Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka mala

Mezczyzni co myslicie o niskich kobietach

Polecane posty

Gość Taka mala

Sa dla was atrakcyjne ?

Gość ...

Kochane myszki, zakochałem się w takiej, okrągła pupcia, bardzo kobieca, 160 wzrostu ale wygląda na wyższą ale jak stanę obok to jest taka malutka kicia ze mam ochotę ją schrupac.

Gość 1111

Tila Tequila ma 149cm troche mało

Gość Fvbdjnnbv

Moj chlopak powiedzial mi,ze jak tylko mnie zobaczyl to mial ochote wziac mnie na stolposadzuc  i ....

Gość Gość

Niskie dziewczyny są śliczne, bardzo mi się podobają 🙂

1 godzinę temu, Gość Taka mala napisał:

Sa dla was atrakcyjne ?

Nie mam nic przeciwko, za to nie cierpię wyższych.

Gość Zacofana

A ja mam 175 cm i dobrze mi z moim wzrostem 

Gość Lorenzo01

Jeżeli chodzi o dziewczyny na jedną noc, to nawet lepiej jak niższa. Łatwiej się ją obraca i można się pokusić o igraszki na stojąco. 

A tak powaznie to nie ma znaczenia, choć 150 cm to mega mało i raczej bym się nie skusił. 160 to takie minimum jak dla mnie tylko. Ale sam mam 190 cm. 

Gość Koronka
2 godziny temu, Gość ... napisał:

Kochane myszki, zakochałem się w takiej, okrągła pupcia, bardzo kobieca, 160 wzrostu ale wygląda na wyższą ale jak stanę obok to jest taka malutka kicia ze mam ochotę ją schrupac.

Zmierzyleś ja na oko czy na łokcie? 😁

Gość Samotny

Małe jest piękne, te wysokie kojarzą mi się z tyczkami do fasoli :D

Gość Ona165cm

A czy 165 cm to niska czy wysoka? Czy mężczyzna o wzroście 175 cm mógłby taką chcieć do związku?

Gość Gość

Przy moim wzroście 184 cm. 175 kobiety to max. Tylko co jakbym się zakochał w takiej 185? Zerwać bo za wysoka?? To głupota :D

Gość emre

165 to średni wzrost dorosłych Polek, więc średnia

Gość Ona165cm

No dobrze. Ale co, jeśli założę wysokie szpilki takie podwyższające o 10 cm i byłabym z tych szpilkach równa z mężczyzną o wzroście 175 cm? Jak taki mężczyzna 175 cm wzrostu by się z tym czuł? Czy to mógłby być dla niego problem, że w szpilkach dorównuję mu wzrostem? 

Gość gość
1 godzinę temu, marcin_wawa napisał:

Nie mam nic przeciwko, za to nie cierpię wyższych.

A kogo obchodzi zdanie takiego karła umysłowego jak ty.

Gość GośćgośćGość
9 minut temu, Gość Ona165cm napisał:

No dobrze. Ale co, jeśli założę wysokie szpilki takie podwyższające o 10 cm i byłabym z tych szpilkach równa z mężczyzną o wzroście 175 cm? Jak taki mężczyzna 175 cm wzrostu by się z tym czuł? Czy to mógłby być dla niego problem, że w szpilkach dorównuję mu wzrostem? 

Ja tu nie widzę żadnego problemu, nawet jakbyś była wyższa o 5 cm. Problem to taki czy kochasz go, czy kochasz go za cm. Nie mylić z innymi cm XD

Gość Ona165cm
1 minutę temu, Gość GośćgośćGość napisał:

Ja tu nie widzę żadnego problemu, nawet jakbyś była wyższa o 5 cm. Problem to taki czy kochasz go, czy kochasz go za cm. Nie mylić z innymi cm XD

Właśnie nie wiem czy przypadkiem nie jestem dla niego za wysoka z tymi moimi 165 cm. Ja go kocham takim, jaki jest a ma właśnie te 175 cm wzrostu. Dla mnie jest idealny. Ale czy mężczyzna który ma kompleks wzrostu sam wybiera do związku kobiety dużo niższe, żeby przy bardzo niskiej poczuć się chociaż trochę lepiej? Dobrze by było gdyby wypowiedzieli się tacy mężczyźni z kompleksem wzrostu i odpowiedzieli jak to jest z tym dobieraniem się pod względem wzrostu z kobietą i jakie są ich odczucia.

Gość Bluefiire

Mam 157 i zawsze podobali mi się wysocy mężczyźni byle nie potężni i z wielkim tyłkiem bo jak wysoki i wielki ewentualnie gruby to przerażające zjawisko 😉

Gość Gość
19 minut temu, Gość Ona165cm napisał:

Właśnie nie wiem czy przypadkiem nie jestem dla niego za wysoka z tymi moimi 165 cm. Ja go kocham takim, jaki jest a ma właśnie te 175 cm wzrostu. Dla mnie jest idealny. Ale czy mężczyzna który ma kompleks wzrostu sam wybiera do związku kobiety dużo niższe, żeby przy bardzo niskiej poczuć się chociaż trochę lepiej? Dobrze by było gdyby wypowiedzieli się tacy mężczyźni z kompleksem wzrostu i odpowiedzieli jak to jest z tym dobieraniem się pod względem wzrostu z kobietą i jakie są ich odczucia.

Coś mi się zdaje ze to ty masz kompleks. Mój brat ma dziewczynę wyższą od siebie o ok. 5 cm. mało tego jest od niego starsza o 3 lata. Ty masz pojęcie jak oni się kochają? Zapewniam cię ze chciałabyś byc tak kochana jak ona, często przez scianę słyszę to i owo XD  XD  XD.

Gość ....

mam 190 wzrostu więc dziewczyna musi mieć te minimum 165 cm dla mnie.

Gość Tez niska

Ja mam 155 i dwa razy slyszalam, ze jestem ladna, ale za niska :)

Gość Srp

Mam kolezanke 192cm wzrostu. Ma 28lat i nigdy nie mala faceta

Gość Fajfaj
6 minut temu, Gość Srp napisał:

Mam kolezanke 192cm wzrostu. Ma 28lat i nigdy nie mala faceta

Znam mężczyznę , który mógłby się jej spodobać bo ma 2metry , ale przystojniak.

Gość Xyz

Te bardzo niskie sa strasznie zakompleksione. Nie nadaja sie do zwiazkow. Sa zimne jak glaz. Jesli chodzi o podejscie do zwiazkow to rzeczywistosc myli im sie z romansami ktorych sie naczytaly i ogladaly. Brak wzrostu nadrabiaja nadaktywnoscia/pracocholizmem. 

Gość Tę dwa CG fdj
24 minuty temu, Gość Xyz napisał:

Te bardzo niskie sa strasznie zakompleksione. Nie nadaja sie do zwiazkow. Sa zimne jak glaz. Jesli chodzi o podejscie do zwiazkow to rzeczywistosc myli im sie z romansami ktorych sie naczytaly i ogladaly. Brak wzrostu nadrabiaja nadaktywnoscia/pracocholizmem. 

Zbadaleś/sprobowałeś ze setkę kontrolną niskich kobket chyba że masz a takie niezbite definicje.

Gość Ram pam pam
3 godziny temu, Gość Ona165cm napisał:

A czy 165 cm to niska czy wysoka? Czy mężczyzna o wzroście 175 cm mógłby taką chcieć do związku?

Tak, ja mam 170, ona 160 i się sobie mega podobamy

Gość LubięTakie
3 godziny temu, Gość Ona165cm napisał:

Ja mam 175 i wiesz co dziewczyna w szpilkach 10 cm co ma 165 bardzo by mnie kręciła. Najbardziej mi się podobają dziewczyny co mi dorównują wzrostem, jak w szpilkach będę z 2-3 cm wyższe ode mnie to mi to nie będzie przeszkadzało. Gorzej jak się trafi taka co ma 140, czułbym się dziwnie.

Gość gość

niskie są fajne myszki do schrupania ale trza się schylać żeby za tyłek potrzymać na stojąco .

Gość Xyz
31 minut temu, Gość Tę dwa CG fdj napisał:

Zbadaleś/sprobowałeś ze setkę kontrolną niskich kobket chyba że masz a takie niezbite definicje.

Kilka ich bylo. Wzrost miedzy 150 a 155cm. Wszystkie mialy charakterystyczne cechy osobowosci, ktore odroznialy je od tych z srednim wzrostem lub lekko powyzej sredniej.

W skrocie nie polecam ze wzgledu na charakter. Oczywiscie mam na mysli stale zwiazki.