Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika123457

Mój chłopak doszedł we mnie po 5 dniu zażywania tabletek

Polecane posty

Dzisiaj uprawialam seks z moim chłopakiem, mieliśmy prezerwatywę oraz dodam że biorę tabletki od 5 dni, kiedy w pierwszy dzień okres dostałam jakos o 21 to na drugi dzień wzięłam pierwsza tabletke antykoncepcyjna o tej samej godzinie, dzisiaj gdy uprawialismy seks, kiedy on doszedł została prezerwatywa razem że sperma wyciekajaca w środku, odrazu poszłam wypłukac pochwe, tylko że bardzo się boję czy mogę zajść w ciążę

Gość Gość
12 godzin temu, Monika123457 napisał:

Dzisiaj uprawialam seks z moim chłopakiem, mieliśmy prezerwatywę oraz dodam że biorę tabletki od 5 dni, kiedy w pierwszy dzień okres dostałam jakos o 21 to na drugi dzień wzięłam pierwsza tabletke antykoncepcyjna o tej samej godzinie, dzisiaj gdy uprawialismy seks, kiedy on doszedł została prezerwatywa razem że sperma wyciekajaca w środku, odrazu poszłam wypłukac pochwe, tylko że bardzo się boję czy mogę zajść w ciążę

Witam a dlaczego nie wzięła Pani w ten sam dzień co się zaczal okres, przecież na ulotce pisze żeby pierwsza tabletkę zażyć w pierwszy dzień okresu, ewentualnie 2-5 ale wtedy trzeba dodatkowo używać prezerwatywy. Trochę ryzykowne. 

Gość Gość

Witam ja przyjmuje tabletki anty już 3 miesiąc i jakoś się boję spróbować bez prezerwatywy. 

Gość Gość

Witam dziś kochałam się z mężem, bez prezerwatywy, nie doszedł we mnie, dodam że biorę tabletki anty, w związku z tym nie muszę obawiać się ciąży?

Gość Vanessa

DLatego ja dodatkowo uzywam contragelu, czyli zelu plemnikobojczego. Skuteczny :))

Dnia 2.02.2019 o 22:37, Monika123457 napisał:

Witam,

Czy robiła Pani test z porannego moczu?

Gość aaa

przez pierwsze 7 dni dodatkowo trzeba zabezpieczać się w inny sposób