Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynka23

Ciaza ?

Polecane posty

Gość Katarzynka23

Witam 🙂

odrazu powiem że test robiłam wyszedł negatywny (byc moze za wczesnie)ale bardzo mnie to niepokoi. W piątek miałam przed ostatni dzień okresu i kochałam się z moim narzeczonym i skończył we mnie. W niedzielę okresu już nie bylo za to w poniedziałek dostałam plemienia jakby okres ale początek krew była bardzo czerwona A we wtorek  leciał mi taki dziwny brazowy sluz i ogólnie towarzyszył nieprzyjemny zapach. Dzidziuś byłby miła niespodzianka nie ukrywam. Chce zrobić test za parę dni powtórnie miał ktoś taka sytuację?dzisiaj czytałam że plemniki mogą przetrwać do 5 dni. Dla hejterow  wiem że mi nie powiecie na 100 % ale może ktoś miał podobna sytuacja:)

pozdrawiam

Gość Katarzynka23

😞

Gość Jagaa

Nie miałaś owulacji to jak miał Cię zapłodnić ? Cudem ? To było ciagle podczas miesiączki a miesiączka to nic innego jak „czyszczenie” wiec nie ma na to szans. Idź do gina jeśli pojawiają się nieprzyjemnie pachnące wydzieliny i tyle. 

Gość mnb
10 godzin temu, Gość Katarzynka23 napisał:

Chce zrobić test za parę dni powtórnie miał ktoś taka sytuację?dzisiaj czytałam że plemniki mogą przetrwać do 5 dni.

tak, mogą ale tylko w sprzyjających warunkach -typu śluz płodny. 

Który to był dzień cyklu? jak długie masz cykle i czy regularne? 

Gość Gość

Jak chcecie mieć dziecko to zacznijcie "normalnie nad tym pracować" a nie doszukujesz się ciąży na siłe...

Nie było owulacji. Nawet 5 dni po okresie. Jak chcesz się upewnić to musisz poczekać do przynajmniej pierwszego dnia spodziewanej miesiączki. 

Gość Katarzynka23

Nie poszukuję się ciąży na siłę ale po prostu NIGDY nie miałam krwawienia tak silnego i NIGDY nie miałam tak brązowego sluzu zaraz po okresie. W każdym razie dziękuję za odpowiedzi 🙂

Witam, proszę o poradę. Ostatni okres był 42 dni temu, cykle mam 31 dniowe, @ trwa od 6-7 dni. W tym miesiącu było jednie plamienie o kolorze bladoróżowym lub bezowym, pod koniec plamienia pokazał się przezroczysty śluz z nitkami krwi, takie plamienie trwało około 4 dni, zakończyło się w dniu planowanej miesiączki i było tylko widoczne rano na wkładce czy przy podcieraniu. Dziś moje objawy są trochę inne, czuje ze moje sutki są bardzo wrażliwe na dotyk, oraz na otoczce sutków pojawiły się małe „grudki”, boli mnie co jakiś czas w dole brzucha i częściej siusiam. Podczas tych plamien byłam zmęczona i ospała, ale nie aż tak żeby zasnąć na stojąco czy przy stole. Żadnych stresów nie miałam, nie przyjmowałam leków, nie podróżowałam. Kochałam się z chłopakiem na początku miesiąca 5 czy 6 stycznia bez zabezpieczenia, stosunek przerywany. Testy ciążowe nie wykryły ciąży, robiłam je jeden dzień po spodziewanej @ i dwa dni później. Do ginekologa idę za tydzień 9.02.2019. Dodam tez ze okres przestawił mi się w listopadzie zamiast 10 dnia miesiąca dostałam 18 ale od tamtej pory tak już zostało. Trochę się martwię, czy testy zrobiłam za wcześnie? ( testy robione 20.01-23.01.2019 roku. )