Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mona923

Ciąża 16-latki

Polecane posty

Gość Mona923

Witam wszystkich. Mam bardzo poważną sprawę. Jakoś we wrześniu 2018 r. bawiłam się ze swoim chłopakiem w igraszki, nie doszło do stosunku, ale bardzo się boję. Do grudnia miałam normalną miesiączkę, a w styczniu trochę mi się spóźniała, zaczęłam panikować. Kiedy w końcu nadeszła, poczułam ulgę, ale coś mi nie pasowało. Nie wiem czy to ze stresu czy jak, ale zaczęłam odczuwać symptomy jak w ciąży, nie mogę jeść, źle się czuję. Robiłam już test ciążowy, który wyszedł negatywny, ale podobnież one nie zawsze są wiarygodne. Proszę o szybką odpowiedź. 

Gość delfi

myślę, że sama się niepotrzebnie nakręcasz i sama mówisz, że nie doszło do stosunku, więc co rozumiesz dokładnie przez stwierdzenie "igraszki"?

Gość Mona923
6 minut temu, Gość delfi napisał:

myślę, że sama się niepotrzebnie nakręcasz i sama mówisz, że nie doszło do stosunku, więc co rozumiesz dokładnie przez stwierdzenie "igraszki"?

Mam na myśli, kiedy on mi zrobił dobrze, później ja jemu, boję się, że miałam kontakt ze spermą. Pewnie niepotrzebnie panikuję, ale w tym miesiącu miesiączka była inna.

Gość delfi
2 minuty temu, Gość Mona923 napisał:

Mam na myśli, kiedy on mi zrobił dobrze, później ja jemu, boję się, że miałam kontakt ze spermą. Pewnie niepotrzebnie panikuję, ale w tym miesiącu miesiączka była inna.

zależy jeszcze gdzie skończył, gdy robiłaś mu dobrze...czy sperma trafiła w ogóle do twoich dróg rodnych

Gość Mona923

Chyba nie, jednak martwię się, że mogłam mieć spermę na ręce i tak mogła się dostać.

Gość delfi

możesz zrobić jeszcze jeden test dla uwierzytelnienia, ale obstawiam, że i tak wyjdzie negatywny....jak twoje ręce ze spermą nie powędrowały do pochwy to nawet szkoda hajsu na sprawdzanie

Gość Mona923

Dobrze. Dziękuję za odpowiedź!! 

Gość Hmm.

Mlode osobe czesto tak panikuja po igraszkach. Nie martw sie, z pewnoscia nie jestes w ciazy. Musialabys reke cala w spermie wlozyc sobie gleboko a i to mogloby nie doprowadzic do ciazy. Natura stworzyla wytrysk po to by sperma miala szanse dojsc gleboko. Ludzie uprawiaja stosunki przerywane gdzie nawet wtedy plemniki sa w sluzie i kobieta zazwyczaj nie zachodzi w ciaze, ale wiadomo mase wpadek z tego jest. Nie martw sie, stres moze opoznic nawet miesiaczke o 3miesiace, apetyt tracisz. Psychika w stresie podsuwa symptomy.