Gość gość Napisano Styczeń 30, 2019 1 minutę temu, chomiki napisał: To mój pierwszy temat, serio. Nie myślałam że tu takie psychole siedzą JEDNA psycholka. Zobacz jak pluje co minutę, chora na łeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chomiki 1 Napisano Styczeń 30, 2019 No widzę właśnie, pisze głupoty i sama sobie odpowiada. Biedactwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2019 Przed chwilą, chomiki napisał: No widzę właśnie, pisze głupoty i sama sobie odpowiada. Biedactwo. Stara, sfrustrowana torba. Na innych portalach też o niej od dawna piszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 30, 2019 1 minutę temu, chomiki napisał: No widzę właśnie, pisze głupoty i sama sobie odpowiada. Biedactwo. kiełbaska twój lekarz właśnie biegnie do zabiegowego. dostaniesz kolejny zastrzyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chomiki 1 Napisano Styczeń 30, 2019 rozmowa zeszła na zły tor. Żonie należy się manto, a mnie proszę zostawić w spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hahaha Napisano Styczeń 30, 2019 2 minuty temu, Gość gość napisał: Stara, sfrustrowana torba. Na innych portalach też o niej od dawna piszą. Kiełba pochwal się nam gdzie jeszcze nadajesz na żonę psychiatry który ciebie leczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 30, 2019 1 minutę temu, chomiki napisał: rozmowa zeszła na zły tor. Żonie należy się manto, a mnie proszę zostawić w spokoju powiedz to swojemu lekarzowi, z pewnością pomoże ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chomiki 1 Napisano Styczeń 30, 2019 (edytowany) 1 minutę temu, Gość gosc napisał: powiedz to swojemu lekarzowi, z pewnością pomoże ci oczywiście chodzi o psychiczne manto ja agresywna nie jestem, nie to co jej rodzinka Edytowano Styczeń 30, 2019 przez chomiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haha Napisano Styczeń 30, 2019 Przed chwilą, chomiki napisał: oczywiście chodzi o psychiczne manto ja agresywna nie jestem, nie to co jej rodzinka uuuu łomot dostałaś od jej rodzinki? dobrze ci kat stara torbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chomiki 1 Napisano Styczeń 30, 2019 Przed chwilą, Gość haha napisał: uuuu łomot dostałaś od jej rodzinki? dobrze ci kat stara torbo hehe no troche to smieszne prawie dostalam, bylo blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2019 4 minuty temu, chomiki napisał: rozmowa zeszła na zły tor. Żonie należy się manto, a mnie proszę zostawić w spokoju Zobaczysz, że jak my przestaniemy pisać, to ona i tak będzie tutaj siedzieć i będą się co chwilę pojawiać komentarze, że niby jacyś ludzie piszą, że jesteś taka czy siaka. Każdy juz zapomni o tym wątku, a zdradzona ścierka będzie pluła. Pewnie znów ją chłop kantem puścił, bo zawsze wtedy właśnie się pojawia na kafe. Może znowu znalazła w jego samochodzie nie swoje majtki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chomiki 1 Napisano Styczeń 30, 2019 1 minutę temu, Gość gość napisał: Zobaczysz, że jak my przestaniemy pisać, to ona i tak będzie tutaj siedzieć i będą się co chwilę pojawiać komentarze, że niby jacyś ludzie piszą, że jesteś taka czy siaka. Każdy juz zapomni o tym wątku, a zdradzona ścierka będzie pluła. Pewnie znów ją chłop kantem puścił, bo zawsze wtedy właśnie się pojawia na kafe. Może znowu znalazła w jego samochodzie nie swoje majtki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hahaha Napisano Styczeń 30, 2019 Przed chwilą, Gość gość napisał: Zobaczysz, że jak my przestaniemy pisać, to ona i tak będzie tutaj siedzieć i będą się co chwilę pojawiać komentarze, że niby jacyś ludzie piszą, że jesteś taka czy siaka. Każdy juz zapomni o tym wątku, a zdradzona ścierka będzie pluła. Pewnie znów ją chłop kantem puścił, bo zawsze wtedy właśnie się pojawia na kafe. Może znowu znalazła w jego samochodzie nie swoje majtki Buhahaha kiełbasa psychiczna ścierko przecież to ty tu siedzisz od rana do nocy i piszesz sama ze sobą, bo zamknęli ciebie w izolatce po ostatniej akcji jak uczepiłaś się nogawki lekarza i ciągnął ciebie za sobą przez pół psychiatryka aż się pomoc zleciała i ciebie odczepili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chomiki 1 Napisano Styczeń 30, 2019 2 minuty temu, Gość Hahaha napisał: Buhahaha kiełbasa psychiczna ścierko przecież to ty tu siedzisz od rana do nocy i piszesz sama ze sobą, bo zamknęli ciebie w izolatce po ostatniej akcji jak uczepiłaś się nogawki lekarza i ciągnął ciebie za sobą przez pół psychiatryka aż się pomoc zleciała i ciebie odczepili jak Ci sie chce takie glupoty pisac... nie masz naprawde co robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hahaha Napisano Styczeń 30, 2019 7 minut temu, chomiki napisał: jak Ci sie chce takie glupoty pisac... nie masz naprawde co robic? A n ie było tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hahaha Napisano Styczeń 30, 2019 Kiełba ja tam pracuję i widzę co ty odwalasz. Zaraz ci neta odłączę psychiczna ścierko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2019 Przed chwilą, Gość Hahaha napisał: Kiełba ja tam pracuję i widzę co ty odwalasz. Zaraz ci neta odłączę psychiczna ścierko To odłącz, zobaczymy czy piszesz prawdę stary, wąsaty, zdradzony babonie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lekarz Napisano Styczeń 30, 2019 20 minut temu, chomiki napisał: hehe no troche to smieszne prawie dostalam, bylo blisko kto chciał ciebie pobić? opowiedz nam to zdarzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2019 No dalej, stary, zużyty flaku, odłączaj, czekamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hahaha Napisano Styczeń 30, 2019 3 minuty temu, Gość gość napisał: To odłącz, zobaczymy czy piszesz prawdę stary, wąsaty, zdradzony babonie Kiełba ja się nocami z mężem kocham, a ty się kłócisz z kijem od mopa, bo nie chce ci cały wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hahaha Napisano Styczeń 30, 2019 3 minuty temu, Gość gość napisał: No dalej, stary, zużyty flaku, odłączaj, czekamy. Kiełba już idą do ciebie z modną bluzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2019 Przed chwilą, Gość Hahaha napisał: Kiełba ja się nocami z mężem kocham, a ty się kłócisz z kijem od mopa, bo nie chce ci cały wejść Twój mąż to się kocha, ale nie z tobą, śmierdząca torbo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hahaha Napisano Styczeń 30, 2019 Przed chwilą, Gość gość napisał: Twój mąż to się kocha, ale nie z tobą, śmierdząca torbo Tak z tobą się kocha psychiczna torbo, staje się wtedy kijem od mopa. Zaraz ciebie umyją to nie będziesz tak śmierdzieć brudasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lekarz Napisano Styczeń 30, 2019 kiełbasa zastrzyk dostała, będzie już spokojniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 30, 2019 oj chyba jednak odłączyli neta hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Goście Napisano Styczeń 30, 2019 3 minuty temu, Gość lekarz napisał: kiełbasa zastrzyk dostała, będzie już spokojniejsza Dziękujemy panie doktorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej Napisano Styczeń 30, 2019 nie blokuj wściekła ku/rwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 30, 2019 25 minut temu, Gość gość napisał: No dalej, stary, zużyty flaku, odłączaj, czekamy. No dalej psychiczny, zużyty flaku, spróbuj pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lekarz Napisano Styczeń 30, 2019 pacjentka zasnęła. jak się obudzi to postaram się aby opowiedziała kto chciał ją pobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chomiki 1 Napisano Styczeń 30, 2019 jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach