Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk 123

Mam dość mieszkania w małej wsi o której nikt nie słyszał chce do dużego miasta (Opola)

Polecane posty

Chce zamieszkać w Opolu, bo w Opolu są kina są teatry filharmonia amfiteatr kilkanaście kręgielni kilkanaście siłowni i kilkananaście  fitnessów i są baseny są muzea jest  zoo są galerie handlowe w tym McDonald'sy Kfc burger king dużo knajp na rynku dużo super i hipermarketów i małych sklepików a u mnie w Polkowskiem (małej wsi z 200 osób koło Namysłowa ) jest tylko jeden sklep jedna świetlica dwa place zabaw szkoła las i boisko i nic więcej i jak tu żyć? 

Gość Ana

Zrób prawko i dojeżdżaj. Ja mieszkam w Poznaniu a i tak rzadko wychodzę 😄

Najgorzej jest jak się mnie pytają skąd jestem, to co mam powiedzieć? Jak nikt nie słyszał o mojej wsi więc mówię że jestem z okolic Namysłowa akurat Namysłów w Opolu i na Opolszczyźnie wszyscy znają bo w Opolu są kierunkowskazy na drogach na Namysłów Często Namysłów w TVP Opole pokazują często mówią o nim w radiu no i jest piwo Namysłów które w całej Polsce w sklepach widziałem i pytałem się ludzi w Opolu czy słyszeli o takim mieście jak Namysłów (dużo ludzi pytałem) prawie za każdym razem w Opolu się pytałem i każdy powiedział że kojarzy Namysłów a mojej wsi polkowskie to nikt nie kojarzy 

Opole , Poznań, Wrocław czy Gorzów Wielkopolski to wszyscy w Polsce znają i wszyscy słyszeli o nich  i większość wie gdzie one się znajdują i mieszkańcy tych miast nie muszą tłumaczyć gdzie to jest bo wszyscy wiedzą a ja za każdym razem muszę tłumaczyć gdzie to jest 

😮

Gość Ana

No to co? Zawsze możesz im opowiedzieć 🙂
Kluczbork też kojarzą.
Ja myślę wyprowadzić się z Poznania do takiej wiochy dosłownie 5km dalej, to też nie będzie jej nikt kojarzyć 😛

Skąd znasz Kluczbork i Kępno oraz Ostrzeszów ? 

Gość Ana

Kluczbork też każdy wie, gdzie jest, zresztą to wszystko nie tak daleko i przez te wszystkie miejscowości gdzieś tam jeździłam.

Wolę duże miasto i tak 🙂 leżaczek a kojarzysz takie miasto jak Gorzów Wielkopolski? Wiesz gdzie on jest? 

😄