Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddd

jak nazywa sie ta pozycja facet z ugietymi nogami leży a przed nim kobieta?

Polecane posty

4 godziny temu, Gość gosc napisał:

mam zdjęcje !!!

encrypted-tbn0.gstatic . com/images?q=tbn:ANd9GcQVCJdwhLTMsAItiZiu0SAipa5xApdJGGxQXFY7fMryHhoK1rejAg

to raczej coś jak pająk, nie wiem.. juz

encrypted-tbn0.gstatic . com/images?q=tbn:ANd9GcSymHErZTX1hv8p7PpegizZOYKgD2CZClo5b30B_OcawK7zkpB9FA

i któraś to próbowała..? 

Tej z drugiego linku, "pająk", tak! - bardzo fajna pozycja, polecam. Tej z pierwszego nigdy, więc się nie wypowiem. 😄

Gość szaarriiikkk

Niech sie Sylwia wypowie,ona jest z misjonarzami w zmowie...hehe

Gość gosc

😏😂

Gość ddd

i co z tą pozycją? któraś próbowała?

cała sztuczka w tym chyba że odwrócone są rolę, facet chyba nie ma szans na szybki orgazm

po drugie jest to dla nie go nienaturalne trochę, jak sikanie na siedząco, bo mało kiedy mają ugięte kolana w seksie, jak tradycyjnie kobieta

Dziewczyna zaś może stymulować sobie jak tylko chce, przy czym raczej nie dojdzie w tej pozycji, chyba że jest mega sprawna

Naturalny członek ma swoje ograniczenia a facet nie będzie leżeć jak niektóre kobiety kłody w pozycji misjonarskiej

Tak wiec można chyba w ten sposób osiągnąć raczej wstęp być moze do orgazmu pochwowego..

Gość gosc

wlasnie

Spróbowałam wczoraj i nie zachwycilam się. Nie było zbyt wygodnie. Do tej pozycji mężczyzną musiałby mieć naprawdę mega długiego penisa. Jedyny plus to poczucie, że to ja go rżnę, więc to mogloby się podobać dominującym kobietom.

Gość ddd

hej Lena.Wawa.

alleluja w końcu..

ale najważniejsze czy jakoś pobudziłaś, czułaś cokolwiek innego niż zawsze z łechtaczką..???

(to mega ważne dalej)

chyba nie chodzi w tym aby dość od razu do orgazmu jak od tyłu.. czy jak kto woli

ale żeby wejść bliżej orgazmu..

jednym słowem czy Twój facet jakoś zaskoczył Twoją łechtaczkę?

(bo nie ma wielu alternatyw dla takich pozycji wbrew pozorom)

ps. mógł nie sięgnąć, i nie ma to związku z długością członka, po prostu chodzi o ułożenie ciała

dla faceta to zapewne masakra

i jeszcze jedno czy członek wypada w sposób naturalny z Ciebie? raczej nie powinien

sekret to jeszcze to że facet chyba z tego co pamietam o wpisach o tej pozycji, że facet nie dojdzie za szybko

musi tak sie ułożyć żeby wygodnie zgiąć sie i mieć gdzie wsadzić przede wszystkim nogi jak w ciasnym samolocie, czy pociagu gdzie nie ma gdzie stac

za to kobieta może swobodnie operować facetem jak wibratorem..

Gość gość
12 minut temu, Gość ddd napisał:

hej Lena.Wawa.

alleluja w końcu..

ale najważniejsze czy jakoś pobudziłaś, czułaś cokolwiek innego niż zawsze z łechtaczką..???

(to mega ważne dalej)

chyba nie chodzi w tym aby dość od razu do orgazmu jak od tyłu.. czy jak kto woli

ale żeby wejść bliżej orgazmu..

jednym słowem czy Twój facet jakoś zaskoczył Twoją łechtaczkę?

(bo nie ma wielu alternatyw dla takich pozycji wbrew pozorom)

ps. mógł nie sięgnąć, i nie ma to związku z długością członka, po prostu chodzi o ułożenie ciała

dla faceta to zapewne masakra

i jeszcze jedno czy członek wypada w sposób naturalny z Ciebie? raczej nie powinien

sekret to jeszcze to że facet chyba z tego co pamietam o wpisach o tej pozycji, że facet nie dojdzie za szybko

musi tak sie ułożyć żeby wygodnie zgiąć sie i mieć gdzie wsadzić przede wszystkim nogi jak w ciasnym samolocie, czy pociagu gdzie nie ma gdzie stac

za to kobieta może swobodnie operować facetem jak wibratorem..

Ale macie dylematy, nie ma jak porządnie od tyłu. Lubię jak jestem w niej, i nie ja tylko ona pracuje, dopiero w końcówce łapię ją za biodra i nabijam ją na niego :D

Gość gosc

fajnie, szkoda że nigdy nie byłeś tak jak kobieta ma prawdziwy orgazm pochwowy

.. a do tego trzeba czegoś lepszego jak wyżej

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Orgazm jest w głowie , nie w pozycjach . 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Kiedyś mojej kupiłem czerwone ogrodniczki (drogie!). Miała je już dawno kupić, nawet je mierzyła, zrobiłem jej niespodziankę i kupiłem. Przymierzyła je jeszcze raz , zdjęła je i zrobiła mi niespodziankę, kilka ruchów i odleciała jak nigdy. Nigdy nie zapomnę jej drgawek i pulsującej muszelki.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kiedyś mojej kupiłem czerwone ogrodniczki (drogie!). Miała je już dawno kupić, nawet je mierzyła, zrobiłem jej niespodziankę i kupiłem. Przymierzyła je jeszcze raz , zdjęła je i zrobiła mi niespodziankę, kilka ruchów i odleciała jak nigdy. Nigdy nie zapomnę jej drgawek i pulsującej muszelki.

Biedny , raz ci sie udalo . 

Gość gosc

zazwyczaj jest wytrysk i juz..

ciekawy czy to był łechtaczkowy czy pochwowy w tych spodenkach

Gość gosc

zgadza sie

13 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Biedny , raz ci sie udalo . 

Większość kobiet NIGDY nie osiąga orgazmu pochwowego, więc lepszy jeden cudowny raz niż nigdy 😊

Gość ddd

Lena ale chodzi o to że masz taką możliwość pobudzenia tego co najistotniejsze ze swoim partnerem i potem dojścia w inny dowolny sposób..

tak samo facet nie wystrzeli od razu raczej w tej pozycji.. z tak zgiętymi kolanami

Gość Pozycja to Amazon position

Pozycja to Amazon position

1 godzinę temu, Arystoteles napisał:

jakie to ma znaczenie jak sie nazywa ta pozycja skoro i tak się jej nie wyprobuje bo nie ma z kim 😞 czlowiek ejst skazany na celibat do konca zycia, to straszne

Beezeeduuraa