Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieki z gory

Dlaczego alkohol nie dziala ? niech ktos ze mna chwile pogada :-(

Polecane posty

Gość dzieki z gory

Mam aktualnie ponad 1 promil alkoholu we krwi.zawsze tak bylo,ze nawet jesli cialo odmawialo posluszenstwa to umysl by trzezwy wiec nie rozumiem ludzi ktorzy mowia ze dzieki alko zapominaja o wszystkim, ile w takim razie trzeba wypic? co zrobic by zapomniec, zresetowac sie, bo bol psychiczny jest nie do zniesienia

Gość gosc

gowno znów się nawaliło 

Gość dzieki z gory

gowno? nie ladnie sie nazywasz. a ja po raz pierwszy od 2013 r. nie nawalilam sie,nie mozna tak tego nazwac.jestem w pelni swiadoma i wlasnie dlatego cierpie,tak myslalam ze uda mi sie odprezyc i zapomniec 

Gość gosc

ty jesteś gowno nawalone

Gość pytam

gowno ciebie tak boli?

dopa?

Gość Haha

Haha ciężkie sranie miała 😄 

Gość dzieki z gory

Wspolczuje ze jestescie tak skrzywdzeni przez los, a myslalam ze to ja jestem przegrywem

Gość ooooooooooo

Widziałem gooooowna cień

Gość bzyk

nie blokuj ku/rwo nawalona

Przed świętami wypiłem (sam) 0.5L żubrówki. Spłynęło jak po kaczce (samiec 185cm, 100kg). Nawet nie poczułem że coś wypiłem. Sądzę, że dzisiejszy alkohol to już nie alkohol (albo łeb mam mocniejszy). Żona natomiast wlała tyle samo i lekko ją zakręciło. Pijemy "odświętnie" czyli 2,3 razy w roku więc nie jesteśmy przyzwyczajeni. Ta dzisiejsza "wóda" jest słaba i tyle.  Dwa lata temu na weselu zalałem się na amen. Ledwie wstać mogłem. Piliśmy równiuteńko. Nie wiem czy poszło mi w nocy 1,5L ... ale dałem radę "żonę" zaliczyć, wyskoczyć (kulturalnie) i o wszystkim pamiętałem dnia następnego. Nie wierzę że po wódzie się nie pamięta. Nigdy w życiu tak nie miałem że zapomniałem ... To bzdury. Ciało jest nawalone, język miękki ale mózg działa więc bardzo często śmieję się z tych co po pijaku zapomnieli że jadą samochodem bo juśśśfffa to jeden wieli mega kit powiedzieć: nie pamiętam. Bzduraaa! Bardzo dobra wymówka gdy idzie się na kochankę by żonie otrzeć łzy, hehhehe. Tymczasem 100% samców doskonale wie z kim po pijaku i na co - poszli!  W życiu byłem nawalony wiele razy na amen. Kilka razy trafiło że w wyrze znalazła się inna, chętna. Doskonale wiedziałem wtedy że to nie żona!!!

Gość ania

witam, witam coz takiego musi sie stac, zeby z rana sie upijac. Mam inny sposob na radzenie sobie ze stresem posluchaj glosno muzyki takiej jakiej lubisz radze jednak wesolej nie dolujacej. Pamietaj jutro bedziesz na wszystko inaczej patrzyl.

Gość ania

kazdy objaw depresji powitaj z radoscia i entuzjazmem, pomysli, ze ma do czynienia z ...a i szybciej odejdzie .😉nie lam sie chlopie z czasem sie wszystko ulozy.

Gość ania

ma do czynienia z idiiiota i szybciej odejdzie 😉

Gość Gość
8 minut temu, Gość ania napisał:

kazdy objaw depresji powitaj z radoscia i entuzjazmem, pomysli, ze ma do czynienia z ...a i szybciej odejdzie .😉nie lam sie chlopie z czasem sie wszystko ulozy.

Ania się rzuciła pijanego chłopa pocieszać, a to baba się nawaliła 😄 

Gość ania

z pania tez chetnie porozmawiam😉

Gość Gość

To nawijaj, co ciebie boli Ania? 😄 

Gość ania

jak nie masz nic do powiedzenia radze inny obiekt to glupich docinek znalezc, ja nie jestem zainteresowana. Chyba  ty masz jakis bol duuupy, moze chcesz sie podzielic,radze zalozyc nowy watek ,  panu juz dziekujemy.

Gość hultaj

Anka a Ty lubisz alkohol ? Bo wiesz alkohol i sex to połączenie niemal że idealne 

Gość ania

ty hultaj  myslisz czasem czy wylaczyla ci sie ta opcja. Poszukaj moze guziczka, dasz rade wlaczyc, jak nie to biegnij po pomoc, obawiam sie, ze moze byc za poznooo  

Gość hultaj

Cały czas myślę ta opcja działa bez zarzutów , ale razem możemy umilić sobie piękne chwile przy alkoholu Anno . Jaki alkohol delektujesz? 

Gość Gość gość Gość
2 godziny temu, Gość dzieki z gory napisał:

gowno? nie ladnie sie nazywasz. a ja po raz pierwszy od 2013 r. nie nawalilam sie,nie mozna tak tego nazwac.jestem w pelni swiadoma i wlasnie dlatego cierpie,tak myslalam ze uda mi sie odprezyc i zapomniec 

Żeby się odprężyć to facet i potężny orgazm ci potrzebny, no i "pindziestka" alko-nie wiecej.

Gość ania

chyba autorka nie ma sil czytac, wybrala inna droge, czyli donikad . Mimo wszystko zycze powodzenia 😎