Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EmilyS27

Czy wszyscy mężczyźni to kłamcy ?

Polecane posty

Gość Mała mi
51 minut temu, Oluska1122 napisał:

Głupi to są faceci którzy nie potrafią przyzwoicie żyć, skaczą z kwiatka na kwiatek i są doskonałymi kłamcami.. sama się przekonałam do czego są zdolni żeby zaliczyć.. początkowo nie mogłam uwierzyć że on się mną zainteresował bo w końcu mam dzieci on ma też swoje i dziwne było dla mnie to, że jest gotowy zająć się też moimi, ale wyszło na to, że wcale nie zamierzał.. faceci chyba zamiast mózgu mają ch..ja

Identyczne mialam mysli jak Ty..co widzi we mnie mezatce niezalezny facet ,ma pieniądze,spokojne fajne ciekawe zycie  i bierze sie za mężatke..tez nie moglam uwierzyć ze ktos taki interesuje się mną.dzis caly dzien widzialam go online na portalu randkowym.....i z pewnością sobie kogos znajdzie.

15 minut temu, Gość Mała mi napisał:

Identyczne mialam mysli jak Ty..co widzi we mnie mezatce niezalezny facet ,ma pieniądze,spokojne fajne ciekawe zycie  i bierze sie za mężatke..tez nie moglam uwierzyć ze ktos taki interesuje się mną.dzis caly dzien widzialam go online na portalu randkowym.....i z pewnością sobie kogos znajdzie.

Nie ma sensu o tym myśleć i się tym przejmować skoro już nic tego nie zmieni, takie myślenie o tym jeszcze bardziej dobija.. ja robię co mogę żeby sobie jego osobę obrzydzić myślę o wszystkich jego negatywnych cechach o sytuacjach w których tak naprawdę kłamał, a kłamał od początku więc nie jest wart moich łez, jakoś muszę sobie z tym poradzić, nie mam wyjścia. Może wkrótce sprawiedliwość go dosięgnie. Tobie radzę to samo starać się obrzydzić sobie jego osobę jednocześnie myśląc o tym, że on nie zasługiwał na Ciebie.. na pewno znajdzie, ale za to Ty już wiesz jaki on jest, że jego kolejne znajomości skończą się podobnie, a Ty to masz za sobą nikt Ci już nie wciska kłamstw... Czasami lepiej poznać gorzką prawdę niż słuchać słodkich kłamstw 😞