Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziuńka

Dziwne zachowanie mężczyzny...

Polecane posty

Gość Dziuńka

Opiszę sytuację. Mam kolegę, długo znamy się. Ostatnio przespaliśmy się. Oboje tego chcieliśmy. Najaraliśmy się na siebie. Po wszystkim on stwierdził, że musi przemyśleć sobie. Odezwał się po miesiącu. Chce, abyśmy nie spotykali się już a jedynie byli kumplami piszącym do siebie maile. Jak mam rozumieć takie zachowanie. Wypowiedzią się faceci?

Gość gość
2 minuty temu, Gość Dziuńka napisał:

Opiszę sytuację. Mam kolegę, długo znamy się. Ostatnio przespaliśmy się. Oboje tego chcieliśmy. Najaraliśmy się na siebie. Po wszystkim on stwierdził, że musi przemyśleć sobie. Odezwał się po miesiącu. Chce, abyśmy nie spotykali się już a jedynie byli kumplami piszącym do siebie maile. Jak mam rozumieć takie zachowanie. Wypowiedzią się faceci?

Co tu pisać? Może za głęboka, może za luźna jesteś dla niego? A może po prostu na co miał ochotę  to dostał? No i żegnaj Gienia bo mi się natura zmienia :D

Gość Dziuńka

Proszę o Waszą opinię. Chciałabym zrozumieć Go. Może dziewczyny coś doradzą? 

Gość gość

Może zapytaj go ? 🙂

Gość Dziuńka
9 minut temu, Gość gość napisał:

Co tu pisać? Może za głęboka, może za luźna jesteś dla niego? A może po prostu na co miał ochotę  to dostał? No i żegnaj Gienia bo mi się natura zmienia 😄

"na co miał ochotę to dostał" tacy jesteście wszyscy?? A te lata znajomości...

Gość Dziuńka

Pytałam. Odpowiedział że przemyślał i tak będzie najlepiej. On tego nie chciał. 

Gość Marta

Odpuść sobie go i zakończ tą znajomosc. Po co mu niby maile??? Albo w jedną albo w drugą

Gość Gość
8 minut temu, Gość Dziuńka napisał:

Pytałam. Odpowiedział że przemyślał i tak będzie najlepiej. On tego nie chciał. 

Jak już cie zaliczyl to może pięrdolic że nie chcial. O naiwności 

Gość gosc

Spokojnie , jeszcze sie odezwie przy potrzebie 

Gość Dziuńka

Do Marta.

Też jestem zdania, że albo w jedną albo w drugą. Ale to nie tak łatwo. Nurtuje mnie dlaczego wprost nie zakończył znajomości tylko te maile proponuje. 

Gość gość
10 minut temu, Gość Dziuńka napisał:

"na co miał ochotę to dostał" tacy jesteście wszyscy?? A te lata znajomości...

To nie do końca tak. Wiele kobiet się bzyknie i udaje że faceta nie zna, miałem podobnie chciałem ją na długo długo. Co z tego jak ona miała na mnie chęć i okazało się że tylko na jedną noc? Znaliśmy się od ogólniaka czyli z 10 lat.

Gość Myślenie niebolesne

Ile masz lat kobieto? Wielu facetów nie zerwie wprost i definitywnie znajomości po bo co tracić możliwość łatwego seksu gdy jaja zaswedza. Albo ogólnie gdy zajdzie jakakolwiek inna potrzeba niekoniecznie seksualna związana z pomocą kobiety.

Gość

Może nadal chce być tylko Twoim kumplem, a obawia się, że jak się spotkacie, to się na niego rzucisz? Kto tam zrozumie mężczyzn, jak oni sami siebie nie rozumieją?

Gość Gość
9 minut temu, Gość Dziuńka napisał:

Do Marta.

Też jestem zdania, że albo w jedną albo w drugą. Ale to nie tak łatwo. Nurtuje mnie dlaczego wprost nie zakończył znajomości tylko te maile proponuje. 

To Ty unies się honorem i olej go, przestan się z nim kontaktować 

Gość Dziuńka

Ale on chyba dał do zrozumienia, że widywać się też nie chce. "Możemy pisać ze sobą ". Zanim "przeleciał mnie" to był jak do rany przyłóż, ideał przyjaciela czy chłopaka. Jak można tak się diametralnie zmienić skąd takie nastawienie. To boli bo był mi bliski.

Gość gość
8 minut temu, Gość Dziuńka napisał:

Ale on chyba dał do zrozumienia, że widywać się też nie chce. "Możemy pisać ze sobą ". Zanim "przeleciał mnie" to był jak do rany przyłóż, ideał przyjaciela czy chłopaka. Jak można tak się diametralnie zmienić skąd takie nastawienie. To boli bo był mi bliski.

On cię nie przeleciał, razem żeście się bzykali, chyba nie leżałaś jak kłoda a tylko on cię leciał ? :D

Gość gość

Ja tak nie umiem , na pewno nie chciał bym tylko maili i kumplowania  . Cieszyłbym się a nie kombinował .

Gość D..
30 minut temu, Gość Dziuńka napisał:

Do Marta.

A co miał Ci powiedzieć? Że najlepiej żebyś zniknęła z jego życia? Tak mu najprościej, bo wie, że na jakiegoś maila szybko Ci odpisze i nara, a za trochę kontakt urwie się całkowicie i tyle.

Gość Dziuńka
5 minut temu, Gość gość napisał:

On cię nie przeleciał, razem żeście się bzykali, chyba nie leżałaś jak kłoda a tylko on cię leciał ? 😄

Fakt 🙂 Robiliśmy to razem i powiem, że był to mój najpiękniejszy sex, bo był z nim, bo bardzo chciałam. Z siebie dałam wszystko co mogłam. I po co, i co dostałam....?

Oj dłupiaś ty 😄

Gość gość
2 minuty temu, Gość Dziuńka napisał:

Fakt 🙂 Robiliśmy to razem i powiem, że był to mój najpiękniejszy sex, bo był z nim, bo bardzo chciałam. Z siebie dałam wszystko co mogłam. I po co, i co dostałam....?

Oj dłupiaś ty 😄

Nawet orgasmusa ci nie zrobił?

Gość Dziuńka
11 minut temu, Gość D.. napisał:

A co miał Ci powiedzieć? Że najlepiej żebyś zniknęła z jego życia? Tak mu najprościej, bo wie, że na jakiegoś maila szybko Ci odpisze i nara, a za trochę kontakt urwie się całkowicie i tyle.

Teraz też dochodzę do takiego wniosku 😞 on po prostu się mną bawił. przykre to. dlaczego facet może być taki...

Gość gość
Przed chwilą, Gość Dziuńka napisał:

Teraz też dochodzę do takiego wniosku 😞 on po prostu się mną bawił. przykre to. dlaczego facet może być taki...

Nie rozpaczaj, jeszcze niejeden taki może ci się trafić.

Gość Dziuńka
6 minut temu, Gość gość napisał:

Nawet orgasmusa ci nie zrobił?

heheh w tym sęk że, oj zrobił zrobił 😄😉

Gość Dziuńka
14 minut temu, Gość gość napisał:

Nie rozpaczaj, jeszcze niejeden taki może ci się trafić.

Jak to mówią " jeden na milion" i gdzie ja teraz znajdę drugiego takiego jak on. Mimo, że brak słów mi na niego, to żal we mnie pozostanie już zawsze....

Gość gość
1 minutę temu, Gość Dziuńka napisał:

heheh w tym sęk że, oj zrobił zrobił 😄😉

No to dlaczego sęk? Ciesz się a jeszcze jak cię zdrowo wytelepało, to będziesz miała co wnukom opowiadać :D

Gość Dziuńka
3 minuty temu, Gość gość napisał:

No to dlaczego sęk? Ciesz się a jeszcze jak cię zdrowo wytelepało, to będziesz miała co wnukom opowiadać 😄

Opowiadać jak to facet może wykorzystać..nie ma co opowiadać. Jeszcze wnuki by się zgorszyły... co do facetów! 🙂

Gość Dziuńka

Do gość. Humor trochę mi w górę skoczył 🙂

Gość gość
22 minuty temu, Gość Dziuńka napisał:

bo głupi i tyle , właśnie taką kobietę bym chciał którą już długo znam a ona mnie .

Gość D..
33 minuty temu, Gość Dziuńka napisał:

No przykre, ale jakby mu zależało, to by latał za Tobą z wywieszonym jęzore, a nie wymyślał jakieś pisanie maili. Jakoś to przełkniesz i z czasem zapomnisz :)

Gość Dziuńka
48 minut temu, Gość gość napisał:

Ja tak nie umiem , na pewno nie chciał bym tylko maili i kumplowania  . Cieszyłbym się a nie kombinował .

Teraz to ja żadnemu nie uwierzę nie dam się wciągnąć w przyjaźń bo Z FACETEM PRZYJŻŃ JEST NIEMOŻLIWA! Był "przyjacielem" w wiadomym celu.