Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka mala

Mezczyzni co myslicie o niskich kobietach

Polecane posty

Gość Oooooigdh
3 minuty temu, Gość Xyz napisał:

Kilka ich bylo. Wzrost miedzy 150 a 155cm. Wszystkie mialy charakterystyczne cechy osobowosci, ktore odroznialy je od tych z srednim wzrostem lub lekko powyzej sredniej.

W skrocie nie polecam ze wzgledu na charakter. Oczywiscie mam na mysli stale zwiazki. 

Na podstawie kilku stawiasz takie śmiałe tezy? Durnyś. 😉🙂Albo sfrustrowanyś

Gość Xyz
4 minuty temu, Gość Oooooigdh napisał:

Na podstawie kilku stawiasz takie śmiałe tezy? Durnyś. 😉🙂Albo sfrustrowanyś

Oczywiscie, ze jest to tylko subiektywna opinia😉 moze tylko tak trafialem. Jednak choc zawsze krecily mnie te niziutkie to ze wzgelu na zle doswiadczenia przerzucilem sie na te o srednim wzroscie. 

Gość Bazyliszka niszka
1 minutę temu, Gość Xyz napisał:

Oczywiscie, ze jest to tylko subiektywna opinia😉 moze tylko tak trafialem. Jednak choc zawsze krecily mnie te niziutkie to ze wzgelu na zle doswiadczenia przerzucilem sie na te o srednim wzroscie. 

No i tak trzeba było od początku. Teraz nie mijasz się z prawdą. 😉

Gość Xyz
12 minut temu, bella napisał:

Co to za cechy?

Troche opisalem we wczesniejszym poscie. Generalnie sa bardzo zimne i zadko okazują uczucia. Chociaz potrafio byc bardzo wesole. Zyja w swiecie romantycznych bajek. Nie potrafia przyjmowac komplementow. Nie potrafia przyjmowac krytyki i zartow ze wzgledu na straszne zakompleksienie. Sa pracocholikami i sa nadambitne czesto. Alo to tylko moje doswiadczenia🙁

Gość Ola

Ja mam 169 wzrostu. Spotkykalam się z facetem się z facetem 182 I ciągle słyszałam, że jestem wysoka. Gdy zakładałem obcasy twierdził że jestem wyższa od niego(obcas 7 cm :/) ww końcu dałam sobie z nim spokoj.

Znalazl sobie kobietę o wzroście 150 wprawdzie już nie ma z nią kompleksu wzrostu Ale za to wstydzi się za wszystko inne. Za to że ma kwadratowa figurę obwisly brzuch . Nie dba o siebie nie maluje się się.

Już kilka razy chciał wracać do mnie.

Tak źle tak nie dobrze

Gość KuchennY

Napisz do mnie, mam profil na sympatii "nieinteresujemnieseks", szukam kogoś z Poznania, do wspólnego gotowania w niedziele. Ja nie potraktuję Cię jak dziwaka. Bez podtekstów, bez uśmieszków, czysta niedziela. Kupuję składniki, udostępniasz urządzenia, talerze, sztućce. Rozmowa, konsumpcja, nic więcej. To nie jest oferta matrymonialna, ani nic w ten deseń. Osoby kochliwe proszę o nie pisanie. Nie interesuje mnie status, figura, wiek, zbliżenie. Gotowałem już na kuchence z puszki i w piekarniku z termoobiegiem, w małej kawalerce i wielkim 4M. Nie stanowi problemu żadna z opcji. Więcej w profilu.

Gość Karamba

Mam 150 wzrostu i nie ukrywam, że kiedyś byłam z tego powodu bardzo zakompleksiona. Dzisiaj uważam, że mój wzrost jest moim największym atutem. Oczywiście, że nie podobam się każdemu facetowi, oczywiście że byli tacy dla których byłam za niska i nie mam z tego powodu żadnych żali czy pretensji. Ja tez mam jakieś tam określone preferencje. Kiedyś w necie poznałam faceta o wzroście ponad 2 metry, umówiliśmy się na spotkanie aby pośmiać się z siebie i różnicy wzrostu. Spotykaliśmy się przez kilka m-cy jednak różnica charakterow była duuuuzo większa niż wzrostu 😉 mężczyźni o wzroście poniżej 175 nigdy nie byli mną zainteresowani, podrywaja mnie przeważnie Panowie powyżej 180. 

Ps. Wyprzedzając opinie, że jestem kurduplem i inne, Tak wiem jestem 😄

Wszystko zależy od tego jaki charakter ma ten wysoki. Jeśli cham, prostak i despota to nic mu nie pomoże nawet twarz Goslinga. Ale, z moich obserwacji wynika że wysocy mężczyźni są raczej flegmatykami również w sposobie poruszania się ,tojakby bonus od biologii. 😉

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość Xyz napisał:

Kilka ich bylo. Wzrost miedzy 150 a 155cm. Wszystkie mialy charakterystyczne cechy osobowosci, ktore odroznialy je od tych z srednim wzrostem lub lekko powyzej sredniej.

W skrocie nie polecam ze wzgledu na charakter. Oczywiscie mam na mysli stale zwiazki. 

Hahaha , dobre . Dobre . Kilka ich było ... Mozesz mi wyjasnic to zjawisko ? Twierdzisz , ze sa zimne jak glaz, itp. itd . nie polecasz ze wzgledu na charakter 😏, a mimo to byles az z kilkoma niskimi ? Dobra sciema  nie jest zla , twoja nie jest dobra . Nie poleca niskich , a byl w kilku zwiazkach z nimi ...hahaha .  Jaki wniosek z tej paplaniny kazdy wie sam 😏

9 godzin temu, Gość gość napisał:

A kogo obchodzi zdanie takiego karła umysłowego jak ty.

Wszystkich, jestem kojarzony jednak tutaj. W przeciwieństwie do Ciebie, frustracie piszący z VPN-ów i bez nicka, co nawet przecinka postawić poprawnie nie potrafi. Co ty chcesz osiągnąć? Ja mogę pisać mogę i nie na tym forum. Ktoś odejdzie i ty będziesz się cieszył. Toż to prymitywizm! Spójrz w lustro i ochłoń.

Pod swoim IP mnie nie znieważysz/zniesławisz, bo gotów byłbym za kolejna zniewagę wnieść oskarżenie cywilne (niestety, poinformowano mnie, że to nie jest ścigane z urzędu). Pisz frustracie z VPN-a, zamiast wyjść do ludzi, zająć się jakaś pasją.

Kobiety to zło. A zło się wybiera mniejsze. 😉

Gość ania

Kobiety to zło. A zło się wybiera mniejsze. 🤣 tekst 👍, sluchaj idac tym tokiem panowie to dobro, bo wybiera sie wieksze, ale wiesz za duzo to i swinia nie chce😉

Gość Samotny
17 minut temu, Gość ania napisał:

Kobiety to zło. A zło się wybiera mniejsze. 🤣 tekst 👍, sluchaj idac tym tokiem panowie to dobro, bo wybiera sie wieksze, ale wiesz za duzo to i swinia nie chce😉

Aniu a idąc tym tokiem , że zamiast jednej dużej, wolałbym dwie małe to jakbyś to widziała? XD

Gość ania

Aniu a idąc tym tokiem , że zamiast jednej dużej, wolałbym dwie małe to jakbyś to widziała? XD 🤣, jedna legalna, druga dyskretna , zyc nie umierac , chlopie zajechalbys sie 🤣, a i po czasie pewnie przejechal, czyli wyszedl jak zablocki na mydle. 😉

Gość Samotny
Przed chwilą, Gość ania napisał:

Aniu a idąc tym tokiem , że zamiast jednej dużej, wolałbym dwie małe to jakbyś to widziała? XD 🤣, jedna legalna, druga dyskretna , zyc nie umierac , chlopie zajechalbys sie 🤣, a i po czasie pewnie przejechal, czyli wyszedl jak zablocki na mydle. 😉

Widzisz tylko że ja mogę mogę mogę i mogę, a tu susza jak na pustyni. Dlatego chciałbym sobie wynagrodzić i zamiast jednej wysokiej dwie po 155 cm bym brał. Co ty na to? Czemu jak Zabłocki? :(

Gość ania

bo zona czesto odkrywa tajemnice 😉

Gość Ola gosc
47 minut temu, Piaskun napisał:

Kobiety to zło. A zło się wybiera mniejsze. 😉

Tym bardziej, że samemu nie ma się nawet 180 cm. Zgadłam? :P

Gość GośćgośćGość
2 minuty temu, Gość Ola gosc napisał:

Tym bardziej, że samemu nie ma się nawet 180 cm. Zgadłam? :P

Pozwól ze się wtrącę, czy facet 175 dla kobiety 160, 165 nie jest wysokim?? Coś się niektórym pannom w główce poprzestawiało. Nie liczy się jakim jest człowiekiem. tylko cm tu i tu się liczą. Twój ile ma cm. tu i tu?

Gość lotus esprit

Uwielbiam niskie dziewczyny. Świetnie się z nimi tańczy. Seks z nimi musi być świetny. Niestety nigdy nie uprawiałem seksu z niską dziewczyną. Wszystkie, z którymi miałem do czynienia, były średniego wzrostu. Natomiast wysokie-powyżej 175 cm mnie nie pociągają.

A ja mam na odwrót, sam mam raptem 175 cm i kiedyś dawno zaczynałem od dziewczyny 20 cm niższej, przyznam że w łóżku ciężko było się dopasować. Za żonę wziąłem sobie kobietę prawie tego samego wzrostu co ja i zgrywamy się doskonale.

Gość Alf

Nigdy nie byłem w związku z niską dziewczyną. Pamiętam trzy niskie dziewczyny, którym się podobałem, ale z różnych powodów nie doszło z żadną z nich do niczego konkretnego. Dwie podkochiwały się we mnie, ale były dla mnie za młode. Miały 15 lat. Ja miałem 18 lat w przypadku tej pierwszej i 22 lata w przypadku drugiej piętnastolatki. Trzecia z tych dziewczyn miała 20 lat. Była moją rówieśniczką. Byliśmy bardzo blisko siebie. Pocałunek mógł być w każdej chwili. W ostatniej chwili się wycofałem. Wystraszyłem się jej doświadczenia z facetami. Ja wtedy w tych sprawach byłem cienki Bolek. Potem tego żałowałem. Mogła zostać moją dziewczyną, a tak nadal byłem singlem. Skorzystał na tym mój kolega, który kilka tygodni później ustawił się z nią. 

Gość Ola gosc
Dnia 31.01.2019 o 18:22, bella napisał:

Nie załapałaś żartu? :)

Nie zwykłam śmiać się z żartów niskich mężczyzn, bo zazwyczaj przepełnione są całą masą frustracji ;) 

Gość abc

Ja mam 158 i czuje się z tym świetnie 😉 Lubie być filigranowa bo przy tym jestem szczupla. A jak chce byc wyższa to zawsze mogę założyć obcasy, nawet 10 cm i już jestem wysoka, ale i tak  rzadko nosze tak wysokie buty bo akurat moj wzrost mi odpowiada