Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina

Przedszkole pobiera opłaty jak za normalny miesiąc a w ferie są zamknięci. To jest ok?

Polecane posty

Gość Snieg

Nie rozumiem problemu. Jak przedszkole prywatne to byla przeciez umowa do podpisania i regulamin. W czym wiec problem ? W ferie tez sa koszty stale. Trzeba bylo isc do panstwowego. 

Gość Alina

Koszty stałe powinny być pomniejszone o koszt prowadzenia zajęć. Pani Krystyna dwa tygodnie nie prowadziła zajęć? To dwa tygodnie nie będzie jeść chleba 🙂

p.s. moje dziecko w odróżnieniu od dziecka rodziców pani powyżej było chciane 🙂

Gość Alina
6 minut temu, Gość Snieg napisał:

Nie rozumiem problemu. Jak przedszkole prywatne to byla przeciez umowa do podpisania i regulamin. W czym wiec problem ? W ferie tez sa koszty stale. Trzeba bylo isc do panstwowego. 

W regulaminie była mowa o dniach ustawowo wolnych, od kiedy są nimi ferie?

A dalej.....ka która obraziła moje dziecko jak widzę dalej ciska się jak ryba w sieci i produkuje wpisy w ilościach hurtowych ... Biedna kobieta.

Gość Alina
3 minuty temu, Gość Snieg napisał:

Do państwowego??? Oszalalas??? Prywatne to jednak jakiś prestirz a nie państwowe gdzie byle kto oddaje dziecko. Wy mnie w ogóle nie rozumiecie. Tak mi cieszko taka chora jestem. Zajmuje się 2,5 letnim bardzo aktywnym dzieckiem i jeszcze płacę przedszkolankom za ich wolny czas. Hamstwo!

Gość Alina
1 minutę temu, Gość Alina napisał:

Do państwowego??? Oszalalas??? Prywatne to jednak jakiś prestirz a nie państwowe gdzie byle kto oddaje dziecko. Wy mnie w ogóle nie rozumiecie. Tak mi cieszko taka chora jestem. Zajmuje się 2,5 letnim bardzo aktywnym dzieckiem i jeszcze płacę przedszkolankom za ich wolny czas. Hamstwo!

Nie podszywaj się pode mnie, przegrywie. Nawet nicka nie umiesz podrobić porządnie. To ile ty tych klas tam masz skończonych, dwie? 😄 beka 😄

Gość mama wmieście
4 minuty temu, Gość Alina napisał:

Ale ty głupia jesteś, jamochłonko. Śmiejesz się z autorki? To nie życzę ci przechodzić grypę z dwulatkiem na karku bez nikogo do pomocy. Bez odbioru, bębnie pusty

Gość gość
6 minut temu, Gość Alina napisał:

Śmieszy cię to, parchu?

Gość Gość

To przedszkole to jakaś farsa. Autorko dobre prywatne placówki nie ściągają kasy za dwa tygodnie ferii jeśli nie ma zajęć.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Alina napisał:

Nie podszywaj się pode mnie, przegrywie. Nawet nicka nie umiesz podrobić porządnie. To ile ty tych klas tam masz skończonych, dwie? 😄 beka 😄

4 minuty temu, Gość mama wmieście napisał:

Ale ty głupia jesteś, jamochłonko. Śmiejesz się z autorki? To nie życzę ci przechodzić grypę z dwulatkiem na karku bez nikogo do pomocy. Bez odbioru, bębnie pusty

3 minuty temu, Gość gość napisał:

Śmieszy cię to, parchu?

Kobieto Ty masz poważne problemy ze sobą. Sama sobie odpisujesz? Idź, zajmij się tym biednym dzieckiem.

Gość Gość

To twoje parchlątko jeszcze żyje? Czy już zmarło z głodu bo matka kafe okupuje?

Gość Alina

A Grażynka biznesu siedzi i się nadal produkuje 🙂 Do żywego dotknęła ją  krytyka prywatnych placówek zakładanych przez cwaniaków lub złodziei ... pewnie się utożsamia z założycielami tego  przedszkola. Idę popcorn 🙂 Tetaz wymyśliła podszyw, bo argumentów jej brakuje. W rzeczywistości może być też tak że ona noea żadnego biznesu, po prostu jest chora psychicznie.

Gość Alina
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To twoje parchlątko jeszcze żyje? Czy już zmarło z głodu bo matka kafe okupuje?

O, Grażynka w natarciu znów 🙂 z tobą już skończyłam i nie, sama sobie nie odpisuje PARCHU 🙂

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Śmieszy cię to, parchu?

Parchem jest twoje dziecko. Efekt uboczny Twojego uposledzonego układu rozrodczego.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Alina napisał:

A Grażynka biznesu siedzi i się nadal produkuje 🙂 Do żywego dotknęła ją  krytyka prywatnych placówek zakładanych przez cwaniaków lub złodziei ... pewnie się utożsamia z założycielami tego  przedszkola. Idę popcorn 🙂 Tetaz wymyśliła podszyw, bo argumentów jej brakuje. W rzeczywistości może być też tak że ona noea żadnego biznesu, po prostu jest chora psychicznie.

Z tą chorobą psychiczną trafione w punkt. Normalna to ona nie jest.

Gość Alina
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kobieto Ty masz poważne problemy ze sobą. Sama sobie odpisujesz? Idź, zajmij się tym biednym dzieckiem.

Nie udawaj, wszyscy widzą różnice w stylu pisania. Zgłaszam twoje posty,teraz jest akcja stop hejt i po ataku nożownika w Gdańsku nikt już nie wyśmiewa skarg do odpowiednich jednostek na internetowe obrażanie innych 🙂

Gość Gość

Napisałam, że masz zająć się własnym dzieckiem. Gdzie tu hejt? Umrę zaraz ze śmiechu 😂😂😂😂😂😂

Gość Alina
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Parchem jest twoje dziecko. Efekt uboczny Twojego uposledzonego układu rozrodczego.

BEKNIESZ ZA TO, amebo intelektualna. Nawet nie znasz dnia ani godziny :) Akcja stop hejt to nie jest mit

Kazdy widzi, kto pierwszy kogo obraził, wyzywałaś moje dziecko, psychiczna jednostko, takich jak ty powinni jakoś utylizować, bo szkodzicie społeczeństwu

Gość preczzchamstwem
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Napisałam, że masz zająć się własnym dzieckiem. Gdzie tu hejt? Umrę zaraz ze śmiechu 😂😂😂😂😂😂

to umrzyj, wszyscy na to czekamy :) bo az oczy krwawią od czytania twoich wypocin, menelico

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Alina napisał:

BEKNIESZ ZA TO, amebo intelektualna. Nawet nie znasz dnia ani godziny 🙂 Akcja stop hejt to nie jest mit

Kazdy widzi, kto pierwszy kogo obraził, wyzywałaś moje dziecko, psychiczna jednostko, takich jak ty powinni jakoś utylizować, bo szkodzicie 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Gość preczzchamstwem
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

napisałaś o parchu, wiec ona ma racje, bekniesz za internetowe obrażanie innych. czego jeszcze nie rozumiesz, przegrywie zyciowy? i zejdz juz z tej dziewczyny, bo widac ze choroba u ciebie postepuje

Gość Gość

Tak łatwo wyprowadzić cię z równowagi 😂😂😂😂😂😂😂

Gość Alina
1 minutę temu, Gość preczzchamstwem napisał:

to umrzyj, wszyscy na to czekamy :) bo az oczy krwawią od czytania twoich wypocin, menelico

też chciałabym żeby administracja forum jakoś wzięła się za takie jednostki jak ta. Przychodzą na czyjś wątek robić smród. Pewnie biznesik nie idzie ;)

Gość Gość
1 minutę temu, Gość preczzchamstwem napisał:

napisałaś o parchu, wiec ona ma racje, bekniesz za internetowe obrażanie innych. czego jeszcze nie rozumiesz, przegrywie zyciowy? i zejdz juz z tej dziewczyny, bo widac ze choroba u ciebie postepuje

Wszyscy wiemy, że to ty Alinko odpisujesz pod innym Nickiem 😘 Patologii z wypowiedzi nie wyplewisz 

Gość Trololololo

Halo? Oddział psychiatryczny w Tworkach? Prosimy przyjechać na kafeterie.

ZGŁASZAM DO PROKURATURY!

Gość Pati

Uważam że przedszkole twojego dziecka to rzeczywiscie kombinatorzy. pewnie ze lepiej jest zarządzic czas wolny, wziac kase za to i za hajs rodzciow balowac gdzies na feriach. tyle, ze normalne placówki tak nie robią.

A chamską częscią kafe nie ma co sie przejmowac i nie odpisuj im, bo to szkoda słów ;)

Gość Pati
Przed chwilą, Gość Trololololo napisał:

Halo? Oddział psychiatryczny w Tworkach? Prosimy przyjechać na kafeterie.

ZGŁASZAM DO PROKURATURY!

po ciebie, zryta psycholko, owszem, powinni :)

Gość Gość

Rozłożyła nogi i wszyscy mają jej przyklaskiwać i usługiwać! Coś osiągnęłaś czy tylko wypchnęłaś bachora?

Gość Alina
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wszyscy wiemy, że to ty Alinko odpisujesz pod innym Nickiem 😘 Patologii z wypowiedzi nie wyplewisz 

i jeszcze masz schizofrenię, współczuję ci, biedna kobiecino :( moze znajdź sobie jakiegoś faceta, może jad ustąpi? :P

Gość Alina
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Rozłożyła nogi i wszyscy mają jej przyklaskiwać i usługiwać! Coś osiągnęłaś czy tylko wypchnęłaś bachora?

o patrz, to zupełnie jak twoja stara...a ty nawet tego nie potrafisz :D

a wymgania żeby opłacone zajecia sie odbywały, to nie jest usługiwanie, tylko ich obowiązek, mierna jednostko :)

Gość Trololololo
14 minut temu, Gość Alina napisał:

Zostawiasz owoc swego zywota cwaniakom i zlodziejom pod opieką?! Co z Ciebie za matka, zaraz cie zglosze na policje i zabiora ci dziecko!!!! Jestes nieodpowiedzialna!!!!!111!!11 porobiłam skriny i opieka ci zaraz zabierze dzieciątko.