Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spryciarz

Zrobiłem psikusa byłej

Polecane posty

Gość Spryciarz

Przespałem się z jej siostrą ,sexi 22 letnia brunetka (młodsza a szaleje lepiej w łóżku  niż siostrzyczka) oraz z jej najlepszą kumpelą jej rówieśniczką 25 lata czarne, długie, włosy, wysportowana, ona też fajna, nawet na handjoba się zgodziła :-) To wszystko zrobiłem, ponieważ nazwała mnie była dziewczyna nieudacznikiem bo jej nic nie kupuje. Nie robiłem tego z jednego powodu -> pracowałem w tajemnicy by zebrać funduszę na wspólne wakacje, miała być to niespodzianka. Nazwanie mnie nieudacznikiem, jednak mnie dobiło, więc zaoferowałem jej inną niespodziankę :-) Mam nadzieję, że będzie się cieszyła jak jej siostra lub przyjaciółka lub obie pojadą ze mną na wakacje.

Gość 23Klaudia

Jak można nazwać kogoś kogo się podobno kocha nieudacznikiem... Gdyby chłopak tak mnie nazwał to bym z automatu zerwała. Nie popieram co prawda tego, że spędziłeś noc z jej koleżanką i siostrą, ale same się na to zgodziły, a ty jesteś wolny, więc rób jak chcesz. Ja bym raczej po takim zerwaniu trzymała się z dala od rodziny i kumpli byłego.

Gość Kici kici

U a nie pisalam ze facet to świnia 

Gość gosc
41 minut temu, Gość Spryciarz napisał:

Przespałem się z jej siostrą ,sexi 22 letnia brunetka (młodsza a szaleje lepiej w łóżku  niż siostrzyczka) oraz z jej najlepszą kumpelą jej rówieśniczką 25 lata czarne, długie, włosy, wysportowana, ona też fajna, nawet na handjoba się zgodziła 🙂 To wszystko zrobiłem, ponieważ nazwała mnie była dziewczyna nieudacznikiem bo jej nic nie kupuje. Nie robiłem tego z jednego powodu -> pracowałem w tajemnicy by zebrać funduszę na wspólne wakacje, miała być to niespodzianka. Nazwanie mnie nieudacznikiem, jednak mnie dobiło, więc zaoferowałem jej inną niespodziankę 🙂 Mam nadzieję, że będzie się cieszyła jak jej siostra lub przyjaciółka lub obie pojadą ze mną na wakacje.

Albo obie będą w ciąży . Bardzo będziesz się cieszył ? Wtedy to o wakacjach zapomnij będziesz robił na alimenty . 

Gość Gość

Hahaha

Gość gość on

...

Gość MEDUZA

czytałam w gazecie jak student zapłodnil dwie kobiety w tym samym czasie