Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zacofanaa

Czarne włosy u kobiety są

Polecane posty

Gość Łukasz

Brunetki , blondynki ja wszystkie Was dziewczynki............ A tak Serio to czarnowłose o urodzie ciemnej są przepiękne kobiety . Bez urazy blondynki . 

Gość Zacofanaa
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Do matury ucz się dziecko,  zamiast siedzieć w necie, bo po gimnazjum nawet ukochany cie nie zechce.

Zgadlas, jestem po Gimnazjum i nikomu to nigdy nie przeszkadza 

Gość Monika

Ciemnobrazowe oczy-tez zalezy.

Takie ciemne i chlodne : zobacz Gwen Stefani,ona ma zimny blond i jest ok.

Drugi przyklad Evita oczy ciemnobrazowe,ale juz cieple i cieply blond.

Musisz okreslic typ urody i wtedy wubierac wsrod kolorow na zasadzie chlodny-cieply a bedziesz mogla miec kazdy kolor pod warunkiem,ze nalezacy do tej grupy :)

Gość ZacofanaaAutorka
Przed chwilą, Gość Monika napisał:

Ciemnobrazowe oczy-tez zalezy.

Takie ciemne i chlodne : zobacz Gwen Stefani,ona ma zimny blond i jest ok.

Drugi przyklad Evita oczy ciemnobrazowe,ale juz cieple i cieply blond.

Musisz okreslic typ urody i wtedy wubierac wsrod kolorow na zasadzie chlodny-cieply a bedziesz mogla miec kazdy kolor pod warunkiem,ze nalezacy do tej grupy :)

Ja często słyszę, ze wyglądam jak Afganka/Tararka/Tadżykijka 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Zacofanaa napisał:

Zgadlas, jestem po Gimnazjum i nikomu to nigdy nie przeszkadza 

Rozumiem, grunt to wpasować się w target.

Gość gość
9 minut temu, Gość Monika napisał:

Moze masz dobry odcien czarnego,a zly jasnego.

To jest wlasnie typ urody. Jesli kobieta o typie zimnym pofarbuje sie na cieply blond np miodowy wyglada jak chora,ona potrzebuje zimnego blondu np platyny.

Jaki masz naturalny kolor wlosow i oczu?

moze. Ale skoro lepiej mi w czarnym to po co zmieniac?mam naturalnie ciemny blond ze zlotawymi pasemkami i ciemno-niebieskie oczy. Mialam kiedys platynowe wlosy. Wygladalam strasznie.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Łukasz napisał:

Brunetki , blondynki ja wszystkie Was dziewczynki............ A tak Serio to czarnowłose o urodzie ciemnej są przepiękne kobiety . Bez urazy blondynki . 

Bez. Rozumiemy. Mężczyzna o urodzie południowca też jest bezkonkurencyjny w porównaniu z blondynami. 

Gość Malinowy krem

Ja mam czarne ale są zdrowe i lśniące. Myślałam o zmianie to wiele osob mi mówi ze mi pasują. Ale to pewnie dlatego ze mam oliwkowy odcień skóry, ciemna oprawe oczu. Po prostu wygląda to naturalnie.

Co innego kiedy cera jest jasna.

Gość gość
14 minut temu, Gość gość napisał:

Ja jakas inna chyba jestem bo mnie niby czarny odmladza, a jasne kolory postarzaja

ja też jestem inna, w jasnych kolorach wyglądam gorzej niż w ciemnych i/lub nasyconych 

Gość Aaa
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Do matury ucz się dziecko,  zamiast siedzieć w necie, bo po gimnazjum nawet ukochany cie nie zechce.

A skąd wiesz, że ona potrzebuje ukochanego. To, że Ty jesteś uległą suką i nie wyobrażasz sobie życia bez chłopa to Twój problem. 

Gość Zacofanaa
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Rozumiem, grunt to wpasować się w target.

Mój Dimitrij  kocha mnie taka jaka jestem po prostu 

Gość Gość

Zacofanaa, to Ty kiedyś pisałaś, że jesteś czarnowłosa, niska i masz podobną koleżankę też dziewicę?

Gość Zacofanaa
2 minuty temu, Gość Aaa napisał:

A skąd wiesz, że ona potrzebuje ukochanego. To, że Ty jesteś uległą suką i nie wyobrażasz sobie życia bez chłopa to Twój problem. 

Ona niestety z tych co jedyna ambicja życiowa jest chłop i rozkładanie przed nim nóg. Pewnie już niejednemu dała i teraz uważa, ze kazda kobieta jest taka ... bez honoru jak ona. 

Gość Zacofanaa
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Zacofanaa, to Ty kiedyś pisałaś, że jesteś czarnowłosa, niska i masz podobną koleżankę też dziewicę?

Ja mam 175 cm 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Aaa napisał:

Widzisz, brak oglady jest widoczny u ciebie, na to wpływa srodowisko, w którym sie obracasz, ktore preferuje chamstwo, nauka pozwoli ci wyrwać się z niego, jak jesteś inteligentna mozesz się zmienić. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Zacofanaa napisał:

Ja mam 175 cm 

Hmmm, w takim razie "grasują" tutaj dwie Zacofane dziewice 🤣 Pomyłka, hehehe

Gość Aaa
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Widzisz, brak oglady jest widoczny u ciebie, na to wpływa srodowisko, w którym sie obracasz, ktore preferuje chamstwo, nauka pozwoli ci wyrwać się z niego, jak jesteś inteligentna mozesz się zmienić. 

Ja napisałam prawdę o Tobie. Większość kobiet to posłuszne S/ki które zrobią wszystko, żeby zatrzymać przy sobie faceta. Widzisz, kobieta powinna uczyć się dla siebie, jeśli ma na to ochotę a nie dkatego, ze ją jakiś dagas nie będzie chciał. Takie jak Ty dostosowują się do mężczyzn. 

Gość Aaa
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Oczywiście, inteligenta jest tylko ta, która rozkłada nogi 😂🤣🤣🤣

Gość Aaa

Oczywiście, inteligenta jest tylko ta, która rozkłada nogi 😂🤣🤣🤣

To na pewno kobieta z klasa, bo ciągnie niemyte kOtasy a kobiety które się szanują i są dominujące nazywa patologią. 

Gość Łukasz

Zaraz mi odpiszecie że dla siebie i te inne bla, bla , bla . Powiedzcie mi drogie panie po co właściwie malujecie tak często włosy , niszczycie je tym skoro pięknie wyglądacie w oryginalnych ? 

Gość Aaa
Przed chwilą, Gość Łukasz napisał:

Zaraz mi odpiszecie że dla siebie i te inne bla, bla , bla . Powiedzcie mi drogie panie po co właściwie malujecie tak często włosy , niszczycie je tym skoro pięknie wyglądacie w oryginalnych ? 

Moim zdaniem farbowane włosy prezentują się lepiej. Tak samo jak  doczepione rzęsy z norki czy usta ze wstrzykniętym kwasem no i obowiązkowe hybrydki 

Gość Łukasz
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Bez. Rozumiemy. Mężczyzna o urodzie południowca też jest bezkonkurencyjny w porównaniu z blondynami. 

Hmmm czyli dobrze że jestem brunetem o ciemnej karnacji .

Gość Łukasz
6 minut temu, Gość Aaa napisał:

Moim zdaniem farbowane włosy prezentują się lepiej. Tak samo jak  doczepione rzęsy z norki czy usta ze wstrzykniętym kwasem no i obowiązkowe hybrydki 

Nie znam się , a może to tylko złudne odczucie że czujesz się lepiej w danym kolorze ? Jeśli się dba to też będą prezentowały się wspaniale .

Gość Aaa
Przed chwilą, Gość Łukasz napisał:

Nie znam się , a może to tylko złudne odczucie że czujesz się lepiej w danym kolorze ? Jeśli się dba to też będą prezentowały się wspaniale .

Według Ciebie prezentują się lepiej a według mnie nie. Czytaj ze zrozumieniem, fagasie nie za bystry. 

Gość Łukasz

Według Ciebie prezentują się lepiej a według mnie nie. Czytaj ze zrozumieniem, fagasie nie za bystry. 

Czyż byś była blondynką ? Kultury troszkę 

Gość Aaa
9 minut temu, Gość Łukasz napisał:

Czyż byś była blondynką ? Kultury troszkę 

Mam czarne włosy i ciemne oczy 

Gość Monika
41 minut temu, Gość gość napisał:

moze. Ale skoro lepiej mi w czarnym to po co zmieniac?mam naturalnie ciemny blond ze zlotawymi pasemkami i ciemno-niebieskie oczy. Mialam kiedys platynowe wlosy. Wygladalam strasznie.

Pewnie! Jak dobrze to nie ulepszamy ;)

Czyli ciepla uroda - a platyna to zimny. Jesli kiedys bedziesz chciec blond to cieply.

A ten czarny to masz taki w granat idący?

Gość gość
3 godziny temu, Gość Łukasz napisał:

Bo moj naturalny kolor nie pasuje mi do mojego preferowanego stylu i bo mam taki kaprys. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość Monika napisał:

Pewnie! Jak dobrze to nie ulepszamy 😉

Czyli ciepla uroda - a platyna to zimny. Jesli kiedys bedziesz chciec blond to cieply.

A ten czarny to masz taki w granat idący?

No wlasnie niby nie - lepiej wygladam w srebrze i nasyconych kolorach. Chyba mam neutralny odcien. A ten czarny mam naturalny, taki granatowy mnie troche z kolorow obdzieral 

Gość Aaa
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Bo moj naturalny kolor nie pasuje mi do mojego preferowanego stylu i bo mam taki kaprys. 

On pewnie z tych zadbanych, bo się myje