Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ted

Nie rozumiem kobiet - dziwi się, że po 1szej randce nie chcę się z nią dalej spotykać

Polecane posty

Gość Ted

Poderwałem jedną dziewczynę. W sobotę byliśmy na 1szej randce. Ona na tej pierwszej randce często nawijała o swoim byłym... np mówię jej, że byłem na Kasprowym Wierchu ze znajomymi, ona na to no też kiedyś byłam tam z byłym... albo, że jej były lubił to i tamto i tak z kilka jeszcze razy... uznałem, że  widocznie nie wyleczyła się jeszcze z uczuć do swojego byłego i zacząłem szukać innej dziewczyny... a ona dziś do mnie pisze z pretensjami, że nie chcę się dalej spotykać... no przecież sama robiła wszystko bym się zniechęcił...

Gość GośćgośćGość
26 minut temu, Gość Ted napisał:

Poderwałem jedną dziewczynę. W sobotę byliśmy na 1szej randce. Ona na tej pierwszej randce często nawijała o swoim byłym... np mówię jej, że byłem na Kasprowym Wierchu ze znajomymi, ona na to no też kiedyś byłam tam z byłym... albo, że jej były lubił to i tamto i tak z kilka jeszcze razy... uznałem, że  widocznie nie wyleczyła się jeszcze z uczuć do swojego byłego i zacząłem szukać innej dziewczyny... a ona dziś do mnie pisze z pretensjami, że nie chcę się dalej spotykać... no przecież sama robiła wszystko bym się zniechęcił...

Na twoim miejscu zapytałbym się jej.  Ciągle mi mówisz o tym byłym, a jak on lubił? Pytam żeby cię nie zawieść XD

Gość Mala

Mogłeś jej dać jasno znać że to koniec, a nie tak z dnia na dzień urywasz kontakt. 

Gość gość

czasem to nic nie znaczy, po prostu moze nic nie czuje juz ale byla z nim w tym samym miejscu ot tyle, ogarnij sie gosciu

Gość gość

Jak na randce z fajnym facetem wiecznie wspomina byłego to albo bardzo tęskni albo jest bezmyślna o prostu