Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinaa22

Oszukał mnie to tak boli

Polecane posty

Gość Paulinaa22

Poznałam prawir dwa lata temu faceta przez internet. On był obcokrajowcem, miał 24 lata, studiował, pracował. Pisałam z nim prawie codziennie. On powiedział, ze chce mieć taka żonę jak ja, ze chce wziąć ze mną ślub, ze będzie dla mnie najlepszy, ze będzie o mnie dbał. On dojeżdżał codziennie 100 km do pracy i na studia do większego miasta, bo mieszkał na wsi. Powiedział, ze jak skończy studia to być może wyjedziemy do Holandii. Tak pisaliśmy ze sobą i doszłam do wniosku, ze nie mam nic do stracenia i pojadę do niego. Brałam nadgodziny, żeby odłożyć pieniądze na wyjazd. Chciałam pojechać do niego już miałam nawet wszystko zaplanowane. Uczyłam się jego języka. Potrafiłam ułożyć proste zdanie w jego języku. On ciagle powtarzał, ze chce być przy mnie, ze bardzo mnie kocha i chce mnie w końcu zobaczyć. Ja znam język niemiecki i angielski plus uczyłam się jego języka. On również znał niemiecki i angielski. Rozmawialiśmy ze sobą w języki niemieckim. Nawet na portalu społecznościowym podglądałam jego dwie siostry, wiec nie spodziewałam się tego, ze okaże się oszustem. Chciałam załatwiać już nawet wize a on napisał mi, ze pisał ze mną dla zabawy. Jest mi tak ciężko, moje serce krwawi...chciałam mu oddać moje serce, moja dusze, moja cnotę, cała siebie. Tak bardzo pragnęłam być z nim, i tylko z nim, do końca...

Gość Aniaa

Masakra, jak mogłaś aż tak dać się oszukać ;///

Gość Gość

Ale naiwniara. To można być aż tak głupią? 

Gość gosc

jak dlugo z nim pisalas?

Gość Paulinaa22
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

jak dlugo z nim pisalas?

Niecałe dwa lata 

Gość gość

Straszny du)pek, ale pomyśl, że mogło być gorzej, że mógł Cię wykorzystać i kopnąć w tyłek. Jesteś młoda, dasz radę się ogarnąć.

Gość gosc

I przez ten czas nie mogl sie zobaczyc?Myslisz ze to normalne?Jaka dzielila was odleglosc?

Gość kolezanka

Moja znajoma pisala z kims z kim nigdy sie nie spotkala.Tez ladnie mowil jej o przyszlosci.Okazalo sie ze zonaty i dzieciaty,a liczyl na przygode.Ona w pore sie zorientowala,a po gosciu i jego milosci nie ma sladu.

Gość Gość

Z jakiego kraju ten oszust?

Gość Paulinaa22
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

I przez ten czas nie mogl sie zobaczyc?Myslisz ze to normalne?Jaka dzielila was odleglosc?

Bardzo duża, bo aż ponad 2000 km 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Paulinaa22 napisał:

Bardzo duża, bo aż ponad 2000 km 

Gdyby chcial,dawno by sie spotkal.Moze bylas cos w rodzaju czasoumilaczem lub liczyl na cos niezobowiazujacego.

Gość hahahaha

Hmm 😄 niech zgandę... murzyn, arab, turek? 😄 głupie Polki.

Gość Paulina22
1 minutę temu, Gość hahahaha napisał:

Hmm 😄 niech zgandę... murzyn, arab, turek? 😄 głupie Polki.

Nie. On był z Rosji, mieszkał na wsi koło Sarańska

Gość kasanowa

piertol GO! Fajna DOOPA pewnie jesteś znajdziesz sobie dobrego chłopaka który zajmie się twoją CNOTĄ odpowiednio, GLOWA DO GÓRY !

Gość mola

Co nagle sklonilo go do szczerosci?

Dlatego najlepiej poznawać się w "realu". Gdy kogoś widzisz na żywo łatwiej wybadać czego oczekuje, jakie ma intencje, jak to się mówi papier przyjmie wszystko - w tym wypadku wymiana wiadomości przez internet.

Internet może być początkiem znajomości, ale zawsze, jeśli ma coś z tego być, trzeba dążyć do spotkania się. Nie poznasz nikogo dobrze przez sieć, skype'a, o czym sama się przekonałaś.

Zapomnisz o nim z czasem, nie wznawiaj znajomości nawet jeśli po czasie on by tego chciał - raz cię oszukał, więc nie warto.

Gość kasanowa

PIERETOL GO szukaj sobie nowego i bierz polaka dojrzałego! NIE ZAŁAMUJ SIĘ

Gość Ola

Kolejna naiwna 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Ola napisał:

Kolejna naiwna 

Po prostu mu uwierzyła i się zakochała. 

Gość Gość

Nie mialas nic do stracenia? Jadąc za granice do obcokrajowca którego praktycznie nie znalas i wiedzialas o nim tyle co sam Ci powiedzial? Ale Ty głupia i naiwna jesteś, moglabys nawet życie stracić albo zdrowie, chyba nie wiesz co się dzieje na świecie i jakimi oszustami bywają faceci. Ciesz się ze tylko tak to się skończyło 

Gość gość

Baby nie lepsze!

Gość hultaj

Baby to zło 

Gość Paulinaa22

Jest mi z tym bardzo ciężko...mam nadzieje, ze w końcu to minie.

ja nigdy nie przypuszczałabym, ze on okaże się takim draniem. Poodgladalam na kontach społecznościowy jego siostry itp. 

Gość hultaj

Choć bzykniemy  się i ci przejdzie 

Gość hultaj

Tak się złożyło że cały ten weekend piłem , a teraz mało mi tej pięknej i mądrej główki nie rozsadzi . Pomóżcie baby żeby jakoś  załagodzić ból , znacie jakieś skuteczne metody ? 

Gość gwoli wyjasnienia

Przez dwa lata bilas piane w misce z jakims facetem ktorego znalas z ekranu?

Nie mam nic przeciwko poznawaniu ludzi w necie ale najwyzej po 2-3 miesiacach trzeba konfrontacji zeby wiedziec czy warto dalej tracic czas. Masz nauczke na przyszlosc.

Gość janjanikowski

Zal mi cie dziewczyno. Bez drwienia z ciebie, powiem, znam takie jak ty, ciche male biedne myszki, samotne, kruche, łase na czule slowa. Dalas sie zlapac jakiemus dupkowi. Zawsze dmuchaj na zimne. Glowka do gory. Czas leczy rany i minie smutek.

Gość Paulinaa22
3 godziny temu, Gość gwoli wyjasnienia napisał:

Przez dwa lata bilas piane w misce z jakims facetem ktorego znalas z ekranu?

Nie mam nic przeciwko poznawaniu ludzi w necie ale najwyzej po 2-3 miesiacach trzeba konfrontacji zeby wiedziec czy warto dalej tracic czas. Masz nauczke na przyszlosc.

On chciał przyjechać, ale nie mógł bo ma chorą matkę, którą musi się opiekować, do tego studia praca, nie mógł tak wszystkiego po prostu zostawić. 

Gość zlota
15 minut temu, Gość Paulinaa22 napisał:

On chciał przyjechać, ale nie mógł bo ma chorą matkę, którą musi się opiekować, do tego studia praca, nie mógł tak wszystkiego po prostu zostawić. 

On chcial i nie znalazl czasu przez dwa lata.Zapewne czekal na Ciebie w celibacie.

Gość Lorenzo01
16 godzin temu, Gość Paulinaa22 napisał:

Poznałam prawie dwa lata temu faceta przez internet. On był obcokrajowcem, miał 24 lata, studiował, pracował. Pisałam z nim prawie codziennie. On powiedział, ze chce mieć taka żonę jak ja, ze chce wziąć ze mną ślub, ze będzie dla mnie najlepszy, ze będzie o mnie dbał. On dojeżdżał codziennie 100 km do pracy i na studia do większego miasta, bo mieszkał na wsi. Powiedział, ze jak skończy studia to być może wyjedziemy do Holandii. Tak pisaliśmy ze sobą i doszłam do wniosku, ze nie mam nic do stracenia i pojadę do niego. Brałam nadgodziny, żeby odłożyć pieniądze na wyjazd. Chciałam pojechać do niego już miałam nawet wszystko zaplanowane. Uczyłam się jego języka. Potrafiłam ułożyć proste zdanie w jego języku. On ciagle powtarzał, ze chce być przy mnie, ze bardzo mnie kocha i chce mnie w końcu zobaczyć. Ja znam język niemiecki i angielski plus uczyłam się jego języka. On również znał niemiecki i angielski. Rozmawialiśmy ze sobą w języki niemieckim. Nawet na portalu społecznościowym podglądałam jego dwie siostry, wiec nie spodziewałam się tego, ze okaże się oszustem. Chciałam załatwiać już nawet wize a on napisał mi, ze pisał ze mną dla zabawy. Jest mi tak ciężko, moje serce krwawi...chciałam mu oddać moje serce, moja dusze, moja cnotę, cała siebie. Tak bardzo pragnęłam być z nim, i tylko z nim, do końca...

Nie wiem czy to fake, ale nie wierzę że można być tak naiwnym. 🙂

Dziewczyno ciesz się, że znasz teraz niemiecki. Wiesz ile płacą w korpo z dwoma językami np. TyssenKrupp ? Paradoksalnie widzę same plusy tej znajomości. 🙂