Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytalam ja

Ksiazka o dramacie chlopca!Polecam

Polecane posty

Gość Czytalam ja

Oparta na faktach, napisana przez doroslego mezczyzne, a opowiedziana oczami dziecka. Katowanie przez ojca, przemyt narkotykow, zdrady matki.. Ciezka historia, ale wciagajaca, jesli ktos chcialby przeczytac prosze wejsc na profil na fb śląski chachor i napisac w wiadomosci o przeslanie ksiazki. Ksiazka jest dostepna w pdf za darmo.

Gość Czytalam ja

Dodam tylko ze tytul ksiazki to tez śląski chachor, moze szczegolnie zainteresuje mieszkancow katowic bo byc moze ktos znal ta rodzine osobiscie.

Gość Czytalam ja

I co czy tam ktos moze zagladal?prosil o ksiazke?ciekawa jestem waszych opinii

Gość Gość

Dzięki za informację:) Z książek o dziecięcych dramatach ja polecam "Nikt nie przyjdzie".

Gość Czytalam ja

Dziekuje chetnie przeczytam. Ja czytalam ta zamieszczona w temacie i wstrzasnela mna bardzo, natomiast profil na fb prowadzi autor ksiazki i patrzac na jego wpisy moze wydawac sie ze jest niestabilny emocjonalnie ale czytajac co przeszedl to troche zrozumiale. Dodalam ja tutaj gdyz autor chce ja rozpowszechnic.

Gość gość

Mieszkam jakiś czas w tej dzielnicy, znam tego  chłopaka- autora z widzenia. Nie wiedziałam, ze przeżył aż takie piekło, chetnie sięgnę po tę książkę. Widać po profilu na fb, ze chłopak sporo przeszedł, jego wpisy są bardzo emocjonalne, a filmiki wzruszające, ze az nie dałam rady oglądać 😞

Gość gosc

Interesujący temat i interesujący człowiek, czekam, aż wydadzą tę książkę kupię na pewno!

Gość Goska

Ja tez go znam, a malo tego jego rodzine!!! Nie dawno okazalo sie ze jego "ojciec" kat nie jest jego ojcem! I dlatego cale lata wiedzac o tym tak go krzywdzil bo go nie nawidzil.

Gość gość

Czytałam profil na fb tego autora i powiem jedno- że tym ojcem powinien sie wymiar sprawiedliwości zająć! Znęcał się nad dzieckiem, gwałcił je, był i ponoć nadal jest katem swojej rodziny (rodzeństwa autora), więc nie może tak być, ze ktoś taki nie ponosi żadnych konsekwencji!!!

Gość gość

A czy rodzeństwo wspiera tego Grzegorza w walce o prawdę i w walce z krzywdą, czy udają, ze nic się nie dzieje?

Gość gosc

Czytajcie profil autora na facebook, on tam wszystko o książce i swoim życiu pisze. Dobrze, ze ten człowiek wyrzuca to z siebie, ze o tym, co go spotkało pisze, to jest dla niego nieoceniona terapia. mam nadzieję, ze winni, którzy tak go w dzieciństwie skrzywdzili zostaną kiedyś ukarani.

Gość gosc

Chetnie przeczytam książkę jak się ukaże, wielki plus dla autora, ze zdecydował się upublicznić swój dramat i walczyć o  godne życie po tym, co przeszedł!

Gość gość

Autor ma fragmenty swojej książki na swoim profilu na fb, strasznie sie to czyta, biedny człowiek!