydaje 

Wyobraź sobie kobietę...

Żyje sobie normalnie przez x lat ze swoim chłopakiem coś się nie układa ale trudno! Tak bywa kobieta ta spotyka mnóstwo facetów uprzedza się w fakcie że dobrze wybrała...  

Życie się toczy kobieta ze swoim mężczyzna się mija... 

I nagle poznaje całkiem przeciętnego kolesia ... 

Niby wszystko jest normalne jak zawsze próbuje nie zwracać na niego uwagi ale tak nie idzie! Dzieje się coś dziwnego mówi coś... Nawet nie kończy zdania on je dokańcza (wow skąd on to wie) poczym odwrotna sytuacja gość nie odpowiada tylko patrzy się a kobieta wie o czym chce powiedzieć i mówi to za niego .. wtedy widzi u niego szok oczy się spotykają i jest coś dziwnego coś nie do opisania burza mózgu , magnez , chemia 

Nagle kobieta nie wie co powiedzieć 

Zastanawia się co to było?!  Odwraca wzrok miesza się widzi że druga strona podnosi brwi i też jest zmieszana ....

Nigdy tego nie czuła..  wraca do swoich  obowiązków i myśli... Co to było? Bierze zimny prysznic nie pomaga ... Patrzy na swojego chłopaka i myśli to nie ty.... Zaczyna się zastanawiać czemu go wcześniej nie poznała czy warto zerwać? Czy to zagryźć 

Mija czas ....

Dawno nie widzi tego mężczyznę może trochę zapomina..  

I nagle w telewizji przy przekazywaniu programów pada jego imię w jednym z seriali kobieta znów o nim myśli... Co ja robię? To chore! Czy on też tak o mnie myśli? 

Nie napewno nie! 

Mimo natłoku zajęć ciągle on gdzieś tam jest ciekawe co robi ? Jaki on jest boski... Czemu on mi się tak podoba? 

Chłopak chce zbliżenia kobieta patrzy mu w oczy przypomina sobie tamte -to nie to samo! Mówi że jest zmęczona i idzie spać. 

To jest choroba? Czy takie oddziaływanie kosmiczne? 

Kobieta nie wie co robić bo w końcu nie jest pewna swych uczuć szuka porad na forum... A może przeznaczenie chce i on też tu jest? 

Niemożliwe... 

Życie toczy się w pustce i rozpaczy 

W chorych fantazjach i marzeniach 

Ograniczenie kontaktu jest możliwe dlaczego kobieta tego nie zrobi? Bo mimo wszystko od czasu do czasu chce zobaczyć tę oczy... 

Gdybym miała pewność rzuciłbym wszystko do niego... Naprawdę wszystko ...

Ale jej nie mam a od chłopaka nie odejdę bo ..  boje się samotności 

Było tylu mężczyzn i żaden z nich nie pasował do mnie oprócz tego incydentu 

Więc zostaja tylko marzenia 

To zrobimy tak teraz ty i twoje koleżanki mające podobnie 

Jak i ja i moi koledzy postaramy się zorganizować spotkanie w ciągu 2tyg max byle pretekst! I patrzymy w oczy 

Jeżeli u mnie koleżanka popatrzy w oczy zaryzykuję 

Ale jeżeli z chłopakiem nic nie zrobi żeby mu wybije 🙂

Gość Do fire i ogólnie
2 minuty temu, Gość Fire napisał:

To zrobimy tak teraz ty i twoje koleżanki mające podobnie 

Jak i ja i moi koledzy postaramy się zorganizować spotkanie w ciągu 2tyg max byle pretekst! I patrzymy w oczy 

Jeżeli u mnie koleżanka popatrzy w oczy zaryzykuję 

Ale jeżeli z chłopakiem nic nie zrobi żeby mu wybije 🙂

-2tyg -pretekst -patrzenie w oczy 

Rozumiem! Jest to do zrobienia 

Jeżeli gdzieś tu jesteś moja chemiczna polowko strzeż się bo zgwałce cię wzrokiem !

Gość Gosc

A co chcecie ujrzec w tych oczach?👀

Gość szaarriikkkk

Zgwalcic wzrokiem to jest takie zezowate szczescie?!...czy patrzaysz sie w punkt,bo punkt jest tylko wyjsciem do wektora...

czy jak?

Gość Do fire i ogólnie
6 minut temu, Gość szaarriikkkk napisał:

Zgwalcic wzrokiem to jest takie zezowate szczescie?!...czy patrzaysz sie w punkt,bo punkt jest tylko wyjsciem do wektora...

czy jak?

Ogólnie na niego przypadkiem zawsze patrzyłam i gdzieś tym wzrokiem uciekałam bo miał w nich takie serca i mówię boże a co jak ja też takie mam? I ciach w sufit ! . A teraz stanę przed nim lub siądę jak al Capone i będę się wpatrywać jak zacznie mnie zbywać znaczy że nie zna tego forum a jak coś powie... To jest nadzieja niech to będzie znak dla niego (zez może być przypadkowy) 

Gość Fire
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

A co chcecie ujrzec w tych oczach?👀

Dłuższe spojrzenie niż normalnie da mi znak że mimo "chłopaka" pozwolę sobie zaprosić dana kobietę gdzieś... 

Gość ania

odpowiem na pytanie kocham mojego meza za to ,ze jest, tak po prostu…😉

Gość Benny

Oho! 

Panie położne za ok 9 mies i 2tyg będzie zbiorowe rodzenie kobiet from kafeteria 

Bo teraz zacznie się magiczne wpatrywanie .

Ps. Jak zatrzymać partnerkę po 1stosunku Aby była pewność że zostawi swojego obecnego partnera A my nie będziemy kochankami baranami? 

-zlac  się do środka . 

Gość Gosc

Za 2 tygodnie napiszecie jak poszło? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Benny napisał:

Oho! 

Panie położne za ok 9 mies i 2tyg będzie zbiorowe rodzenie kobiet from kafeteria 

Bo teraz zacznie się magiczne wpatrywanie .

Ps. Jak zatrzymać partnerkę po 1stosunku Aby była pewność że zostawi swojego obecnego partnera A my nie będziemy kochankami baranami? 

-zlac  się do środka . 

-czesc co tam? 

Masz ankietę...

Ankieta : kiedy masz dni płodne? Stosujesz antykoncepcję?  Gdzie i kiedy twój obecny partner najczęściej przebywa? 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

-czesc co tam? 

Masz ankietę...

Ankieta : kiedy masz dni płodne? Stosujesz antykoncepcję?  Gdzie i kiedy twój obecny partner najczęściej przebywa? 

😄

Gość Do fire i ogólnie
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

A ciebie też to dotyczy...?

Też napiszesz?

Ja dodam wątek do ulubionych i wrócę tu za 2tyg 

Gość Benny
10 minut temu, Gość Gość napisał:

-czesc co tam? 

Masz ankietę...

A później spotkanie z gościem 

Cześć masz HIV?

- czemu pytasz? 

Bo grypa mnie ostatnio często łamie 

- a co ja z tobą spałem?

Nie ty , twoja miss... 

Ohohoho.... 

Kobieta : i co załatwiłeś to za mnie?

Tak myszko... Powiedziałem mu delikatnie że nie jesteście dla siebie

Kobieta: jak to przyjąłby?

Zapytaj chirurga.... 

Gość Fire
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dam znać.... 

Gość gosc

Ja wierzę w chemię między ludzmi. Mnie też spotkało to szczęście poznania osoby i tak silne zauroczenie mimo tego że jestem w związku

Trwa to już prawie rok.To właśnie ten przeszywający pewnego wieczoru wzrok...

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Fire napisał:

Dam znać.... 

Trzymam za słowo . A jeśli za pierwszym razem nie wyjdzie , nie zrazaj się. Bo jeśli sie zawstydzi to może odwzrócic wzrok . 

Gość Fire
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Ja wierzę w chemię między ludzmi. Mnie też spotkało to szczęście poznania osoby i tak silne zauroczenie mimo tego że jestem w związku

Trwa to już prawie rok.To właśnie ten przeszywający pewnego wieczoru wzrok...

To masz 2tyg na to aby ruszyć dupsko wrócić do chemii i się wpatrywać 

Jak zareaguje będzie lepszy związek! 

Olać toksyczne relacje! 

(No chyba ze stawką są dzieci...) - tu bym gdybal ... 

Gość Fire
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Trzymam za słowo . A jeśli za pierwszym razem nie wyjdzie , nie zrazaj się. Bo jeśli sie zawstydzi to może odwzrócic wzrok . 

To niech odwróci ale się uśmiechnie 

Gość Psycholog

A wiecie jak poznać że ktoś jest zauroczony wami? Jak nie to powiem 

Gość Benny
Przed chwilą, Gość Psycholog napisał:

Kobiecie stoją sutki a mężczyźnie penis ? 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Psycholog napisał:

Wiemy 🤩💞💕💕💘😍To się wie.

Ale możesz się podzielić wiedzą książkową✌